Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17-18 günlük dediyse en azından 4 + 3 günlük olduğunu gösterir.. gebelik haftası hesaplanırken yumurtanın gelişim süreci de ekleniyor. Sen hesabı 17+14 gibi düşünerek yap. Tahmini doğum tarihini iki hafta geri alırsan süreci takip ederken kafan karışmaz

Slm hanımlar lütfen dua edin bana gece bel ve karın ağrılarımdan uyuyamıyorum midem berbat çok ağrılarım var halsixim ne olacak böyle bilmiyorum toparlanamıyorum (
Çook geçmiş olsun canım sıkcan dişini sıvı tüketmeye çalış çorba türü falan ye agır yemek yme benimde belim oturunca çok ağrıyor mide bulantın için zeytin çekirdeğini em belki iyi gelir sana bende her şeyden tiksinmeye başladım migrenim tutuyor ara ara dayancaz artık mecbur rabbim sağlıkla kucağımıxa almayı nasip etsin(

Teşekkür ederim Amin CNm sorma ya ben berbat durumdayım Allah düşmanımın başına vermesin en büyük tansiyonum 8 düşün artık birden iniyor (

Kızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz

Göğüs uçlarım hala acıyor. Adet gelmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…