Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu boğazım fena zaten zayifim diye mi neyse bi mikrop varsa ortalikta ilk ben kapiyorum fazla dikkat ediyorum diye de olabilir . takviyelerle yenmeye çalışıyorum geçer insallah

Pastil al bari canım yaa kışın pekmez ye zayıfsan direncini yüksek tutar. C vitamini bombası patlat bişiciğin kalmaz inşallah

Evet canım yanlış yazmışım işte illa son adetten yani 12 şubat ve ileri zamanda bakılması gerekiyormus.o zorladı biraz ama sonunda ikna ettim

Canım yaa valla yokluğun farkediyor merakta bırakma bizi aman ha. Alalım güzel haberlerini inşallah :) yolunda gitsinde herşey dualarım seninle Allah işini rast getirsin.

Benim 5yil icinde..2dusugum oldu..cok tedavi vs gormustum..sukur kizim dogdu..suan 4aylik ben 2 aylik yine hamileyim

Ay maşallah hem güzel hem çok zor olacak ama birlikte büyüyecekler harika olmuş. Allah seni 2 çocukla ödüllendirmiş sınavından sonra, sağlıklı büyüsünler inşallah.

Eşleriniz buraya ne yazdiginizi merak ediyor mu.?
Benimki takipte rumuzun ne diyor ne yazıyorsun söylemiyorum tabiki
Simdi de diyor k.k. sayfasının gorunumu mu değişmiş
Alemler yaa

Benimki de sürekli “ ne bitmek bilmez mevzunuz varmış, siz biraraya gelseniz bırbırbır aynı anda konuşursunuz” diyor :)) alıştı artık, telefonu elimde görmesin “hayırdır küstünüz mü” diyor :))))

seymaka 4 gün kaldı tabi ya zamanı tutamıyoz akıp gidiyo baksana. :/ gönül ister belirtiler benzesin beklicem bakalım sonuç ne olcak bi veremedik güzel haberleri

Hiç belli olmaz canım benim kendini şartlama belkide bebiş sürpriz yapar sen sıkma canını günün birinde hepimizin adı boncuklu hamişlere geçecek.

Merhaba hanımlar yeni bat 4mart ağlamak istiyorum artık

Üzülme desemde üzüleceğin için ağla iyice rahatla canım. Onu içinden ağlayarak atınca “ohhh bee” diyip kendine yeni bi yol çiziyosun. Rahatlamadan olmuyor. Kendine bir güzellik yap keyfini yerine getir. İnan bana olacak, keşke zamanını bilsek fazla üzülmesek.

Kızlar ben saat 1 de tahlil için araştırma hastanesine gideceğim ama o saatte kan alırlar mı ki başka saat bulamadım mhrs de işim gene olmazsa kafayı yicem

Oh maşallah maşallah, bol betalı günlerin olsun inşallah Ceylanım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşalllahhh

Kuzu boğazım fena zaten zayifim diye mi neyse bi mikrop varsa ortalikta ilk ben kapiyorum fazla dikkat ediyorum diye de olabilir . takviyelerle yenmeye çalışıyorum geçer insallah
Geçmiş olsun canım benim.. ben de dünden beri baş ağrısı çekiyorum.. sinüzit+faranjit hortladı.. epeydir olmamıştı.. ilerlemeden atlatırız inşallah.. internete Eğriçayır arı sütü bal polen yaz, biraz pahalı ama çok faydalı

Kızlar ben saat 1 de tahlil için araştırma hastanesine gideceğim ama o saatte kan alırlar mı ki başka saat bulamadım mhrs de işim gene olmazsa kafayı yicem

Alirlar canim ogleden sonra da randevular var ya

çok tşk ederim kuzum benim sen nasılsın ne durumdasın.tahlil verdinmi canım

Kızlar rahim filmini adetin 8. Gün mü ?9. Gün mü çektirim ? Çünkü bende lekelenme oluyor sonra bir zararı olur mu filmde

Bu ay yumurtlama gününü falan takip etmicem. Testte yapmicam. Kendimde belirti de aramicam herşey nasip sonuçta.

Umar im kendimi tutabilirmmm

Kız inan bende son adetimden sonra öyle yaptım. SAT 1-6 ocaktı. Zaten çok düzensizdi o gün geleceğini bilmiyordum geldi işte. Kendi kendime dedim ki artık hesap kitap yapmak yok, yumurta takibi yapmak yok. Zorla ilişki yok. Canımız ne zaman istediyse o gün ilişki oldu. Öncesinde deli gibi bacakları havaya dikerdim, bu sefer hiç öyle yapmadım, tutacağı varsa her şekilde tutar bana ne beeee dedim kalktım ayağa
Yumurtamın ne zaman çatladığını bile bilmiyorum sadece tahmin ediyorum 13-22 ocak arası çatlayıverdi çünkü 2-3 hafta aralıksız akıntım oldu. Doktorum da 22ocakta muayene esnasında yumurta çatlamış dedi. Bana sadece beklemek ve dua etmek kaldı.

En mantiklisini yapmışsın canm insan acayip stres oluyo. Hiç gerek yok

sell-in canim dün yapamadim. 7 şubatta akşam sıvı alımına dikkat etmemistim. Sence bugün biraz daha koyulasmis mj. 5 gün kaldı bata?

Eklentiler

• 20180209_103551-1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 51
En mantiklisini yapmışsın canm insan acayip stres oluyo. Hiç gerek yok

Tek yaptığım şey adetimin bittiği gün (6 ocak) soğan kürüne başladım içim temizlensin diye. Normalde 15 gün içmek lazım ama ben galiba 6. günden sonra üşenip bıraktımetkisi oldu mu olmadı mı bilemem ne desem yalan olur şimdi.

Bende adetim bitince soğan kürü yapçam şu an aslanpençesi ve civanperçemi içiyorum. İçim söküldü sanki dün gece onlardan mı bilmem hatta sol tarafımda kist var hep ağrır bugün onun ağrısıda yok inşallah bakalım. Bu arada otlardan mı bilmem iştahım açıldı buda bana artı. Artık takmıyom rabbime bıraktım ol desin yeter. Artık hayat felsefem gez-eğlen-mikmik:))
Zaten düşündümde noldu tüp bebek yaptımda noldu zamanı gelince bi şekilde rabbim bi yol gösteriyo bişeyleri vesile kılıyo ol diyo ve oluyo.

Kesinlikle öyle canm doğru kara r çünkü bekledikçe olmuyo

aynen cnm

çok tşk ederim kuzum benim sen nasılsın ne durumdasın.tahlil verdinmi canım

Napiyim kabuğuma çekildim olaylarımı izliyorum. “Şunu yemiyim sağlıksız” dediğin süreçte bişi elde edemedim canım ne çekse yemeye karar verdim kasmıcam !

Tahlil bugün canım inşallahta, öğlen gitçeğim için yaparlar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…