Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetimden iki gün önce beta hcg 1.20 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama benim üç gündür adetim gecikti ve adet belirtim hiç yok. Kasıklarım ağrıyor ve bişey batıyor gibi oluyor. Hamilelik olabilir mi beta hcg yükselebilir mi

Kızlar adetimden iki gün önce beta hcg 1.20 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama benim üç gündür adetim gecikti ve adet belirtim hiç yok. Kasıklarım ağrıyor ve bişey batıyor gibi oluyor
psikolojik de olabilir.adetin gecikmeye devam ederse tekrar bi test yaptirabilirisn

Kan testini yenileyin varsa yükselmiştir 2 günde

Tekrar baktır canım kan değerine yarında bekle gelmezse git. Değerde değişiklik yoksa kırmızıları bekle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Belkide geç dölleniyordur belli olmaz herkesin farklı farklı kiminin bir hafta önce değeri çıkıyor kiminin adet geçtikten sonra

Evet bu test bayağı rahatlatıyor insanı ohh be çatlamış diyorsun :) inşallah devamı da güzel olur değerin iyi gerçekten de
Aynen catlamis diyebiliyorum valla:) bu ay sabahlari aç karına hep incir yedim soğan suyu da icmistim cidden faydasını gördüm. Son iki aydır yumurtlama akıntısı 0 di. Ovulasyon sayesinde anlayabiliyordum. Bu ay ilk defa bir gün boyunca tam geldi akinti. Belki de onların etkisi olmuştur yumurtlama da :)

hamile kalmak isteyenler bunu okumanızda fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
hamile kalmak isteyenler bunu okumanızda fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…