Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah şifa versin inşallah canım benim Gerçekten çok zor
Amin canım senin regle karışması da baya zor olmus
Yumurtlama günlerime geciyorum ılaç da kullanmak istemiyorum bakalım hemen atlatiriz insallah :)

Kist gittikten sonraki ay yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vuracaktır cnm
CANIM şimdide 2-3damla pembe kan geldi çamaşırıma..bana neler oluyor anlamadım doktor bugün 24 mm olmuş dedi çatlamamış dedi ama bu pembe kanlar ne olabilir ?24 mm olan yumurta çatlar mı çatlamış olabilir mi?

Madem iyi büyümüş neden çatlatma ignesi vurmadı kendisi sordun mu canım

Folik asit verdi ve bolca serum artık vurmicam serum kollarımın halini bi görseniz yer kalmamış o derece
Geçmiş olsun canım aslında her seferinde yeni açmak yerine üç gün idare eden traket taksalar olurdu. Madem doktor serum yazmış, her gün değil de üç günde bir traketin yeri değiştirilirdi.. böylece her serum için damar yolu açmaya gerek kalmazdı.. 4 hafta sonra daha iyi olacaksın inşallah..

Madem iyi büyümüş neden çatlatma ignesi vurmadı kendisi sordun mu canım
CANIM 21.günde progesterona bakalım dedi pazartesi günü kan verin dedi ona göre bakalım dedi 3ün altında ise yumurtlama probleminiz olabilir dedi ve gönderdi benim aklıma çatlatma iğnesi meselesi gelmedi valla

psikolojik de olabilir.adetin gecikmeye devam ederse tekrar bi test yaptirabilirisn
Kan testini yenileyin varsa yükselmiştir 2 günde
Bekleyeceğim ben de öyle düşünüyorum ama insan düşünmeden edemiyor hayırlısı olsun bakalım umarım hamileliktir

Bugün kalp atışlarımızı duyduk şükür

Gozunaydin canimm❤ daim olsun iyi haberleriniz..

Çok sağol canım senin içinde geçerli.
3./4. haftada kesenin görülmesi normal mi? Burada bir arkadaş daha çok erken nasıl oluyor diye sormuştu benim de aklıma takıldı. Normaldir herhalde dimi?

Gec dollenme degil canim senin ki bence.
Gec dollenme genelde 20gunden sonra yumurtlayanlarda ve ya 2 kez yumurtlayanlarda olur ki bu kadar erken belli olmaz.
Bebim arkadasiminda 4+2 de kese gorundu direkt doktorun hesabina gore regl oldugu tarihe geliyordu hatta ama hazirda bi yumurtan varmis o tutmus hemen demis.
Hatta kalp atislarinida erkenden duydu.

Benim adet belirtileri şimdiden sinyal verdi Sarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk

Yook yookk evde yoookkk!

Slm hanımlar lütfen dua edin bana gece bel ve karın ağrılarımdan uyuyamıyorum midem berbat çok ağrılarım var halsixim ne olacak böyle bilmiyorum toparlanamıyorum (

Insallah gecicidirde ilk 3 ayla birlikte biter❤

Kızlar yarın kese görmeye gidecem dua edin

Guzel haberlerin olsun insallaahhh❤

Kızlar adetime 3 gun kala bugün test yaptim 4 gibu silik çıktı şimdi bu şekilde baya belli varmı sizce

Vargozunaydiiinnnn

Benim adet belirtileri şimdiden sinyal verdi Sarı ışık yandı bana depresyon kapıda tık tık tıkkkk

Hayıııııırrr düşünme öyle belkide hamişlik belirtileridir nerden biliyosun. Birbirlerine çok benziyolar neticede. Hem ne ara senin yine regl zamanın geldi yaa okadar zaman geçti mi pes valla.

Test aldım bugün ama yarın sabah yapacağım nasipse.

Hadi inşallah hayırlısı olsun canım. Sabah inşallah sayende güzel haberler alırız.

Peki bu iğne ile kesin olarak çatlıyor mu canım???

Kesin çatlıyor canım

Teşekkür ederim Amin CNm sorma ya ben berbat durumdayım Allah düşmanımın başına vermesin en büyük tansiyonum 8 düşün artık birden iniyor (

Berbat durumdayım deme iyi düşün kuzum iyi hissetmeye çalış. Çok zordur tahminimce inşallah tez vakitte rahata kavuşursun sıhatle devam edersin yoluna

Kızlar yarın kese görmeye gidecem dua edin

İnşallah güzel haberlerle dön canım. Maşallah ne güzel Allah bizede nasip etsin kesecikler görmeyi yaa. Sende bize hamiş duası et. Uyuyamazsında sen şimdi bugün heyecandan :) güzel olacak herşey

Kızlar adetime 3 gun kala bugün test yaptim 4 gibu silik çıktı şimdi bu şekilde baya belli varmı sizce

Gözün aydın canım maşallah bayağı belli olmuş kanda baktır yarın bence :)

Bende dunden beri hastayım elim tutmuyor resmen. Cok gecmis olsun canım

Haydaa senin neyin var kuzum. Geçmiş olsun dikkat et kendine. Havalarda bi garip anacım ılık mı soğuk mu belli değil napçağımızı şaşırdık.

24mm çok güzel bir boyut bence çatlama belirtisi gibi geldi bana. Sen bugünü değerlendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…