Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 2 gun kala 65.97ydi canim.

Ilk kizimda 2 gunun gectiginde 2062ydi.

Bunlar degiskenlik gosteren seyler bunu dert etme sakin suan.Onemli olan gunun gecsin kontrole git
Evet bekliyrm canm adet günümün gecmesini bende . İnş saglıklı olur benim tek derdim bu

Kızlar ikiz gebeliklerde ilk değerin yüksek yada düşük olması önemli değil. İki gün sonraki artış çok fazla ise ikiz gebelik çıkıyo genelde.

Ay Kızlar ben bu ay yumurtlamayacağım galiba lh testi yapıyorum dünden beri hep çok silik çıkıyor. Ya da erken mi yumurtladım acaba.

Evet cnm Lh le bhcg neredeyse aynı hormonlarmış ondan öyle sonuç verirmiş

Görüntüye göre dün pik yapmış, bugün çatlamış ya da eli kulağında.. bugün ilişki olması kız ihtimalini zora sokuyor Shettles yöntemine göre.. yine de belli olmaz, Allah gönlüne göre versin inşallah

Canim en buyugu 17 idi iste baskasi nasil catladi da o deger cikti ben de anlamadim doktor guzel rahim duvari da kabarmis iyice dedi gonderdi.bugun adet gunu iki gundur kasik agrisi var bakalim
Peki bu 17 mm yumurta kaçıncı gün görüldü? Döngün kaç gün?

8 ocakta adet olmuştum 8 Şubat oldu...
Öncesinde hap kullanıyordum ve eğer hala hap kullanıyor olsam 2-3 gün önce adet olurdum. Yani adet tarihim geçti mi yeni mi geldi emin olamıyorum.
Çocuk düşünüyoruz ama daha bu ilk ay. İlk aydan olur mu ki hemen diyorum...
Hamile olduğumu öğrenmekten de olmadığımı öğrenmekten de korkuyorum sanki...
Biraz karışık oldu ama ne yapsam bilemedim. Eczaneden test alıp yarın yapsam mı yoksa bekleyeyim mı biraz daha

Yap cnm test yap ilk aymış zaten hamile değilsende vardır vakti zamanı her ay yeni umut

Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Canımm bizim de kalbimiz seninle hayirli haberlerle gel insallah :)

Tesekkur ederim allah tüm isteyenlere hayırlısıysa nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…