- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Canım Allah razı olsun senden.bir daha giremedim ki internette sorun var hatta sonucuda telde öğrendim sistemde giremedim internete giremeyince.soz hatlar düzelsin hiiicc cikmicamKuzum sen beni meraktan öldürdün bugun. Kaç defa baktim sana.
Degerin cok iyi gözün aydın. Daha da artacak insallah.
Boyle habersiz birakma
amin insaAllah. bende senin gibi beklemedyimBekleyeceğim ben de öyle düşünüyorum ama insan düşünmeden edemiyor hayırlısı olsun bakalım umarım hamileliktir
Darısı başına kuzum inş çok kısa zamanda tepenizde olcam yine:)Valla degerlerin cok guzel ve daha adet taeihinede var masaAllah tatlım sana
Bizimki arada okurdu bakti hep kadinsal seyler gerek duymuyor ayip degil mi deyince utandi zaarEşleriniz buraya ne yazdiginizi merak ediyor mu.?
Benimki takipte rumuzun ne diyor ne yazıyorsun söylemiyorum tabiki
Simdi de diyor k.k. sayfasının gorunumu mu değişmiş
Alemler yaa
Canımsin bekliyorum dönüşünü bizi habersiz birakmaAlllah razı olsun canim çok tsk ederim takildim kaldım internetsizlikten
Sen iyi ol da gerisi önemli degil canım. ❤Canım Allah razı olsun senden.bir daha giremedim ki internette sorun var hatta sonucuda telde öğrendim sistemde giremedim internete giremeyince.soz hatlar düzelsin hiiicc cikmicam
Evet canim sukur yine hamileyim .rabbim nasip edince zamani yokHey masaAllah
Hadi insaAllah canimbenimDarısı başına kuzum inş çok kısa zamanda tepenizde olcam yine:)
Kesinlikle !Evet canim sukur yine hamileyim .rabbim nasip edince zamani yok
Masallah canım arayi kapatiyorsun iste Allah saglikla buyutmeyi nsaip etsin evlatlarınıBenim 5yil icinde..2dusugum oldu..cok tedavi vs gormustum..sukur kizim dogdu..suan 4aylik ben 2 aylik yine hamileyim
Ben gizli bakiyorumEşleriniz buraya ne yazdiginizi merak ediyor mu.?
Benimki takipte rumuzun ne diyor ne yazıyorsun söylemiyorum tabiki
Simdi de diyor k.k. sayfasının gorunumu mu değişmiş
Alemler yaa
Iste bilmiyor sanıyor dertlesiyoruz sadeceBizimki arada okurdu bakti hep kadinsal seyler gerek duymuyor ayip degil mi deyince utandi zaar
Aminn insallah allah razi olsin cumlemizinMasallah canım arayi kapatiyorsun iste Allah saglikla buyutmeyi nsaip etsin evlatlarını
Bütün sosyal medya hesaplarimi kapatmıştım o yuzden kendimi ele verdim hani neye bakıyorsun dedi ordan gördüBen gizli bakiyorum
Doktoruna söylersin bakar genede belki gözükür ama gözükmez se alttan bakar izin verirsen tabI sen cnm..Ama ben üstten istiyorum yaa
Iyi gece ler canimm Acaba neden öyle olmus ki bu ay doktora kür vs yapiyor musunIyi geceler kızlar bende reglimin 12 günündeyim bugün mik miklere devam
Ama 2 gündür sol göğsün inanılmaz ağrıyor üstüne bile yatamıyorum,şimdi baktım orda kap kalın yeşil damarlar çıkmış resmen kabarık damar damar olmuş...
Yumurtlama döneminde göğüs hassasiyeti olurmu ki ben ilk defa yaşıyorum bunu,varmı daha önce denk gelen şaşırdım ağrıdan dokunamıyorum bile
görünmezsr mecbur alttan baktıracam dayanamamDoktoruna söylersin bakar genede belki gözükür ama gözükmez se alttan bakar izin verirsen tabI sen cnm..
Canım bence eger sorun yoksa alttan kontrol ettirme çok onermiyorlar ne kadar olsa da hijyen acisindan hemde o sıvı açısından yine de sen bilirsin tabiigörünmezsr mecbur alttan baktıracam dayanamam
Kontrole gittin mi pekiarkadaşlar adetimin 40.günü.bugün kan testi yaptırdım negatif.bu kadar gecikmesi canımı sıktı. Rabbim hepimize sağlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?