Kizlar progesteron testi yaptırmıştım bugun. Sonuç 21.88 çıktı. Iyi mi sizce
üzülme rabbim hayırlı zamanda hayirlisiyla evladını sana nasip edicekMrb canim insallah hamilesindiir bende yelkenler suya indi bugün
Ay insaallahhh:)) inşallah canım benim :)Süperr maşallah güzel bir yumurtan olmuş inşallah sipoşlarla kavuşmuşlardır
psikolojik de olabilir.adetin gecikmeye devam ederse tekrar bi test yaptirabilirisnKızlar adetimden iki gün önce beta hcg 1.20 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama benim üç gündür adetim gecikti ve adet belirtim hiç yok. Kasıklarım ağrıyor ve bişey batıyor gibi oluyor
İyi cnm sonuçKizlar progesteron testi yaptırmıştım bugun. Sonuç 21.88 çıktı. Iyi mi sizce
Kan testini yenileyin varsa yükselmiştir 2 gündeKızlar adetimden iki gün önce beta hcg 1.20 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama benim üç gündür adetim gecikti ve adet belirtim hiç yok. Kasıklarım ağrıyor ve bişey batıyor gibi oluyor. Hamilelik olabilir mi beta hcg yükselebilir mi
Gerçekten çok sevindim. Kaç gündür aklıma takiliyordu. Bu da aklımdan cikti artik. :)İyi cnm sonuç
Kızlar adetimden iki gün önce beta hcg 1.20 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama benim üç gündür adetim gecikti ve adet belirtim hiç yok. Kasıklarım ağrıyor ve bişey batıyor gibi oluyor. Hamilelik olabilir mi beta hcg yükselebilir mi
Burda arkadas gebelik testindemi pozitif gormus .. nasil yani hormonsal olarak gebelik testinde de yumurtlamami cikiyorEvet cnm Lh le bhcg neredeyse aynı hormonlarmış ondan öyle sonuç verirmiş
Gerçekten çok sevindim. Kaç gündür aklıma takiliyordu. Bu da aklımdan cikti artik. :)
Aynen catlamis diyebiliyorum valla:) bu ay sabahlari aç karına hep incir yedim soğan suyu da icmistim cidden faydasını gördüm. Son iki aydır yumurtlama akıntısı 0 di. Ovulasyon sayesinde anlayabiliyordum. Bu ay ilk defa bir gün boyunca tam geldi akinti. Belki de onların etkisi olmuştur yumurtlama da :)Evet bu test bayağı rahatlatıyor insanı ohh be çatlamış diyorsun :) inşallah devamı da güzel olur değerin iyi gerçekten de
Dr.un yasakladikca yapmaya calisiyn kuzum yaa :)))
Gözünüz aydin canim..Bugün kalp atışlarımızı duyduk şükür
Saol canım darısı inş sizin başınızaaa hepinizi ikiz içüz nasip etsin rabbim....Gözünüz aydin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?