Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamile kalmak isteyenler bunu okumanızda fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Canm ne güzel gelmiş sonucun masallah kat kat artsın

Çok sağol canım senin içinde geçerli.
3./4. haftada kesenin görülmesi normal mi? Burada bir arkadaş daha çok erken nasıl oluyor diye sormuştu benim de aklıma takıldı. Normaldir herhalde dimi?

Benim adet belirtileri şimdiden sinyal verdi Sarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk

Benim adet belirtileri şimdiden sinyal verdi Sarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk
Ne gibi belirtiler benim de yaein 1 hafta kalacak bat a .. sadece belim agriyor baska bir belirti yok bende.normaldw goguslerim falan da agrirdi

Çok sağol canım senin içinde geçerli.
3./4. haftada kesenin görülmesi normal mi? Burada bir arkadaş daha çok erken nasıl oluyor diye sormuştu benim de aklıma takıldı. Normaldir herhalde dimi?
Doktorun sana tahmini doğum tarihini söylemedi mi canım? Bir gariplik var bu işte.. Sat ne zamandı senin

Ne gibi belirtiler benim de yaein 1 hafta kalacak bat a .. sadece belim agriyor baska bir belirti yok bende.normaldw goguslerim falan da agrirdi

Bel ağrısı akıntı göğüste sertlik kasıkta hafif sızılar var adet belirtilerim benim malesefki :/

Doktorun sana tahmini doğum tarihini söylemedi mi canım? Bir gariplik var bu işte.. Sat ne zamandı senin

Yok canım söylemedi. Sadece en azından boş genelik olmadığını biliyoruz, daha çok yeni 17-18 günlük falan dedi. Aklıma hiç gelmedi çok erken olabileceği. SAT 1 ocaktı canım geç döllenme oldu bende. Benim de kafam karıştı. Çok hızlı gelişiyor mübarek Haftaya Cuma tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…