Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın,

ovulasyon testinde neden 2.çizgi ilk çizgi kadar koyu olmaz neden hep siliktir.
Bu ay yumurtlamadım mı acaba

Canım sabah yapmadıysan en koyu anı kaçırmış olabilirsin o hatayı bende yaptım vosvosum uyardı beni. Anlık değişebiliyor lh dolayısı ile sabah akşam yapman çok önemli

Canim en buyugu 17 idi iste baskasi nasil catladi da o deger cikti ben de anlamadim doktor guzel rahim duvari da kabarmis iyice dedi gonderdi.bugun adet gunu iki gundur kasik agrisi var bakalim

Hadi inşallah hayırlısı olur canım benim. O kısım banada karışık geldi ama neticede çatlayan yumurtan var

Biraz yuksek gibi geldi adetine daha var olmasi olasiligina dayanarak .... gecen ay normal adet gunlerini yasamismiydin ?
Adetim düzenli canım evet . Ne bileyim inş ikizdir ama en önemlisi saglıklı olsun hayırlısı ile gelsin bana çünkü bes ah önce düşük yaptım korkuyorum saglıkla ilerlesin

Aslanpençesi kürü 1 ay devam ediliyor kuzum sonra 1 hafta ara verip tekrar 1 ay daha devam ediyorsun
Ebru destanın dediğine göre yapıyom ben zaten 1 ay yapmak için korunmak lazım düşük yapıyo. Kaş yapalım derken göz çıkarmasak

Kızlar adete bes gün kala beta hcg 81 geldi sizce nasıl?

Gayet normal canim cikmasi bile guzel gozunaydiinnn❤
Degerle ikiz demek biraz zor ama.Cunku sadece 2ye katlayarak yukselmez.Hizlada yukselebilir
Allah gonlune gore versin insallah cifte sevinc olur❤

Ailesinde ikiz ilmayip ikiz cocuk doğuran var midir ki ?

CanEs vardı galiba en son hatirladigim :))))

Bende ikiz istiyorum cooooook ... ama hic ikiz yok sulalede bile :))) tek olunca bi daha ister bizimki ben biliuorum çünkü.

Iste o nwdenle pek yanasmiyorum hamile kalmaya acikcasi ikiz olmayacak sonra bir daha isteyecek zaten yaşta var..boyle iyi gibi bunlari dusunsukce

Bende ikiz istiyorum cooooook ... ama hic ikiz yok sulalede bile :))) tek olunca bi daha ister bizimki ben biliuorum çünkü.

Allah hayirlisini nasip etsin canim :)
Onunda kendi icinde riskleri buyuk gebelikte.
Ilk seneler belki dusunemesende yaparsin ikinciyide :))))
Gonlune gore olsun insallah belli olmaz❤

Canım senin kaçtı ilk betan

Adete 2 gun kala 65.97ydi canim.

Ilk kizimda 2 gunun gectiginde 2062ydi.

Bunlar degiskenlik gosteren seyler bunu dert etme sakin suan.Onemli olan gunun gecsin kontrole git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…