Evet bekliyrm canm adet günümün gecmesini bende . İnş saglıklı olur benim tek derdim buAdete 2 gun kala 65.97ydi canim.
Ilk kizimda 2 gunun gectiginde 2062ydi.
Bunlar degiskenlik gosteren seyler bunu dert etme sakin suan.Onemli olan gunun gecsin kontrole git
Evet bekliyrm canm adet günümün gecmesini bende . İnş saglıklı olur benim tek derdim bu
Amin inşallah allah tamamına erdirsin hepimizinOyle tabiii❤
Allah saglikla tamamina erdirsin..
Evet cnm Lh le bhcg neredeyse aynı hormonlarmış ondan öyle sonuç verirmişBenim bi iki defa başıma geldi bu. Çok net bi şekilde 2.çizgi çıktı. Hatta birtanesi şu hassas testlerdendi geri götürdüm eczaneye dalga mı geçiyorlar benimle diye. Paramı iade ettiler. Vücutta bi hormon yükseliyormuş Dr öyle söylemişti bana. O nedenle öyle çıkabiliyormuş.hatta bu seferki testi yanımda götürdüm Dr iplemedi bile. Benim için bi geçerliliği yok dedi. Kan istedi hemen
Rüyamda bunun aynısını doğurdum canımYok kuzum içine birşey karıştırma sade şekilde içmen gerekliprofil resmine bayıldım bu arada :)
Rüyamda bunun aynısını doğurdum canımYok kuzum içine birşey karıştırma sade şekilde içmen gerekliprofil resmine bayıldım bu arada :)
Görüntüye göre dün pik yapmış, bugün çatlamış ya da eli kulağında.. bugün ilişki olması kız ihtimalini zora sokuyor Shettles yöntemine göre.. yine de belli olmaz, Allah gönlüne göre versin inşallahEki Görüntüle 2108155 Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?
Peki bu 17 mm yumurta kaçıncı gün görüldü? Döngün kaç gün?Canim en buyugu 17 idi iste baskasi nasil catladi da o deger cikti ben de anlamadimdoktor guzel rahim duvari da kabarmis iyice dedi gonderdi.bugun adet gunu iki gundur kasik agrisi var bakalim
Allahim sana boyle guzl bi kiz cocugu nasip etsinnn insallahhhhhhhh ablammmm cok tatliiii masallahhhRüyamda bunun aynısını doğurdum canımyüzünü, gözlerini öyle net gördüm ki, aynı bu minnoş gibi bakıyordu bana
Yap cnm test yap ilk aymış zaten hamile değilsende vardır vakti zamanı her ay yeni umut8 ocakta adet olmuştum 8 Şubat oldu...
Öncesinde hap kullanıyordum ve eğer hala hap kullanıyor olsam 2-3 gün önce adet olurdum. Yani adet tarihim geçti mi yeni mi geldi emin olamıyorum.
Çocuk düşünüyoruz ama daha bu ilk ay. İlk aydan olur mu ki hemen diyorum...
Hamile olduğumu öğrenmekten de olmadığımı öğrenmekten de korkuyorum sanki...
Biraz karışık oldu ama ne yapsam bilemedim. Eczaneden test alıp yarın yapsam mı yoksa bekleyeyim mı biraz daha
Sen adamı 8 ay oyalamasan şimdiye göbüş şişerdiBende ikiz istiyorum cooooook ... ama hic ikiz yok sulalede bile :))) tek olunca bi daha ister bizimki ben biliuorum çünkü.
Dimi yaaa analar neler doğuruyorAllahim sana boyle guzl bi kiz cocugu nasip etsinnn insallahhhhhhhh ablammmm cok tatliiii masallahhh
Cooook tatli ya minnos yerim masallah.Rüyamda bunun aynısını doğurdum canımyüzünü, gözlerini öyle net gördüm ki, aynı bu minnoş gibi bakıyordu bana
Canımm bizim de kalbimiz seninle hayirli haberlerle gel insallah :)Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Amiiin tatlım sana da nasip olsun inşaallahCooook tatli ya minnos yerim masallah.
Sana da nasip etsin ablamm
Tesekkur ederim allah tüm isteyenlere hayırlısıysa nasip etsin inşallahGörüntüye göre dün pik yapmış, bugün çatlamış ya da eli kulağında.. bugün ilişki olması kız ihtimalini zora sokuyor Shettles yöntemine göre.. yine de belli olmaz, Allah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?