Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım korkutmak istemem ama eğer memenden sıvı geliyorsa bu önemli bir sorunun göstergesi olabilir. Hamilelikle alakası YÖK ben hamileyken bile sıktığımda sıvı gelemezdi 30 ay emzirdim. Lütfen bir genel cerraha görün. Babaannem de de olmuştu aynı sorun

öylemi diyorsun tmm cnm adetimi bekliyim bakalım bebekten değilse giderim sağol söylediğin için

kızlar merhaba ben vajinismusu henuz yeni yendim 1 hafta kadar oluyo adetim bu ayın 14 ün de olacak 6 gün var adetime 4 gün önce eşimle ilk defa birlikte olduk birlikte olmadan önce de uyuşturucu krem kullandık içime boşaldı sizce hamile olabilirmiyim çok ümitliyim bilmiyorum

kızlar bir de ben 2 haftadır psikolojik ilaçlar kullanıyorum bunların bebek oluşumuna herhangi bir etkisi olurmu

adetine 6 gün varmıs 4 gün önce birlikte olmussnz tabiki hamilelik olmaz böyle . Yumurtlaman seni. Coktan gecmiştir. Yumurtlamayı takip et.

Ne gizel r sürü hamiş var masallah rabbim olmayanlarada versin inşallah

adetine 6 gün varmıs 4 gün önce birlikte olmussnz tabiki hamilelik olmaz böyle . Yumurtlaman seni. Coktan gecmiştir. Yumurtlamayı takip et.
yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim hiç bilmiyorum sanırım çok cahil kaldım bu konulara ben

Ebru destanın dediğine göre yapıyom ben zaten 1 ay yapmak için korunmak lazım düşük yapıyo. Kaş yapalım derken göz çıkarmasak

Canım benim sana sölediğim saraçoğlunun önerdiği kür uygulama şekli. Youtube’da da detaylı anlatıyor bence dinlemelisn ona göre nasıl uygulayacağına karar ver bende zarar gelsin istemem kesinlikle. Sen kendin için doğru olanı düşündüğün şeyi uygula

Rüyamda bunun aynısını doğurdum canım yüzünü, gözlerini öyle net gördüm ki, aynı bu minnoş gibi bakıyordu bana

Oyyyy inşallah Allah rüyanın gerçeğini nasip etsin kuzum benim. Belki bu sana bir mesajdır, inşallah vakti gelmiştir :)

Kizlar 30 ocakta catlatma ignesi olmustum. Pazar günü sizce erken gebelik testi yapsam cikarmi ? Laboquick marka

Bence erken davranma canım çatlatma iğnesi değerleri yüksek çıkarıyor hele klomen kullandıysan çok etkiliyor kendimden biliyorum. Doktorum kesinlikle adetini beklemelisin test için demişti ama sen bilirsin tabiki, insan merakla da bekleyemiyor tabi bi süre :)

yaaa ben akşam 6da yaptım hep. keşke sabah da yapsaydım.

Bende her akşam 7,5 ta yapardım bunda sonra aklından olsun seninde canım. Günleri değerlendirdiysen sıkıntı yok

İnşallah gebelik belirtisidir canım. Dünde arkadaşımız göğüs hassasiyetinden bahsetti eşinle sarılırken bile acıyormuş hamile haberini aldık. Ümit vermek istemem ama psikolojik değilse eğer belirti olabilir.

kızlar bir de ben 2 haftadır psikolojik ilaçlar kullanıyorum bunların bebek oluşumuna herhangi bir etkisi olurmu

Evet canım olur. Bebek düşünüyorsan ilaç almayo bırakmalısın folik asite başlamalısın. Psikolojik ilaçları 2 ay önceden bırakmak gerekli diye biliyorum. Allah korusun.

Geçmiş olsun bu arada da çok şükür atlatmışsın. İlk denemese endişe etme elbette olur şimdilik olayın tadını çıkar

Ne gizel r sürü hamiş var masallah rabbim olmayanlarada versin inşallah

Amiiin kuzum inşallah. Sanada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim hiç bilmiyorum sanırım çok cahil kaldım bu konulara ben

Adet döngüne göre hesapla canım. 28 günde bir adet oluyorsan 14. Gün, 29 günde bir adet oluyorsan 15. Gün yumurtlarsın gibi düşün ama bu ortalama bir hesap. Sen her ihtimali göz önüne alarak ovulasyon testleri yapabilirsin. Belki önce yumurtlayacaksın belki geç belli olmaz :)

Vajinusmusu geçen sene 10 martta yendim şimdi bat 10 mart inş hamile olduğumu öğrenirim:)

Yaaa gozlerim dolduu ❤
Insallahhhhh❤

Ihtimal hep var sonucta canim

Vaji ile ilgili ise doktorun bilgi vermedi mi?Yani yenip gebe kalma riskine karsi?
Ilaclarin acilimlarini sadece doktorun bilir canim.Gebelikte kullanilan mecbur kalinan birsuru ilac var.Mutlaka doktorunla görüş❤

İnşallah canım psikolojik değil çünkü hiç kafama takmıyorum bakalım 8 gün sonra neler olcak :)

Doktorum bana ilaçları verirken hiç bu konular da bilgi vermedi ne yazık ki ama ben ilaçları bırakmaya karar verdim sanırım böylesi daya iyi olacak 3 senedir bebek hasretiyle yaşıyorum İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar bebişler nasip eder

b
teşekkür ederim bu folik asiti ben bir eczaneye sorayım bakalım ilaçları bırakıcam 2 veyahut 3 ay sonra çalışmalara başlarız artık

Canım adetlerin düzenli ise her adetinden 14 gün önce yumurtlarsın. Yani 28 günde bir adet oluyosan 28-14=14. Gün çatlar sen 10ile 16 . Günler arasını değerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…