Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

canım sen betaya baktırmadınmı niye pazartesiye kaldı o lekelerin bi anlamı olmalı

Anaaaam sen ne zamandan beri görünmüyon kııız buralarda :))) lekeler bitti kırmızılar geldi betaya hiç gerek kalmadı yani direkt hormon testine yöneldim ama yaptıramadım. Bu süreçte hiçmi denk gitmez bir işim. Ters düşünmek istemiyorum ama elle tutulur hiçbişeye denk gelemedim

Al benden de okadar A AsyaaAyazz senin bir şekilde doktora gitmen ve bu durumu anlatman farz oldu canım. Allah aşkına git ben meraktan fıttırıcam yoksa
Ben alıştım artık böyle oluyor. Gidiyorum. Söktürü içiyorum hormonlara bakıyor iyi diyor gönderiyor. Hep aynı yani. Hormon normal olunca da bir şey yapmıyorlar. Biktim artik. Ama göğüs uçlarım niye acıyor acaba. Genelde gebelikte olurmuş ya. Inşallah bu sefer olmuştur. Tabi yumurtlama olduysa

İnşallah bu belirtiyi ona yoralım ama adet olamadığın içinde olabilir bir sökülsende rahatlasan

yaaa ama yya valla üzül
düm bende bi heves haber bekliyorum lekeler kesildi bu ondan gidiyo diye. canım bu ay sende benim gibi canını dişine takıp çalışıcaksın bu bir emirdir :) öyle gün aşırı yok bilmem ne kural yok beni hatırlamıyomusun alay konusu oldum burda unuttunmu:)böyle gece gündüz gece gündüz ilerle yumurtlamadan sonra 2 gün sonra bekle .biz kural falan tanımadık hiç.ama ne yalan söyliyim adam yumurtlamadan sonra yüzüme bakmadı bıktı artık.:)şimdi hasretle beklice
Of canım ya bende lekeler kesildi bu beta vermeye gitti diye sevinçle bekliyordum yazını hatta mesajları bile okumaya çalışmadım direk yazdim sana gece.ah kuzum benim bak sen bu ay benim gibi çalışmaları sıkı tut emi.oyle gün aşırıymış sperm kalitesiymiş hiç düşünme tepesinden inme bak hatta ben alay konusu olmuştum unuttun mu demekki doğruymuş. Saldım çayıra mevlam gayira yok . Şaka bi yana canım sorunun yok ondan diyorum. Üzülme sıkıntı yapma hiç. Hormon testleri ni anlamıyorum ama inş ondada bir şey cikmaz

Kızlar keseyi gördük çok şükür

Gozunuzaydiiinnn :) ❤

Tamam abla oyle yapayim :) hem ignenin 11. Gunu olmus olur :)

Merakla haberini bekliyorummmm!❤

Pfff Kızlar su gibi akıntım var.. soğan küründen mi kaynaklı bu ?? Acaba

Bilmiyorum ama hayirlara vesiledir insallah❤

Istemeyip onlemini alan varsa ne mutlu.Ama dogurup hala israrla bencillik edenin durumu daha da kotu kuzum.Allah hayirli evlatlar nasip etsin diyoruz ya hep dua ederim Allah emanet ettigi bu guzel meleklere aklı selim anne babalar olmayida nasip etsin❤

O kadar uzun zamandır anne olmayı istiyorum ki olmadı her test sonunda negatifi görmekten yoruldum

Diger grupta bir arkadas var canim.Bugun yazdi.
1 ya da 2.tup bebek denemesi sonrasi mi 2.denemenin oncesi mi ne tekrar tedaviye baslayacakken bazi sebeplerden ertelenmis.Ve surpriz kendiliginden olmus❤
Allah sana da bekleyen arkadaslarimizada en kisa zamanda nasip etsin insallah❤

Geldin mi yoksa gııı

Ya yaptım. İnanirmisiz silik cizgi bile cikmadi ignenin 10. Gunuydu bugun. Abla kizicaksin ama napim dayanamadim

Ayy kuzumm günde üç kere miydi dalga degildi ya takıldım sana beni kastediyorsan hatta masallah dedim yani
Buarada bende sana yazacaktım ovulasyon goruntulerin varsa yolla bende bu ay innovita kullaniyorum bakayım piki nasil oluyor bugün koyu çünkü benim

Kız sakın öyle düşünme kuzum valla ben doğruyu söyledim işlem başarılı oldu diye .hatta saymakla ben sen bayağı yazıştık bu konuda bende güldüm hep yazılanlara. Asla seni kastetmiyorum canım benim güldük eğlendik ondan dedim hatirlattim bunu kendiside biliyor diye:)otomasyonları attım ben kuzumyapilanlari hep geçen temizlikte pik olduğu günlerde atamamıştım bi anda oldu bittiye geldi diye çekmedim içinde attım .ama benim hamile oldumdada piki göstermedi.yumurtlamadan sonra hamileliğini onla anlayamasan üzülme ben hep silik gördüm hatta hamile kaldım yine yaptım yine göstermedi bunu diyebilirim sana.ama yumurtlama zamanında doğru çıktı ve çatlama kanamasida doğruladı.

Aynen canım kırılma ihtimaline karşı açıklama yapayım dedim kiyamam çünkü:)
Peki elinde ovulasyon varsa emin olma amaçlı yapabilir misin hani soylenenlee herkeste geçerli mi koyu oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…