Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 3 sene vaji çekmiş biri olarak tavsiyem en az 3 ay çocuk yapma. İnsan anca alışıyo. He şuda var tabi uğraşsanda olmayabiliyo:) benim bi sene olcak yeneli

Canım 3 sene vaji çekmiş biri olarak tavsiyem en az 3 ay çocuk yapma. İnsan anca alışıyo. He şuda var tabi uğraşsanda olmayabiliyo:) benim bi sene olcak yeneli
gerçekten dediğiniz cok dogru henuz daha yeni yeni alismaya calisiyorum hersey bi rayina otursun bakalim ondan sonra dusunurus bebegi de

Dikkat et tam hastalik havalari mevsim kis ama masaAllah bahara gecis gibi disarisi sen nerdesin bilmiyorum ama
Ankara demiştim ya canım :)
Dün otobüste fenalaştım eve gelirken. Gelir gelmez uyudum, sabah da kötüydüm hâlâ

Ankara demiştim ya canım :)
Dün otobüste fenalaştım eve gelirken. Gelir gelmez uyudum, sabah da kötüydüm hâlâ
Unutmusum kusura bakma ... Ankara soğuktur yaa bulunmustum bir kac kere sogugu tam sogukvalla fenaaa ..cok gecmis olsun zencefil bal tarcin zerdecal muuhtesem dörtlü karistir bir kasik al yatmadan .. en azindan artmasini engeller...varsa 1 dis sarimsak yut ..

Eşimle tüketiyoruz o da mülakata girecek bogazımızı yumuşatıyoruz

İnşallah canım psikolojik değil çünkü hiç kafama takmıyorum bakalım 8 gün sonra neler olcak :)

İnşallah güzel sonuçlar al canım. Kafana takmaman en güzeli 8 günü rahatça geçir.

b

teşekkür ederim bu folik asiti ben bir eczaneye sorayım bakalım ilaçları bırakıcam 2 veyahut 3 ay sonra çalışmalara başlarız artık

Aynen canım önce tadını çıkar bir keyfini sür, o esnada ilacı da bırakmış olursun. Sonra gelsin beybiiii :)

Beta HCG sonucum

04.02.2018: 16.94
06.02.2018: 74.6
08.02.2018: 237.4

Ohhh maşallaaaah ne güzel artmış çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah.

Selam canım geçmiş olsun hasta olmuşsun sanırım. Dikkat et kendine ilaçtan önce doğal takviyelerle sağlıklı olmaya çalış.

İlaçtan nefret ediyorum canım, Allah muhtaç etmesin.

Çok teşekkür ederim

Kızlar bugün doktora gittim moralim çok bozuk yumurta çatlamamış oysa bir damla kan gelmişti ben çatladı diye sevinmiştim..ama kistleştiği zamanda bu kan olabilirmiş..pazartesi progesterona bakılacak bundan 1yıl öncede ultrasona girdiğimde yumurta kist olmuş demişlerdi sanırım bende çatlama problemi var ne yapmak lazım bu durumda olan bar mı??

Kist gittikten sonraki ay yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vuracaktır cnm

Kizlar ovulasyon kartı alıcam da nasıl kullanıcam regl ım bıtınce anlatır mısınız
Her gün aynı saatte yapıyorsun cnm 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakıyorsun koyulaşmaya başlayınca t çizgisi yumurtanın çatlama zamanı olduğunu anlıyorsun ilişki günleri ni yani yumurta çatladıktan. Sonrada silik çizgi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…