- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
haklısın canım fazla inanmamak lazımama kendiliğinden gelmedi bayağı sıktım deli gibi hala ağrıyor ucu acıyo çamaşır deydikçe 8 günüm kaldı hafif sağ kasığıma iğne batması gibi ağrım oluyor dün eşim dedi ben hissediyorum hamilesin dedi iyice ümitlendirdi beni şimdiden doğmamış bebeğe don biçmeye başladım bile allah isteyen herkese nasip etsin :)
öylemi diyorsunCanım korkutmak istemem ama eğer memenden sıvı geliyorsa bu önemli bir sorunun göstergesi olabilir. Hamilelikle alakası YÖK ben hamileyken bile sıktığımda sıvı gelemezdi 30 ay emzirdim. Lütfen bir genel cerraha görün. Babaannem de de olmuştu aynı sorun
İnşallah bebektendiröylemi diyorsuntmm cnm adetimi bekliyim bakalım bebekten değilse giderim sağol söylediğin için
iniallah canım haber ederim ❤❤İnşallah bebektendir
Olur tabikikızlar bir de ben 2 haftadır psikolojik ilaçlar kullanıyorum bunların bebek oluşumuna herhangi bir etkisi olurmu
adetine 6 gün varmıs 4 gün önce birlikte olmussnz tabiki hamilelik olmaz böyle . Yumurtlaman seni. Coktan gecmiştir. Yumurtlamayı takip et.kızlar merhaba ben vajinismusu henuz yeni yendim 1 hafta kadar oluyo adetim bu ayın 14 ün de olacak 6 gün var adetime 4 gün önce eşimle ilk defa birlikte olduk birlikte olmadan önce de uyuşturucu krem kullandık içime boşaldı sizce hamile olabilirmiyim çok ümitliyim bilmiyorum
Ne gizel r sürü hamiş var masallah rabbim olmayanlarada versin inşallahHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
plojovic - @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
CitirTurtam - @nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @PamukDeniz
- @Yeruheyade
Prmm
- @Sibelak85 8 Şubat
- @Gmaez gmaez 8 Şubat
- @Kongallak 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Ozlmadm17 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @P u d i n g 12 Şubat
- @arkeolog01 12 Şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @elzem00 15 Şubat
- @Teacher8934 16 Şubat
- @Moon1224 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @sky19 17 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @Portakallicilek 26 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
- @SEVDAM07 1 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
- @Sessizgemi86 10 Mart
peki ilaçları bıraksam nekadar süre sonra bebek yapmaya başlayabiliriz?Olur tabiki
yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim hiç bilmiyorum sanırım çok cahil kaldım bu konulara benadetine 6 gün varmıs 4 gün önce birlikte olmussnz tabiki hamilelik olmaz böyle . Yumurtlaman seni. Coktan gecmiştir. Yumurtlamayı takip et.
Ebru destanın dediğine göre yapıyom ben zaten 1 ay yapmak için korunmak lazım düşük yapıyo. Kaş yapalım derken göz çıkarmasak
Rüyamda bunun aynısını doğurdum canımyüzünü, gözlerini öyle net gördüm ki, aynı bu minnoş gibi bakıyordu bana
Kizlar 30 ocakta catlatma ignesi olmustum. Pazar günü sizce erken gebelik testi yapsam cikarmi ? Laboquick marka
yaaaben akşam 6da yaptım hep. keşke sabah da yapsaydım.
