Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tüp bebektenmi bilmem yoksa şu içtiğim otlardan mı adetim baya yoğun siyah siyah parçalar düştü sanırsın çocuk düşürdüm

Iyi geceler kızlar bende reglimin 12 günündeyim bugün mik miklere devam

Ama 2 gündür sol göğsün inanılmaz ağrıyor üstüne bile yatamıyorum,şimdi baktım orda kap kalın yeşil damarlar çıkmış resmen kabarık damar damar olmuş...
Yumurtlama döneminde göğüs hassasiyeti olurmu ki ben ilk defa yaşıyorum bunu,varmı daha önce denk gelen şaşırdım ağrıdan dokunamıyorum bile

Bir var bir yok mik mik yap ayaklaırnı havaya belini de havaya kaldır 5 dk kal öyle taktik verelim

Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam

CANIM 21.günde progesterona bakalım dedi pazartesi günü kan verin dedi ona göre bakalım dedi 3ün altında ise yumurtlama probleminiz olabilir dedi ve gönderdi benim aklıma çatlatma iğnesi meselesi gelmedi valla
Anladim canım sen ustune düş bari bazı dr.lar sagolsun sallıyor insani sen sormasan söylemiyorlar

Kuzu boğazım fena zaten zayifim diye mi neyse bi mikrop varsa ortalikta ilk ben kapiyorum fazla dikkat ediyorum diye de olabilir . takviyelerle yenmeye çalışıyorum geçer insallah

biumutsa

Sen iyi olda canım yazarsin yine Allaha emanet ol sende minislerinde :*

Hayirli olsun canim beta degerin cok guzelde aon 12 ocak olan ne sat mi ?

Kuzum sen beni meraktan öldürdün bugun. Kaç defa baktim sana.
Degerin cok iyi gözün aydın. Daha da artacak insallah.
Boyle habersiz birakma

Ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…