Canım sen Meryem suresi gurubunda etiketliyorum ama ulaşamadım düşüncen nediro gune kadar da kontrol,vardi canim ama nasip olur insallah sagolasi:-*
Canm ne güzel gelmiş sonucun masallah kat kat artsın
Amin amin aminSaol canım darısı inş sizin başınızaaa hepinizi ikiz içüz nasip etsin rabbim....
Vosvosumda var 10 olduk bak :)))) ayy nerde o gunlerrr :)) nasip olur insallah yaa :)) sarki yapsak cikar sozlerinden :)
Ne gibi belirtiler benim de yaein 1 hafta kalacak bat a .. sadece belim agriyor baska bir belirti yok bende.normaldw goguslerim falan da agrirdiBenim adet belirtileri şimdiden sinyal verdiSarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk
Evet gülüm gördüm harika olmuşVosVos35 kıskandım bende beybi koydum fotoma belki bu bebişler bize gelir şanslı olur :) yeni totemimiz :)
Saglikla kucaginada al cnm insallahhBugün kalp atışlarımızı duyduk şükür
Doktorun sana tahmini doğum tarihini söylemedi mi canım? Bir gariplik var bu işte.. Sat ne zamandı seninÇok sağol canım senin içinde geçerli.
3./4. haftada kesenin görülmesi normal mi? Burada bir arkadaş daha çok erken nasıl oluyor diye sormuştu benim de aklıma takıldı. Normaldir herhalde dimi?
Oyy olurum o ellere Rabbm nasip etsn insallah kuzum tum bekleyenlere icindede bize :*Yasaklar cignenmek icindirve her yasak insana daha tatli gelir yavrum. Heleki bu iki tane minnak el icinse :)))
Ne gibi belirtiler benim de yaein 1 hafta kalacak bat a .. sadece belim agriyor baska bir belirti yok bende.normaldw goguslerim falan da agrirdi
Açma sakınBenim adet belirtileri şimdiden sinyal verdiSarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk
Guzel gunler gorecegiz yavrucumm gunesli gunlerAh ah hayaller hayatlardoktor o günleri görecekmiyazzzz
Test aldım bugün ama yarın sabah yapacağım nasipse.Yaptın mı test cnm
Doktorun sana tahmini doğum tarihini söylemedi mi canım? Bir gariplik var bu işte.. Sat ne zamandı senin
Hic bir takviye vermedi mi doktorun canım?Slm hanımlar lütfen dua edin bana gece bel ve karın ağrılarımdan uyuyamıyorum midem berbat çok ağrılarım var halsixim ne olacak böyle bilmiyorum toparlanamıyorum(
Kuzumm dun gibi yahuuu ne cabuk geldi zamanii..gelmeyesiceeeBel ağrısı akıntı göğüste sertlik kasıkta hafif sızılar var adet belirtilerim benim malesefki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?