- 4 Aralık 2017
- 479
- 652
- 23
Neden anlat bi :)Gidemiyorum
En son gittim borçlu görünüyorsun dediler geldim eve. Şimdi de çalışmaya başladım zaman olmuyorNeden anlat bi :)
Hem de nasıl zor inşallah cnm en kısa zamanda Allah herkese şifa versin tşk ederimGeçmiş olsunnnn inşallah atlatırsın hemen ya zor olur şimdi :///
Ahh kuzum yorum yapinca boyle durumlara yanlis anlasilabiliyor ne diyelim Rabbimin sınavı herkesin başka oluyor bize hasret kimisine de ızdırap geliyor Demek ki annelik ..Kk da bir başlık var “ anne olma istemiyorum “ diye. Bu düşünceye katıldığını gösteren yorumlarda var. Elbette insanların hayatı nasıl yaşamak istediklerine sonsuz saygım var anca şunu düşünmeden edemiyorum “ bir kadın anne olmayı nasıl istemez ?!”
Bambaşka noktalarda kadınlarız işte. Burada bir tarafımızı parçalıyoruz “ anne olmak istiyorum “ diye. Diğer tarafsa bambaşka kafada. Ve tecrübelerim şunu gösteriyor ki çevremde anne olmayı istemeyen ne kadar insan varsa aniden uğraşmadan hamile kalıyor. İsteyenlerse bizim gibi kendini paralıyor anne olmak için.
Bu durum “ kafana takmayınca oluyor “ kısmına mı yorulmalı yoksa “ Allah neyi çok istemezsen/istersen seni onunla sınav eder” diye mi yorumlanmalı bilemedim.
Çok saol canım eşimi bekliyorum acile gidicem daynılcak gibi değil ya kırılıyorum resmenCok gecmis olsun canim. Her yerde salgin var. Kalabalik ortamlara girmemeye calis ve hemen doktora git. En kisa zamanda iyi olursun umarim.
Migrenle başladı orta kulak iltihabına döndü boğazda gitti acıyla limon yedim inş. İyi gelir çok sağ ol canımAyyy çok geçmiş olsun buda nerden çıktı
Ahh kuzum yorum yapinca boyle durumlara yanlis anlasilabiliyor ne diyelim Rabbimin sınavı herkesin başka oluyor bize hasret kimisine de ızdırap geliyor Demek ki annelik ..
Ah canım deli gibi ağladım hastanelik oldum hep sinir sitres eşime yansıtmam ve her ilişkiye bebek için giriyodum evde hem huzursuzluk doktora gittim dedi hiç bir şeyin yok şu hamile olmadığımı öprenmeden ben eşimle sokakta durduk yere kavga ettim sebep ne neden bebeğimiz olmuyor adamı deli ettim gece sabah kadar ağladım dedim artık yeter dilan kendine gel bir şeyin üstüne n kadar çok düşersen olmuyor demek ki zamanı var dedim böyle devam ettiğim sürece evliliğim biticekti çok dua ettim Allah'ım aklımdan çocuk düşüncesini al nasibimde varsa ver dedim yoksa da sağlık olsun dedim gittim eşimin gönlünü aldım ve gecen ay hamile olduğumu öğrendim öğrenmeden önce içimde bir umut vardı ama kendimi kaptırmadım hep adet olucam diye baktım hatta ben test bile yapmicaktım kız kardeşimin ısrarıyla yaptım çok şükür rabbim nasip etti doktorlar diyor stres yapmayın bize boş geliyor ama gerçekten öyle rahat bırakın kendinizi rabbim zamanı gelince nasip ediyorum ben ocak ayında korunmayı bıraktım ocak ayında hamile kalmışım Allah'ın işi işteErken canım daha bence ptesi sabah yapmalısın.
O sinirle hiç aklıma gelmiyor öyle şeyler suratına tükürüp ana bacı sövmek geliyor yüksek sesli. Okadar kötü olduki valla totoma baka baka döndüm
Ahh canım sorma yeminle bir üşenme geliyor. Yarın mı yapsak acaba moduna giriyoruz. Duşu sabah çok erken kalkıp alıyorum hayatım boyunca bukadar yıkanmadım. Saçımın boyası aktı rengi gitti derim buruştu inşallah sonuçlandın artık hayırlısı ile emeklerimiz.
