Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mantikliii

o gune kadar da kontrol,vardi canim ama nasip olur insallah sagolasi:-*

Kızlaaar merhabaaa şuan çok mutluyum aslında artık umudum bitmişti elimde son kalan ovülasyon testlerini öylesine kullanıyım dedim ve şuan koyuyu görüyorum inşallah bu ay hamile kalırım her zaman dualarımdasınız bide siz bakar mısınız cevap yazarsanız çok mutlu olurum

Benimde ozellikle uclari aciyor cok :)
İrkiliyprum resmen acisina.
Normalde cikaririm ama sabit kalsinlar diye cikarmadim camasiri bil
Bide benim ikisi değil sadece sağ göğsüm acıyo canım ucunda sanki yara varmış gibi ellleyince içim cız ediyor nedense inş kötü bişey yoktur ayrıca sağ kasığım ağrıyo sol tarafımda hiç bi belirti yok yani

haklısın canım fazla inanmamak lazım ama kendiliğinden gelmedi bayağı sıktım deli gibi hala ağrıyor ucu acıyo çamaşır deydikçe 8 günüm kaldı hafif sağ kasığıma iğne batması gibi ağrım oluyor dün eşim dedi ben hissediyorum hamilesin dedi iyice ümitlendirdi beni şimdiden doğmamış bebeğe don biçmeye başladım bile allah isteyen herkese nasip etsin :)

Yemin ediyorum bi b*k anlamadım dün bugün testi yaptım silik çıkıyordu bugün de silik çıktı ama bugün yumurtlama akıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…