Okey inşallah görünür o zamanCanım bence eger sorun yoksa alttan kontrol ettirme çok onermiyorlar ne kadar olsa da hijyen acisindan hemde o sıvı açısından yine de sen bilirsin tabii
Insallahh canımm
Okey inşallah görünür o zaman
amin canım sıkma canını Allahın izniyle rabbim hepimize nasip edicek.o güzel duyguyuarkadaşlar adetimin 40.günü.bugün kan testi yaptırdım negatif.bu kadar gecikmesi canımı sıktı. Rabbim hepimize sağlık versin inşallah
hayır muayene olmadım onun için de ayrıca gitmeliyim.ağrı var ama olamıyorum bu da sıkıntıKontrole gittin mi peki
amin canım Rabbim evlat dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder inşallahamin canım sıkma canını Allahın izniyle rabbim hepimize nasip edicek.o güzel duyguyu
Iyi geceler kızlar bende reglimin 12 günündeyim bugün mik miklere devam
Ama 2 gündür sol göğsün inanılmaz ağrıyor üstüne bile yatamıyorum,şimdi baktım orda kap kalın yeşil damarlar çıkmış resmen kabarık damar damar olmuş...
Yumurtlama döneminde göğüs hassasiyeti olurmu ki ben ilk defa yaşıyorum bunu,varmı daha önce denk gelen şaşırdım ağrıdan dokunamıyorum bile
Ama ben üstten istiyorum yaa
Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam
Eşleriniz buraya ne yazdiginizi merak ediyor mu.?
Benimki takipte rumuzun ne diyor ne yazıyorsun söylemiyorum tabiki
Simdi de diyor k.k. sayfasının gorunumu mu değişmiş
Alemler yaa
Evet canim 4 5 gun kadar ıncir kürü yaptim,ama ondan olurmu ki bilmiyorum...Iyi gece ler canimm Acaba neden öyle olmus ki bu ay doktora kür vs yapiyor musun
insan çok merak ediyor :))görünmezsr mecbur alttan baktıracam dayanamam
Canım istersen bi git ihmale gelmez bu ay herkesin gecikti yada bi tuhaf oldu zatenhayır muayene olmadım onun için de ayrıca gitmeliyim.ağrı var ama olamıyorum bu da sıkıntı
Ayy cok guzel yaa masallah uyumunuza esinleeSeni gordugume sevindiimmm :)
Maçlar varmış
Belki yumurtlamanin etkisiyle hassaslasmistir canim,insallah oyle kalir
Canim gorunur bence.
5+2 de gitmistim bende.
Tabii ayni olacak degil ama cok buyuk ihtimalle gorunur
Hosgeldiiinnn❤
Bence de suan icin gayet guzelmiss.Insallah katlarda saglikla..
Benim ki biraz alisik 5 senedir
Kızlar minikler,sehirler arasi bulusmalar,arkadasliklarimiz var :))))
Simdi birazda yine heyecanla bisyler arastirdikca bazen soruyor sadece ne okuyorsun diye :)
Kendide program indirdi hatta ona bakiyor :))))
Bugunde aramis kalp atisini duyabilirsiniz yaziyor diye
Canim senin prolaktin sinirdaydi yanlis hatirlamiyorsam incir kuru neden yaptinEvet canim 4 5 gun kadar ıncir kürü yaptim,ama ondan olurmu ki bilmiyorum...
Daha önce incir kürünü uygulayıp bunu yaşayan varmı acaba,belki bana ağır geldi
Aynı ben canim yaaabende sabah akşam test yaptim rüyalarımda bile test yapıyordum yok böyle bisse.
aminnn canimamin canım Rabbim evlat dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder inşallah
Bence de yanii :)Düzelsinler artık bence :)))
Hayirli olsun umarim bebegin sıkı sıkı tutunurGünaydın kizlar 5 haftalık kesem gözüktü dün leke gelmişti geçen dusukleride dedim doktor kan pirtilasmasi olabilir dedi kan verdim eğer varsa bisi olurmu gebeligimde onlerlermi
Teşekkür ederim canım inşallah rabbim herkese nasip etsin.Hayirli olsun umarim bebegin sıkı sıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?