Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hap gunleri netlestirdigi icin gunlerinde daha farkli olabilir artik.
Ama bence test dene ne olacagi belli olmaz.

Yap cnm test yap ilk aymış zaten hamile değilsende vardır vakti zamanı her ay yeni umut

Hap gunleri netlestirdigi icin gunlerinde daha farkli olabilir artik.
Ama bence test dene ne olacagi belli olmaz.
Çok teşekkür ederim. Garip bir ruh halindeyim ne yapsam bilemedim ama dediğiniz gibi en iyisi bir test almak.
Daha önce hiç test yapmadım. Sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor galiba değil mi

Kizlar 30 ocakta catlatma ignesi olmustum. Pazar günü sizce erken gebelik testi yapsam cikarmi ? Laboquick marka

Galiba o daha hassas oldugu icin ignenin etkisini daha cok algilayabilir.
Ama cuma-pazar-sali seklinde yapsan belki koyulasmasi ipucu olabilir sana

Çok teşekkür ederim. Garip bir ruh halindeyim ne yapsam bilemedim ama dediğiniz gibi en iyisi bir test almak.
Daha önce hiç test yapmadım. Sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor galiba değil mi

Gununun gectigi dusunursek cikar gun icinde de yapsan ama sabah idrari daha saglikli sonuc verir daha gunun gecmemis diye dusunursek

27 ocakda adet oldum 1 şubatta bitti ilşki günleri 2 şubat, 5 şubat, 7 şubat, ve 8 şubat. Ovulasyon testlerine 6 şubatta başladım tek çizgi 7 şubatta sabah ve akşam iki kere yaptım testi. Sabahki daha silik akşam pik yaptı. En üstteki de bu sabah 8 şubatta yaptığım silikleşiyor gb. Yorumlayabilir misiniz? Öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum ama kız bebeğeme de gönlüm kayıyor. Bu bakımdan yorumunuzu bekliyorum . Tesekkürler

canım bu testlere göre 7 şubat akşamı pik yapmış, yani 24-36 saat arası çatlayacağını düşünürsek, yarını da değerlendirmeni öneririm. kız bebek için yumurtlama öncesi ilişki öneriyorlar, tam yumurtlama zamanı önermiyorlar.

Geçip geçmediğinden emin olamadigim için en iyisi sabah yapmak o zaman :)

Sen adamı 8 ay oyalamasan şimdiye göbüş şişerdi Allah hayırlısını nasip etsin gülüm belli mi olur.. ileri yaşta ikiz olabilir demişti burda biri
Sanki birisi yumurtlama da gebelik testlerinde pozitif yaoabilir demis ? Simdi bak acaba mi oldum sence VosVos35

Son düzenleme:
17mm yumurta 19.gun goruldu tatlim. Dongum 30 gun.dger aylara gore gec buyudu yumurta hem de boyutu kucuk
O güne kadar başka kontrol olmadıysa daha erken büyüyüp çatlayan yumurta vardır belki. Bu döngü uzunluğuna bakarak 16. gün çatlamıştır muhtemelen.. progesteron çatladı diyor :) yarın sabah test yap sevinelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…