17-18 günlük dediyse en azından 4 + 3 günlük olduğunu gösterir.. gebelik haftası hesaplanırken yumurtanın gelişim süreci de ekleniyor. Sen hesabı 17+14 gibi düşünerek yap. Tahmini doğum tarihini iki hafta geri alırsan süreci takip ederken kafan karışmazYok canım söylemedi. Sadece en azından boş genelik olmadığını biliyoruz, daha çok yeni 17-18 günlük falan dedi. Aklıma hiç gelmedi çok erken olabileceği. SAT 1 ocaktı canım geç döllenme oldu bende. Benim de kafam karıştı. Çok hızlı gelişiyor mübarekHaftaya Cuma tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.
Peki bu iğne ile kesin olarak çatlıyor mu canım???Kist gittikten sonraki ay yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vuracaktır cnm
Amin canim inş. Rabbim sizde nasip etsin en kısa zaman da ...Saglikla kucaginada al cnm insallahh
Çook geçmiş olsun canım sıkcan dişini sıvı tüketmeye çalış çorba türü falan ye agır yemek yme benimde belim oturunca çok ağrıyor mide bulantın için zeytin çekirdeğini em belki iyi gelir sana bende her şeyden tiksinmeye başladım migrenim tutuyor ara ara dayancaz artık mecbur rabbim sağlıkla kucağımıxa almayı nasip etsinSlm hanımlar lütfen dua edin bana gece bel ve karın ağrılarımdan uyuyamıyorum midem berbat çok ağrılarım var halsixim ne olacak böyle bilmiyorum toparlanamıyorum(
Kuzumm dun gibi yahuuu ne cabuk geldi zamanii..gelmeyesiceee
Folik asit verdi ve bolca serum artık vurmicam serum kollarımın halini bi görseniz yer kalmamış o dereceHic bir takviye vermedi mi doktorun canım?
Teşekkür ederim Amin CNm sorma ya ben berbat durumdayım Allah düşmanımın başına vermesin en büyük tansiyonum 8 düşün artık birden iniyorÇook geçmiş olsun canım sıkcan dişini sıvı tüketmeye çalış çorba türü falan ye agır yemek yme benimde belim oturunca çok ağrıyor mide bulantın için zeytin çekirdeğini em belki iyi gelir sana bende her şeyden tiksinmeye başladım migrenim tutuyor ara ara dayancaz artık mecbur rabbim sağlıkla kucağımıxa almayı nasip etsin(
Doktora git cnmmmGöğüs uçlarım hala acıyor. Adet gelmedi hala
Gidemiyorum ki işteDoktora git cnmmm
Kıyamam ya çok zor gerçekten rabbim en kısa zamanda şifa versin sanaTeşekkür ederim Amin CNm sorma ya ben berbat durumdayım Allah düşmanımın başına vermesin en büyük tansiyonum 8 düşün artık birden iniyor(
Canım sana noldu böyle ya uzun zaman oldu hala regli olmadınGöğüs uçlarım hala acıyor. Adet gelmedi hala
Çok geçmiş olsun. Allah im sizin yar ve yardımcınız olsun insaAllahTeşekkür ederim Amin CNm sorma ya ben berbat durumdayım Allah düşmanımın başına vermesin en büyük tansiyonum 8 düşün artık birden iniyor(
Allah Allah biz im bat geliyor sen daha olmadin normalmiymis doktor ne diyor göstermedin mi canimGöğüs uçlarım hala acıyor. Adet gelmedi hala
İnşallah bebeğini sağlıkla görürsün canım çok güzel bir duygu...Kızlar yarın kese görmeye gidecem dua edin
Hamilesin canım hayırlı olsun yatın kan testi yaptırKızlar adetime 3 gun kala bugün test yaptim 4 gibu silik çıktı şimdi bu şekilde baya belli varmı sizce
Bende dunden beri hastayım elim tutmuyor resmen. Cok gecmis olsun canımEstağfurullah canım
Şifayı kaptım ya iyi değilim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?