- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Insallah 9 ay unutsunn gelmeyiEvet gelmez olasıca yaklaştı gene her ay tekrar ediyor aynı şekilde bi gelmese nolur sankii
Masallah canımBugün kalp atışlarımızı duyduk şükür
4 de yaptin simdi mi boyle silik çıktı. 5 6 saat sonra yani ?Kızlar adetime 3 gun kala bugün test yaptim 4 gibu silik çıktı şimdi bu şekilde baya belli varmı sizce
Yok canim o zaman da vardi cizgi ama suan baya koyulasti4 de yaptin simdi mi boyle silik çıktı. 5 6 saat sonra yani ?
Canım kimisi agir geciriyor korkma insallah bisey olmaz takviye al vitamin vs. Kendini de yorma Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinSlm hanımlar lütfen dua edin bana gece bel ve karın ağrılarımdan uyuyamıyorum midem berbat çok ağrılarım var halsixim ne olacak böyle bilmiyorum toparlanamıyorum(
NedenGidemiyorum ki işte
Amin cnmmmKıyamam ya çok zor gerçekten rabbim en kısa zamanda şifa versin sana
Saol cnmmm benim yapacak bişey Yok idare edecez:))Canım kimisi agir geciriyor korkma insallah bisey olmaz takviye al vitamin vs. Kendini de yorma Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
cümlemizin inşlhh CNm teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Allah im sizin yar ve yardımcınız olsun insaAllah
Motorlari mavilik lere süreceği z güzel günler göreceğiz güneşli günlerGuzel gunler gorecegiz yavrucumm gunesli gunler
Insallah hayilisi ile hersey yolundadir canımKızlar yarın kese görmeye gidecem dua edin
:)) motorlari sipocanlar sursun maviliklere :))))Motorlari mavilik lere süreceği z güzel günler göreceğiz güneşli günler
Süper
Duzelir insallah canım arkadaşım 3. Çocuğu olmasina rağmen senin gibi gecirdi ilk haftalarini surekli serum yiyordu simdi iyi gayet darisi sana insallah :)Saol cnmmm benim yapacak bişey Yok idare edecez:))
Picolar azdıCanım sana noldu böyle ya uzun zaman oldu hala regli olmadın
Regl oldum canım sen ne yaptınCanm naptın adet oldnmu test yaptinmiR4bi4
Yok vallaha gidemedim. Ama pico geciktiriyor işteAllah Allah biz im bat geliyor sen daha olmadin normalmiymis doktor ne diyor göstermedin mi canim
Allah şifa versin inşallah canım benimBende dunden beri hastayım elim tutmuyor resmen. Cok gecmis olsun canım
Yarın evde test yapıcam varsa vardır zaten 12 gün gecikti mm hiç belirtimde yok zaten ama adet olmadım isteRegl oldum canım sen ne yaptın
Bir kere gittim bakinamadim. Şimdi de zamanım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?