Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh kuzum yorum yapinca boyle durumlara yanlis anlasilabiliyor ne diyelim Rabbimin sınavı herkesin başka oluyor bize hasret kimisine de ızdırap geliyor Demek ki annelik ..

O kadar uzun zamandır anne olmayı istiyorum ki olmadı her test sonunda negatifi görmekten yoruldum

Ahh kuzum yorum yapinca boyle durumlara yanlis anlasilabiliyor ne diyelim Rabbimin sınavı herkesin başka oluyor bize hasret kimisine de ızdırap geliyor Demek ki annelik ..

Kesinlikle öyle. Yanlış anlaşılacak birşey yok saygımız sonsuz neticede düşüncesine. Onunda mutlaka bizim anne olmak istememize yorumu vardır. Bir arkadaşım çocukları hiç sevmediğini söyler ama çok tatlı bir çocuğu var mesela. Ama hala “ nefret ediyorum çocuklardan” der. Bu işler isteyip istememekle olsaydı şimdi çoktaaaan hamiştik.

Ah canım deli gibi ağladım hastanelik oldum hep sinir sitres eşime yansıtmam ve her ilişkiye bebek için giriyodum evde hem huzursuzluk doktora gittim dedi hiç bir şeyin yok şu hamile olmadığımı öprenmeden ben eşimle sokakta durduk yere kavga ettim sebep ne neden bebeğimiz olmuyor adamı deli ettim gece sabah kadar ağladım dedim artık yeter dilan kendine gel bir şeyin üstüne n kadar çok düşersen olmuyor demek ki zamanı var dedim böyle devam ettiğim sürece evliliğim biticekti çok dua ettim Allah'ım aklımdan çocuk düşüncesini al nasibimde varsa ver dedim yoksa da sağlık olsun dedim gittim eşimin gönlünü aldım ve gecen ay hamile olduğumu öğrendim öğrenmeden önce içimde bir umut vardı ama kendimi kaptırmadım hep adet olucam diye baktım hatta ben test bile yapmicaktım kız kardeşimin ısrarıyla yaptım çok şükür rabbim nasip etti doktorlar diyor stres yapmayın bize boş geliyor ama gerçekten öyle rahat bırakın kendinizi rabbim zamanı gelince nasip ediyorum ben ocak ayında korunmayı bıraktım ocak ayında hamile kalmışım Allah'ın işi işte

Aynen canım aynennn

Valla senden hicbirsey anlamadim ben canim ya

canım benim çokk tşk ederim yarın ikinci betayı vercem bakalım ondan sonra ne çıkcak.meraktayım be kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…