Ben hic kullanmadim canim bilen biri cevap verir sanaKizlar ovulasyon kartı alıcam da nasıl kullanıcam regl ım bıtınce anlatır mısınız
Albi diye bir testBirkaç marka var öyle, her şeye tepki veren :) sen hangi markayla yaptın testi?
Peki bugün yaptın mı tekrar? Albi de çok sağlam sayılmaz ama sen yap yine deAlbi diye bir test
Yok yapmadim elimde yok burda da nasil.yagmur var bugun belki ikindi namazindan sonra cikarim bi hava almaya o zaman alirimPeki bugün yaptın mı tekrar? Albi de çok sağlam sayılmaz ama sen yap yine de
Albi ile mi ?Moon1224 evet ya biri yardımci olsun 100 kişiden 80 i bu testlerle hamile kalmiş bu ay bende denicem
Yok ovulasyon testleri ile işte predicyor ii diolar ovulasyon topiğindeA
Albi ile mi ?
Insallah canim insanin morali ister istemez bozuluyorcanım sabırlı ol, daha yeni denemeye başlamışsınız. hayırlı zamanda gelir
Galiba o daha hassas oldugu icin ignenin etkisini daha cok algilayabilir.
Ama cuma-pazar-sali seklinde yapsan belki koyulasmasi ipucu olabilir sana
Gununun gectigi dusunursek cikar gun icinde de yapsan ama sabah idrari daha saglikli sonuc verir daha gunun gecmemis diye dusunursek
Olur tabi gülüm, koyuluğu artar günden güne
Da ya na mi yo ruuummmAllahimmm gene test diyr bu kiz
o gune kadar da kontrol,vardi canim ama nasip olur insallah sagolasi:-*O güne kadar başka kontrol olmadıysa daha erken büyüyüp çatlayan yumurta vardır belki. Bu döngü uzunluğuna bakarak 16. gün çatlamıştır muhtemelen.. progesteron çatladı diyor :) yarın sabah test yap sevinelim inşallah
Bide benim ikisi değil sadece sağ göğsüm acıyo canım ucunda sanki yara varmış gibi ellleyince içim cız ediyor nedense inş kötü bişey yoktur ayrıca sağ kasığım ağrıyo sol tarafımda hiç bi belirti yok yaniBenimde ozellikle uclari aciyor cok :)
İrkiliyprum resmen acisina.
Normalde cikaririm ama sabit kalsinlar diye cikarmadim camasiri bil
haklısın canım fazla inanmamak lazımOglusunu Allah bagislasin canım kardesi de cok bekletmeden gelsin hayirlisi ile :) insallah bebistendir ama eger adet olursan 3. Gunu hormon testlerini yaptir sıvı gelmesi pek normal bisey degil ama basim agriyor diye yazsan nete ölüm fermanimizi yaziyorlar sankibosver orda yazanlari Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?