Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bnimde bir düşüğüm oldu kan pıhtılasması cıktı bnde hamile kldgm an kan sulandrcya baslnck ddi carsmba dr gdcgm o zamn bslr banada ama şimdi aspirin içiyorum
Benim tam belli değil ama belli olunca aspirin veya igne başlarız dedi pazartesi tahliller var ben yinede önlem için kullanayim deyim mi

Kızlar Günaydın. Cerviks sürüntüsü sonucum da çıkmış. Geçen ay yaptırdığımda Klebsiella pneumoniae ssp pneumoniae

diye bi bakteri üremişti. yani enfeksiyon vardı.. Bu da bu haftaki sonucum. Üreme olmadığına göre enfeksiyon da temizlenmiş mi oluyor VosVos35

Eklentiler

• Screenshot_20180210-084117.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
Inşallah oledir canım

Cnmm ya olduk meraktannnn ck ck sevindmmm Rabbm bol artisli betalar nasip etsinnn saglikli bir hamilelik sag salim kurtulacaginiz bi dogum nasip etsn insallahhh saglikla kucagina al kuzummmm ck sevindmm

Eşleriniz buraya ne yazdiginizi merak ediyor mu.?
Benimki takipte rumuzun ne diyor ne yazıyorsun söylemiyorum tabiki
Simdi de diyor k.k. sayfasının gorunumu mu değişmiş
Alemler yaa
Yaaaa sormaaaaa o gun ne yapicam hatirlamiyrm bisi oldu bnmki diyoki sor bak senin kadinlar kulubune ne dicekler bnm dedigimi dicekler diyo buzdolabiyla ilgili bisidi sanirim.icimden dedimki ah be tatlim keske konustuklarimiz mutfk temizlik salon olsa

beni de yazar mısın 25 şubat

Ben gizli bakiyorum
Bnmki okudugumu biliyodu da yazdigimi yeni ogrendii :))) dalmisim o gun yazarken yakalanmisim uye de mi oldn ne biliyn diyo erkek olmadiklarini.hey Allahm o yuzdn sosyal medya hesabi denen bisi de yk bnde actirmiyr.erkekler bu kdr seyi bilseler zatn bu iste bi tek biz yonetmezdk sanirim :))

seymaka 4 gün kaldı tabi ya zamanı tutamıyoz akıp gidiyo baksana. :/ gönül ister belirtiler benzesin beklicem bakalım sonuç ne olcak bi veremedik güzel haberleri
Bizede nasip olck buraya yazmak canmmm icini ferah tut yeterkii nasibimizde ne zaman varsa o zaman avazimiz ciktigi kdr bagirarak solucez yazcaz burayada inaniyrm bnnn

C
Benim tam belli değil ama belli olunca aspirin veya igne başlarız dedi pazartesi tahliller var ben yinede önlem için kullanayim deyim mi
anım sor doktora ben aspirin kullanıyorum . Ve burda bi cok insan var kan pıhtılasması sonucu olup bunu kullanan

Canımmm beni de ekler misin bat 2 mart:)

Ayy cok guzel yaa masallah uyumunuza esinlee
Bizde buluşalım ileride insallah

Insallah :)))
Iste onlarlada burda 2014 Mayis annelerinde toplanmistik.Yavas yavas ayrilan vs derken bayaadir belli kisiler :)

Günaydın kizlar 5 haftalık kesem gözüktü dün leke gelmişti geçen dusukleride dedim doktor kan pirtilasmasi olabilir dedi kan verdim eğer varsa bisi olurmu gebeligimde onlerlermi

Gozunaydin canimm❤
Önlerler,insallah cikmazda

Çok kaliteli baskın bi yumurta geliyor zannedersem.. inşalllahhh tutturursun gülüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…