AmiinnnAmiiin tatlım sana da nasip olsun inşaallah
8 ocakta adet olmuştum 8 Şubat oldu...
Öncesinde hap kullanıyordum ve eğer hala hap kullanıyor olsam 2-3 gün önce adet olurdum. Yani adet tarihim geçti mi yeni mi geldi emin olamıyorum.
Çocuk düşünüyoruz ama daha bu ilk ay. İlk aydan olur mu ki hemen diyorum...
Hamile olduğumu öğrenmekten de olmadığımı öğrenmekten de korkuyorum sanki...
Biraz karışık oldu ama ne yapsam bilemedim. Eczaneden test alıp yarın yapsam mı yoksa bekleyeyim mı biraz daha
Yap cnm test yap ilk aymış zaten hamile değilsende vardır vakti zamanı her ay yeni umut
Çok teşekkür ederim. Garip bir ruh halindeyim ne yapsam bilemedim ama dediğiniz gibi en iyisi bir test almak.Hap gunleri netlestirdigi icin gunlerinde daha farkli olabilir artik.
Ama bence test dene ne olacagi belli olmaz.
Pazar günü erken test yap, ondan sonraki günlerde normal testlerle tekrar et, inşallah çıkar canımKizlar 30 ocakta catlatma ignesi olmustum. Pazar günü sizce erken gebelik testi yapsam cikarmi ? Laboquick marka
Pazar günü erken test yap, ondan sonraki günlerde normal testlerle tekrar et, inşallah çıkar canım
Kizlar 30 ocakta catlatma ignesi olmustum. Pazar günü sizce erken gebelik testi yapsam cikarmi ? Laboquick marka
Çok teşekkür ederim. Garip bir ruh halindeyim ne yapsam bilemedim ama dediğiniz gibi en iyisi bir test almak.
Daha önce hiç test yapmadım. Sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor galiba değil mi
Olur tabi gülüm, koyuluğu artar günden güneNormal test almadim abla. Bes tane erken olandan aldim. Onunla devam etsemde olur ama degilmi
canım bu testlere göre 7 şubat akşamı pik yapmış, yani 24-36 saat arası çatlayacağını düşünürsek, yarını da değerlendirmeni öneririm. kız bebek için yumurtlama öncesi ilişki öneriyorlar, tam yumurtlama zamanı önermiyorlar.Eki Görüntüle 2108206 27 ocakda adet oldum 1 şubatta bitti ilşki günleri 2 şubat, 5 şubat, 7 şubat, ve 8 şubat. Ovulasyon testlerine 6 şubatta başladım tek çizgi 7 şubatta sabah ve akşam iki kere yaptım testi. Sabahki daha silik akşam pik yaptı. En üstteki de bu sabah 8 şubatta yaptığım silikleşiyor gb. Yorumlayabilir misiniz? Öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum ama kız bebeğeme de gönlüm kayıyor. Bu bakımdan yorumunuzu bekliyorum . Tesekkürler
Geçip geçmediğinden emin olamadigim için en iyisi sabah yapmak o zaman :)Galiba o daha hassas oldugu icin ignenin etkisini daha cok algilayabilir.
Ama cuma-pazar-sali seklinde yapsan belki koyulasmasi ipucu olabilir sana
Gununun gectigi dusunursek cikar gun icinde de yapsan ama sabah idrari daha saglikli sonuc verir daha gunun gecmemis diye dusunursek
Aynn ablamm :) aminnnnnnn :*Dimi yaaa analar neler doğuruyorhepimize nasip olsun inşalllahhh
Allahimmm gene test diyr bu kizKizlar 30 ocakta catlatma ignesi olmustum. Pazar günü sizce erken gebelik testi yapsam cikarmi ? Laboquick marka
17mm yumurta 19.gun goruldu tatlim. Dongum 30 gun.dger aylara gore gec buyudu yumurta hem de boyutu kucukPeki bu 17 mm yumurta kaçıncı gün görüldü? Döngün kaç gün?
Canım sabah yapmadıysan en koyu anı kaçırmış olabilirsin o hatayı bende yaptım vosvosum uyardı beni. Anlık değişebiliyor lh dolayısı ile sabah akşam yapman çok önemli
Sanki birisi yumurtlama da gebelik testlerinde pozitif yaoabilir demis ? Simdi bak acaba mi oldumSen adamı 8 ay oyalamasan şimdiye göbüş şişerdiAllah hayırlısını nasip etsin gülüm belli mi olur.. ileri yaşta ikiz olabilir demişti burda biri
O güne kadar başka kontrol olmadıysa daha erken büyüyüp çatlayan yumurta vardır belki. Bu döngü uzunluğuna bakarak 16. gün çatlamıştır muhtemelen.. progesteron çatladı diyor :) yarın sabah test yap sevinelim inşallah17mm yumurta 19.gun goruldu tatlim. Dongum 30 gun.dger aylara gore gec buyudu yumurta hem de boyutu kucuk
Birkaç marka var öyle, her şeye tepki veren :) sen hangi markayla yaptın testi?Sanki birisi yumurtlama da gebelik testlerinde pozitif yaoabilir demis ? Simdi bak acaba mi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?