- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Ama ben üstten istiyorum yaaAlttan görünür canım :)
Bir var bir yok mik mik yap ayaklaırnı havaya belini de havaya kaldır 5 dk kal öyle taktik verelimIyi geceler kızlar bende reglimin 12 günündeyim bugün mik miklere devam
Ama 2 gündür sol göğsün inanılmaz ağrıyor üstüne bile yatamıyorum,şimdi baktım orda kap kalın yeşil damarlar çıkmış resmen kabarık damar damar olmuş...
Yumurtlama döneminde göğüs hassasiyeti olurmu ki ben ilk defa yaşıyorum bunu,varmı daha önce denk gelen şaşırdım ağrıdan dokunamıyorum bile
Anladim canım sen ustune düş bari bazı dr.lar sagolsun sallıyor insani sen sormasan söylemiyorlarCANIM 21.günde progesterona bakalım dedi pazartesi günü kan verin dedi ona göre bakalım dedi 3ün altında ise yumurtlama probleminiz olabilir dedi ve gönderdi benim aklıma çatlatma iğnesi meselesi gelmedi valla
Kuzu boğazım fena zaten zayifim diye mi neyse bi mikrop varsa ortalikta ilk ben kapiyorum fazla dikkat ediyorum diye de olabilir . takviyelerle yenmeye çalışıyorum geçer insallahHayıııııırrr düşünme öyle belkide hamişlik belirtileridir nerden biliyosun. Birbirlerine çok benziyolar neticede. Hem ne ara senin yine regl zamanın geldi yaa okadar zaman geçti mi pes valla.
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım. Sabah inşallah sayende güzel haberler alırız.
Kesin çatlıyor canım
Berbat durumdayım deme iyi düşün kuzum iyi hissetmeye çalış. Çok zordur tahminimce inşallah tez vakitte rahata kavuşursun sıhatle devam edersin yoluna
İnşallah güzel haberlerle dön canım. Maşallah ne güzel Allah bizede nasip etsin kesecikler görmeyi yaa. Sende bize hamiş duası et. Uyuyamazsında sen şimdi bugün heyecandan :) güzel olacak herşey
Gözün aydın canım maşallah bayağı belli olmuş kanda baktır yarın bence :)
Haydaa senin neyin var kuzum. Geçmiş olsun dikkat et kendine. Havalarda bi garip anacım ılık mı soğuk mu belli değil napçağımızı şaşırdık.
24mm çok güzel bir boyut bence çatlama belirtisi gibi geldi bana. Sen bugünü değerlendir bence
Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam
Sen iyi olda canım yazarsin yine Allaha emanet ol sende minislerinde :*Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam
Hayirli olsun canim beta degerin cok guzelde aon 12 ocak olan ne sat mi ?Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam
Kuzum sen beni meraktan öldürdün bugun. Kaç defa baktim sana.Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam
Evet canım yanlış yazmışım işte illa son adetten yani 12 şubat ve ileri zamanda bakılması gerekiyormus.o zorladı biraz ama sonunda ikna ettimHayirli olsun canim beta degerin cok guzelde aon 12 ocak olan ne sat mi ?
Ben deHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
biumutsa - @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
- @CitirTurtam
- N nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @PamukDeniz
- Y Yademim
- @Prmm
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Ozlmadm17 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @P u d i n g 12 Şubat
- @arkeolog01 12 Şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @elzem00 15 Şubat
- @Teacher8934 16 Şubat
- @Moon1224 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @sky19 17 Şubat
- @strongirl 17 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @Portakallicilek 26 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
- @SEVDAM07 1 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
- @Sessizgemi86 10 Mart
Alllah razı olsun canim çok tsk ederim takildim kaldım internetsizliktenSen iyi olda canım yazarsin yine Allaha emanet ol sende minislerinde :*
Valla degerlerin cok guzel ve daha adet taeihinede var masaAllah tatlım sanaEvet canım yanlış yazmışım işte illa son adetten yani 12 şubat ve ileri zamanda bakılması gerekiyormus.o zorladı biraz ama sonunda ikna ettim
Hayirli olsun sanada :)Ben de
Hey masaAllahBenim 5yil icinde..2dusugum oldu..cok tedavi vs gormustum..sukur kizim dogdu..suan 4aylik ben 2 aylik yine hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?