Kasık ağrıların üstüste mik mik sebebi ile de ağrıyordur inşallah güzel şeylere çıkar
Adet bittikten sonra tamamen 10. Güne kadar çektirebilirsin diye biliyorum
Çok şükür canım bebişin gelmiş sana maşallah. Allah aşkına kendini nasıl rahat bıraktığını söyle ben kafayı yicek gibi oluyorum bazen çünkü.
İnan bende 3 e kadar diye biliyorum. Şok oldum doktor 2 kat aşağı in kan ver dediğin heyecanlandım sonrası dram tabi. Galiba bu hormon testini yaptırmamam gerekiyor önümde hep engeller var.
Çok şükür canımmm maşallah kesene bebişine sıkı sıkı tutunsun annişine. Allah bizede kese görmeyi nasip etsin.
Ve ortak noktada buluşmak... yalnız değilsin burada hamile kalamamış herkes ayda bir kere bu durumu yaşıyor malesef. Zaman geçsede alışamıyorsun ne kaygın azalıyor ne mutsuzluğun. İnşallah hayırla sonuçlansın bebişse bebiş kırmızılarsa kırmızılar.
Küre devammı ediyorsun ? Devamsa öyle bir akıntı söz konusu oluyor
@VosVos35 kuzum bu arada o propolisin adını gördüm ama unuttum neydi. Ben de bu ay alayım bari belki takviye olur. Bi nevi kür uygulaması gibi :))) ( yine başladım kobaylığa )
Amin canım çok sağ ol...Allah sifa versin canım dedigin gibi hasteneye git umarım ilgilenirler
Rabbim en guzel sekilde nasip etsin emeğinizi bosa vermesinO kadar uzun zamandır anne olmayı istiyorum ki olmadı her test sonunda negatifi görmekten yoruldum
Kimbilir canım belki önümüzdeki aya kalmadan gelir bebişin :)İnan bende 3 e kadar diye biliyorum. Şok oldum doktor 2 kat aşağı in kan ver dediğin heyecanland
Aynen canım aynennnKesinlikle öyle. Yanlış anlaşılacak birşey yok saygımız sonsuz neticede düşüncesine. Onunda mutlaka bizim anne olmak istememize yorumu vardır. Bir arkadaşım çocukları hiç sevmediğini söyler ama çok tatlı bir çocuğu var mesela. Ama hala “ nefret ediyorum çocuklardan” der. Bu işler isteyip istememekle olsaydı şimdi çoktaaaan hamiştik.
Aynen yaa niye doktora gitmiyorsun ki yada gidemiyorsun ...Gidemiyorum
Valla senden hicbirsey anlamadim ben canim yaKızlarrr. Benim göğüs uçlarım aciyorrr. Böyle olunca adet olurdum olmadı hala. Akıntı da fazla. Pico olunca ne zaman yumurtlayacağın hiç belli olmuyor. Acaba o şeffaf uzun akıntı yumurtlamaydı da tuttu mu? Tuttuysa hemen acımaya baslar mı ki? Hamiş arkadaşlar yardımcı olur mu :) soğan suyu da içiyorum ayrıca
canım benim çokk tşk ederim yarın ikinci betayı vercem bakalım ondan sonra ne çıkcak.meraktayım be kuzumVuuu işte buhayırlı olsun maşallah subhanallah..
Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah.
Değere hiç takılma gayet güzel ben 76 ile öğrenmiştim.
Herşey yolunda güzel gitsinDarısı diğer arkadaşların başına
durumun ne oldu canım çok metrak ettim yeni girebildimYok Kuzum hastanedeyim. Özel hastane olsa zaten şıp diye yaparlar ( testlerin hepsi check up fiyatında olunca tabii )
Devlet hastanesindeyim araştırmada. Bekliyoruz bakalım daha
canım tebrik ederim kusura bakma konuları geç takip ediyorum.Allah kucağına almayı nasip etsin kuzumAmin amin inşallah canım rabbim bebek varsa saglıklı bir gebelik nasip etsin ve rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?