Bide benim ikisi değil sadece sağ göğsüm acıyo canım ucunda sanki yara varmış gibi ellleyince içim cız ediyor nedense inş kötü bişey yoktur ayrıca sağ kasığım ağrıyo sol tarafımda hiç bi belirti yok yani
kızlar bir de ben 2 haftadır psikolojik ilaçlar kullanıyorum bunların bebek oluşumuna herhangi bir etkisi olurmu
Ne gizel r sürü hamiş var masallah rabbim olmayanlarada versin inşallah
yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim hiç bilmiyorum sanırım çok cahil kaldım bu konulara ben
Vajinusmusu geçen sene 10 martta yendim şimdi bat 10 mart inş hamile olduğumu öğrenirim:)
kızlar merhaba ben vajinismusu henuz yeni yendim 1 hafta kadar oluyo adetim bu ayın 14 ün de olacak 6 gün var adetime 4 gün önce eşimle ilk defa birlikte olduk birlikte olmadan önce de uyuşturucu krem kullandık içime boşaldı sizce hamile olabilirmiyim çok ümitliyim bilmiyorum
kızlar bir de ben 2 haftadır psikolojik ilaçlar kullanıyorum bunların bebek oluşumuna herhangi bir etkisi olurmu
Dr.un yasakladikca yapmaya calisiyn kuzum yaa :)))Da ya na mi yo ruuummm
İnşallah canım psikolojik değil çünkü hiç kafama takmıyorum bakalım 8 gün sonra neler olcak :)Canım benim sana sölediğim saraçoğlunun önerdiği kür uygulama şekli. Youtube’da da detaylı anlatıyor bence dinlemelisn ona göre nasıl uygulayacağına karar ver bende zarar gelsin istemem kesinlikle. Sen kendin için doğru olanı düşündüğün şeyi uygula
Oyyyy inşallah Allah rüyanın gerçeğini nasip etsin kuzum benim. Belki bu sana bir mesajdır, inşallah vakti gelmiştir :)
Bence erken davranma canım çatlatma iğnesi değerleri yüksek çıkarıyor hele klomen kullandıysan çok etkiliyor kendimden biliyorum. Doktorum kesinlikle adetini beklemelisin test için demişti ama sen bilirsin tabiki, insan merakla da bekleyemiyor tabi bi süre :)
Bende her akşam 7,5 ta yapardım bunda sonra aklından olsun seninde canım. Günleri değerlendirdiysen sıkıntı yok
İnşallah gebelik belirtisidir canım. Dünde arkadaşımız göğüs hassasiyetinden bahsetti eşinle sarılırken bile acıyormuş hamile haberini aldık. Ümit vermek istemem ama psikolojik değilse eğer belirti olabilir.
Evet canım olur. Bebek düşünüyorsan ilaç almayo bırakmalısın folik asite başlamalısın. Psikolojik ilaçları 2 ay önceden bırakmak gerekli diye biliyorum. Allah korusun.
Geçmiş olsun bu arada da çok şükür atlatmışsın. İlk denemese endişe etme elbette olur şimdilik olayın tadını çıkar
Amiiin kuzum inşallah. Sanada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doktorum bana ilaçları verirken hiç bu konular da bilgi vermedi ne yazık ki ama ben ilaçları bırakmaya karar verdim sanırım böylesi daya iyi olacak 3 senedir bebek hasretiyle yaşıyorum İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar bebişler nasip ederYaaa gozlerim dolduu ❤
Insallahhhhh❤
Ihtimal hep var sonucta canim
Vaji ile ilgili ise doktorun bilgi vermedi mi?Yani yenip gebe kalma riskine karsi?
Ilaclarin acilimlarini sadece doktorun bilir canim.Gebelikte kullanilan mecbur kalinan birsuru ilac var.Mutlaka doktorunla görüş❤
teşekkür ederim bu folik asiti ben bir eczaneye sorayım bakalım ilaçları bırakıcam 2 veyahut 3 ay sonra çalışmalara başlarız artıkCanım benim sana sölediğim saraçoğlunun önerdiği kür uygulama şekli. Youtube’da da detaylı anlatıyor bence dinlemelisn ona göre nasıl uygulayacağına karar ver bende zarar gelsin istemem kesinlikle. Sen kendin için doğru olanı düşündüğün şeyi uygula
Oyyyy inşallah Allah rüyanın gerçeğini nasip etsin kuzum benim. Belki bu sana bir mesajdır, inşallah vakti gelmiştir :)
Bence erken davranma canım çatlatma iğnesi değerleri yüksek çıkarıyor hele klomen kullandıysan çok etkiliyor kendimden biliyorum. Doktorum kesinlikle adetini beklemelisin test için demişti ama sen bilirsin tabiki, insan merakla da bekleyemiyor tabi bi süre :)
Bende her akşam 7,5 ta yapardım bunda sonra aklından olsun seninde canım. Günleri değerlendirdiysen sıkıntı yok
İnşallah gebelik belirtisidir canım. Dünde arkadaşımız göğüs hassasiyetinden bahsetti eşinle sarılırken bile acıyormuş hamile haberini aldık. Ümit vermek istemem ama psikolojik değilse eğer belirti olabilir.
Evet canım olur. Bebek düşünüyorsan ilaç almayo bırakmalısın folik asite başlamalısın. Psikolojik ilaçları 2 ay önceden bırakmak gerekli diye biliyorum. Allah korusun.
Geçmiş olsun bu arada da çok şükür atlatmışsın. İlk denemese endişe etme elbette olur şimdilik olayın tadını çıkar
Amiiin kuzum inşallah. Sanada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım adetlerin düzenli ise her adetinden 14 gün önce yumurtlarsın. Yani 28 günde bir adet oluyosan 28-14=14. Gün çatlar sen 10ile 16 . Günler arasını değerlendirirsinyumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim hiç bilmiyorum sanırım çok cahil kaldım bu konulara ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?