Günaydın,
ovulasyon testinde neden 2.çizgi ilk çizgi kadar koyu olmaz neden hep siliktir.
Bu ay yumurtlamadım mı acaba
ben isterim saglıkla hayırlıs ile olabilir mi ikizI
Ikiz olmasin
Canim en buyugu 17 idi iste baskasi nasil catladi da o deger cikti ben de anlamadimdoktor guzel rahim duvari da kabarmis iyice dedi gonderdi.bugun adet gunu iki gundur kasik agrisi var bakalim
bnde aynısını düşündümmmmmmI
Ikiz olmasin
Biraz yuksek gibi geldi adetine daha var olmasi olasiligina dayanarak .... gecen ay normal adet gunlerini yasamismiydin ?İnş
ben isterim saglıkla hayırlıs ile olabilir mi ikiz
Öyle yapim canım o zaman kaç gün kullancam peki 10 gün yeterlimi
bende aynısını düşündümmmm hadi inşallahI
Ikiz olmasin
Gönül istıyorki daha daha fazla yğksek olsun
Adetim düzenli canım evet . Ne bileyim inş ikizdir ama en önemlisi saglıklı olsun hayırlısı ile gelsin bana çünkü bes ah önce düşük yaptım korkuyorum saglıkla ilerlesinBiraz yuksek gibi geldi adetine daha var olmasi olasiligina dayanarak .... gecen ay normal adet gunlerini yasamismiydin ?
Ebru destanın dediğine göre yapıyom ben zaten 1 ay yapmak için korunmak lazım düşük yapıyo. Kaş yapalım derken göz çıkarmasakAslanpençesi kürü 1 ay devam ediliyor kuzum sonra 1 hafta ara verip tekrar 1 ay daha devam ediyorsun
O zaman ikiz bu canim Allah in izni ileAdetim düzenli canım evet . Ne bileyim inş ikizdir ama en önemlisi saglıklı olsun hayırlısı ile gelsin bana çünkü bes ah önce düşük yaptım korkuyorum saglıkla ilerlesin
Kızlar adete bes gün kala beta hcg 81 geldi sizce nasıl?
Ailesinde ikiz ilmayip ikiz cocuk doğuran var midir ki ?
Bende ikiz istiyorum cooooook ... ama hic ikiz yok sulalede bile :))) tek olunca bi daha ister bizimki ben biliuorum çünkü.Gayet normal canim cikmasi bile guzel gozunaydiinnn❤
Degerle ikiz demek biraz zor ama.Cunku sadece 2ye katlayarak yukselmez.Hizlada yukselebilir
Allah gonlune gore versin insallah cifte sevinc olur❤
CanEs vardı galiba en son hatirladigim :))))
Bende ikiz istiyorum cooooook ... ama hic ikiz yok sulalede bile :))) tek olunca bi daha ister bizimki ben biliuorum çünkü.
Canım senin kaçtı ilk betanAllah hayirlisini nasip etsin canim :)
Onunda kendi icinde riskleri buyuk gebelikte.
Ilk seneler belki dusunemesende yaparsin ikinciyide :))))
Gonlune gore olsun insallah belli olmaz❤
InsaAllah canim ...Allah hayirlisini nasip etsin canim :)
Onunda kendi icinde riskleri buyuk gebelikte.
Ilk seneler belki dusunemesende yaparsin ikinciyide :))))
Gonlune gore olsun insallah belli olmaz❤
Canım senin kaçtı ilk betan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?