Ahahaa:)) motorlari sipocanlar sursun maviliklere :))))
Sen bugün hastaneye gitmycekmiydin canımYarın evde test yapıcam varsa vardır zaten 12 gün gecikti mm hiç belirtimde yok zaten ama adet olmadım iste
AkAkslik gidemedim yaSen bugün hastaneye gitmycekmiydin canım
hakkında hayırlısı olsun canım, ihmal etme, sağlık ihmale gelmezAkAkslik gidemedim ya
Düzelsinler artık bence :)))Picolar azdı
Amin canım senin regle karışması da baya zor olmusAllah şifa versin inşallah canım benimGerçekten çok zor
Benim de bu 3. Olacak hiç bu kadar çektiğimi hatırlamıyorum canım inşlh cnmmmDuzelir insallah canım arkadaşım 3. Çocuğu olmasina rağmen senin gibi gecirdi ilk haftalarini surekli serum yiyordu simdi iyi gayet darisi sana insallah :)
Bide o arkadasim sen çıkıyormuşsunBenim de bu 3. Olacak hiç bu kadar çektiğimi hatırlamıyorum canım inşlh cnmmm
CANIM şimdide 2-3damla pembe kan geldi çamaşırıma..bana neler oluyor anlamadım doktor bugün 24 mm olmuş dedi çatlamamış dedi ama bu pembe kanlar ne olabilir ?24 mm olan yumurta çatlar mı çatlamış olabilir mi?Kist gittikten sonraki ay yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vuracaktır cnm
Madem iyi büyümüş neden çatlatma ignesi vurmadı kendisi sordun mu canımCANIM şimdide 2-3damla pembe kan geldi çamaşırıma..bana neler oluyor anlamadım doktor bugün 24 mm olmuş dedi çatlamamış dedi ama bu pembe kanlar ne olabilir ?24 mm olan yumurta çatlar mı çatlamış olabilir mi?
Geçmiş olsun canımFolik asit verdi ve bolca serum artık vurmicam serum kollarımın halini bi görseniz yer kalmamış o derece
CANIM 21.günde progesterona bakalım dedi pazartesi günü kan verin dedi ona göre bakalım dedi 3ün altında ise yumurtlama probleminiz olabilir dedi ve gönderdi benim aklıma çatlatma iğnesi meselesi gelmedi vallaMadem iyi büyümüş neden çatlatma ignesi vurmadı kendisi sordun mu canım
psikolojik de olabilir.adetin gecikmeye devam ederse tekrar bi test yaptirabilirisn
Tekrar baktır canım kan değerine yarında bekle gelmezse git. Değerde değişiklik yoksa kırmızıları bekle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. Belkide geç dölleniyordur belli olmaz herkesin farklı farklı kiminin bir hafta önce değeri çıkıyor kiminin adet geçtikten sonra
Bekleyeceğim ben de öyle düşünüyorum ama insan düşünmeden edemiyor hayırlısı olsun bakalım umarım hamileliktirKan testini yenileyin varsa yükselmiştir 2 günde
Bugün kalp atışlarımızı duyduk şükür
Çok sağol canım senin içinde geçerli.
3./4. haftada kesenin görülmesi normal mi? Burada bir arkadaş daha çok erken nasıl oluyor diye sormuştu benim de aklıma takıldı. Normaldir herhalde dimi?
Benim adet belirtileri şimdiden sinyal verdiSarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk
Slm hanımlar lütfen dua edin bana gece bel ve karın ağrılarımdan uyuyamıyorum midem berbat çok ağrılarım var halsixim ne olacak böyle bilmiyorum toparlanamıyorum(
Kızlar yarın kese görmeye gidecem dua edin
Kızlar adetime 3 gun kala bugün test yaptim 4 gibu silik çıktı şimdi bu şekilde baya belli varmı sizce
İnşAllah canımInsallah hayilisi ile hersey yolundadir canım
MantikliiiAhahaabu sarkiyla meditasyon yapalım siposlara yolunu bulsunlar
Benim adet belirtileri şimdiden sinyal verdiSarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk
Test aldım bugün ama yarın sabah yapacağım nasipse.
Peki bu iğne ile kesin olarak çatlıyor mu canım???
Teşekkür ederim Amin CNm sorma ya ben berbat durumdayım Allah düşmanımın başına vermesin en büyük tansiyonum 8 düşün artık birden iniyor(
Kızlar yarın kese görmeye gidecem dua edin
Kızlar adetime 3 gun kala bugün test yaptim 4 gibu silik çıktı şimdi bu şekilde baya belli varmı sizce
Bende dunden beri hastayım elim tutmuyor resmen. Cok gecmis olsun canım
CANIM şimdide 2-3damla pembe kan geldi çamaşırıma..bana neler oluyor anlamadım doktor bugün 24 mm olmuş dedi çatlamamış dedi ama bu pembe kanlar ne olabilir ?24 mm olan yumurta çatlar mı çatlamış olabilir mi?
Alttan görünür canım :)5+3te kese görünür değil mi
Gozunaydin canimm❤ daim olsun iyi haberleriniz..
Tşk ederim cnm amin inşallah canım
Gec dollenme degil canim senin ki bence.
Gec dollenme genelde 20gunden sonra yumurtlayanlarda ve ya 2 kez yumurtlayanlarda olur ki bu kadar erken belli olmaz.
Bebim arkadasiminda 4+2 de kese gorundu direkt doktorun hesabina gore regl oldugu tarihe geliyordu hatta ama hazirda bi yumurtan varmis o tutmus hemen demis.
Hatta kalp atislarinida erkenden duydu.
Yook yookk evde yoookkk!
Insallah gecicidirde ilk 3 ayla birlikte biter❤
Guzel haberlerin olsun insallaahhh❤
Vargozunaydiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?