- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Canım 3 sene vaji çekmiş biri olarak tavsiyem en az 3 ay çocuk yapma. İnsan anca alışıyo. He şuda var tabi uğraşsanda olmayabiliyo:) benim bi sene olcak yeneliDoktorum bana ilaçları verirken hiç bu konular da bilgi vermedi ne yazık ki ama ben ilaçları bırakmaya karar verdim sanırım böylesi daya iyi olacak 3 senedir bebek hasretiyle yaşıyorum İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar bebişler nasip eder
gerçekten dediğiniz cok dogru henuz daha yeni yeni alismaya calisiyorum hersey bi rayina otursun bakalim ondan sonra dusunurus bebegi deCanım 3 sene vaji çekmiş biri olarak tavsiyem en az 3 ay çocuk yapma. İnsan anca alışıyo. He şuda var tabi uğraşsanda olmayabiliyo:) benim bi sene olcak yeneli
Beta HCG sonucum
04.02.2018: 16.94
06.02.2018: 74.6
08.02.2018: 237.4
Cok guzel mis ... guzel bir hamilelik.gecirmen dilegiyleBeta HCG sonucum
cok tesekkur ederim bunu mutlaka not edicemCanım adetlerin düzenli ise her adetinden 14 gün önce yumurtlarsın. Yani 28 günde bir adet oluyosan 28-14=14. Gün çatlar sen 10ile 16 . Günler arasını değerlendirirsin
Hastamisin gecmis olsun cnmSelam gençler
Ustume alimdim ama gecncleri :)))) pek genc sayilmam da ondanSelam gençler
Estağfurullah canımUstume alimdim ama gecncleri :)))) pek genc sayilmam da ondan
Dikkat et tam hastalik havalari mevsim kis ama masaAllah bahara gecis gibi disarisi sen nerdesin bilmiyorum amaEstağfurullah canım
Şifayı kaptım ya iyi değilim valla
Ankara demiştim ya canım :)Dikkat et tam hastalik havalari mevsim kis ama masaAllah bahara gecis gibi disarisi sen nerdesin bilmiyorum ama
Unutmusum kusura bakma ... Ankara soğuktur yaa bulunmustum bir kac kere sogugu tam sogukvalla fenaaa ..cok gecmis olsun zencefil bal tarcin zerdecal muuhtesem dörtlü karistir bir kasik al yatmadan .. en azindan artmasini engeller...varsa 1 dis sarimsak yut ..Ankara demiştim ya canım :)
Dün otobüste fenalaştım eve gelirken. Gelir gelmez uyudum, sabah da kötüydüm hâlâ
Eşimle tüketiyoruz o da mülakata girecek bogazımızı yumuşatıyoruzUnutmusum kusura bakma ... Ankara soğuktur yaa bulunmustum bir kac kere sogugu tam sogukvalla fenaaa ..cok gecmis olsun zencefil bal tarcin zerdecal muuhtesem dörtlü karistir bir kasik al yatmadan .. en azindan artmasini engeller...varsa 1 dis sarimsak yut ..
İnşallah canım psikolojik değil çünkü hiç kafama takmıyorum bakalım 8 gün sonra neler olcak :)
b
teşekkür ederim bu folik asiti ben bir eczaneye sorayım bakalım ilaçları bırakıcam 2 veyahut 3 ay sonra çalışmalara başlarız artık
Beta HCG sonucum
Selam gençler
İlaçtan nefret ediyorum canım, Allah muhtaç etmesin.İnşallah güzel sonuçlar al canım. Kafana takmaman en güzeli 8 günü rahatça geçir.
Aynen canım önce tadını çıkar bir keyfini sür, o esnada ilacı da bırakmış olursun. Sonra gelsin beybiiii :)
Ohhh maşallaaaah ne güzel artmış çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah.
Selam canım geçmiş olsun hasta olmuşsun sanırım. Dikkat et kendine ilaçtan önce doğal takviyelerle sağlıklı olmaya çalış.
Canm ne güzel gelmiş sonucun masallah kat kat artsınBeta HCG sonucum
Kist gittikten sonraki ay yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vuracaktır cnmKızlar bugün doktora gittim moralim çok bozuk yumurta çatlamamış oysa bir damla kan gelmişti ben çatladı diye sevinmiştim..ama kistleştiği zamanda bu kan olabilirmiş..pazartesi progesterona bakılacak bundan 1yıl öncede ultrasona girdiğimde yumurta kist olmuş demişlerdi sanırım bende çatlama problemi var ne yapmak lazım bu durumda olan bar mı??
Yaptın mı test cnmÇok teşekkür ederim. Garip bir ruh halindeyim ne yapsam bilemedim ama dediğiniz gibi en iyisi bir test almak.
Daha önce hiç test yapmadım. Sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor galiba değil mi
Her gün aynı saatte yapıyorsun cnm 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakıyorsun koyulaşmaya başlayınca t çizgisi yumurtanın çatlama zamanı olduğunu anlıyorsun ilişki günleri ni yani yumurta çatladıktan. Sonrada silik çizgi çıkıyorKizlar ovulasyon kartı alıcam da nasıl kullanıcam regl ım bıtınce anlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?