- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Canım valla yazını tuvaletten çıktımda okudum mübarek bugün gece 10 defa tuvalete girdim .biraz sonra gelsin idrar yaparım atarim buraya var canım elimde .birde dedimi sende uygula gerçekten. Bizim gece 2 sabah 1 tekrar gece 1 veya 2 böyle devam etti.dus al giyin çıkar saç kurula mahfoldum.valla ayıptır söylemesi yumurtlamadan sonra 2 günü de degerlendir adam sonra yüzüme bakmadı bıktı resmen oda bitti bende .hala gülesim geliyor o günlere.Aynen canım kırılma ihtimaline karşı açıklama yapayım dedim kiyamam çünkü:)
Peki elinde ovulasyon varsa emin olma amaçlı yapabilir misin hani soylenenlee herkeste geçerli mi koyu oluyor mu
Hala gelen giden yok ama adet olacağım zaman ağzımın tadı değişiyor metal tadı gibi bi tat geliyor ordan anlıyorum, şuan o durumdayım saatler sonra ya da sabaha doğru gelir kesin Allahın belası... Adet olacağım zaman gunu hiç şaşmıyor ama sıra bebeğe gelince bi hayrını göremedik düzenli adet olmanın... Pko lular üzülmesin, düzenli adetlede olmuyor bebek...Beyin oyun oynuyor acabaaaa yanıldımı test diye için kıpırdıyor derkennn bi hüzün yine ahh ahh
VosVos35 P u d i n g Simayinannesi kimi unuttum başkaaa :))) aynı havayı solumanın huzuru içindeyim ohhh be gözünü sevdiğimin memleketi :))
Evet mesela benim çok çok düzenli hiç şaşırmıyor zıpır adet bide bir hafta kala sinyal veriyor deli oluyorumHala gelen giden yok ama adet olacağım zaman ağzımın tadı değişiyor metal tadı gibi bi tat geliyor ordan anlıyorum, şuan o durumdayım saatler sonra ya da sabaha doğru gelir kesin Allahın belası... Adet olacağım zaman gunu hiç şaşmıyor ama sıra bebeğe gelince bi hayrını göremedik düzenli adet olmanın... Pko lular üzülmesin, düzenli adetlede olmuyor bebek...
Rabbm sabredenlerle beraberdir unutmayin..adet gormeyi dort gozle bekleyen o kdr insan varki sizin Allahtan gelen bi seye "Allahin belasi" diye hitap etmeniz hos bi durum olmadi..kendi fikrimdir bu sanane dersiniz baska bisi dersiniz bilemem uyarmak bnm gorevim.. ama Allah nasip ederse olur etmezse eldn hic bir sey gelmez O'nun serrinden bile ona siginirken O'ndn gelen bir seye boyle demeyin..hamile kaldiniz diyelim dusme ihtiMli var engelli olma ihtimali var olusmama ihtimali var.dogup olme ihtimali var o anlarda isyana gideceginizi dusundum bi an..kirmak istemem sizi kendi adima o lafi demenize alindm ondn boyle yorumda bulunmadan gecemedimHala gelen giden yok ama adet olacağım zaman ağzımın tadı değişiyor metal tadı gibi bi tat geliyor ordan anlıyorum, şuan o durumdayım saatler sonra ya da sabaha doğru gelir kesin Allahın belası... Adet olacağım zaman gunu hiç şaşmıyor ama sıra bebeğe gelince bi hayrını göremedik düzenli adet olmanın... Pko lular üzülmesin, düzenli adetlede olmuyor bebek...
Gozunuzaydiiinnn :) ❤
Merakla haberini bekliyorummmm!❤
Bilmiyorum ama hayirlara vesiledir insallah❤
Istemeyip onlemini alan varsa ne mutlu.Ama dogurup hala israrla bencillik edenin durumu daha da kotu kuzum.Allah hayirli evlatlar nasip etsin diyoruz ya hep dua ederim Allah emanet ettigi bu guzel meleklere aklı selim anne babalar olmayida nasip etsin❤
Diger grupta bir arkadas var canim.Bugun yazdi.
1 ya da 2.tup bebek denemesi sonrasi mi 2.denemenin oncesi mi ne tekrar tedaviye baslayacakken bazi sebeplerden ertelenmis.Ve surpriz kendiliginden olmus❤
Allah sana da bekleyen arkadaslarimizada en kisa zamanda nasip etsin insallah❤
He yaa :) o da olcak inan_mamiz lazmCiğerimmmah ah şu havaya haykırabilsek bide bebiş geliyo diye iyidi
Gozunuzaydiiinnn :) ❤
Merakla haberini bekliyorummmm!❤
Bilmiyorum ama hayirlara vesiledir insallah❤
Istemeyip onlemini alan varsa ne mutlu.Ama dogurup hala israrla bencillik edenin durumu daha da kotu kuzum.Allah hayirli evlatlar nasip etsin diyoruz ya hep dua ederim Allah emanet ettigi bu guzel meleklere aklı selim anne babalar olmayida nasip etsin❤
Diger grupta bir arkadas var canim.Bugun yazdi.
1 ya da 2.tup bebek denemesi sonrasi mi 2.denemenin oncesi mi ne tekrar tedaviye baslayacakken bazi sebeplerden ertelenmis.Ve surpriz kendiliginden olmus❤
Allah sana da bekleyen arkadaslarimizada en kisa zamanda nasip etsin insallah❤ Amin canim inşallah çok sağol
Yapacak bir şey yok kuzu.. pazar sabahı tekrar yap sen. İğnenin 10. günü demek, yumurta çatladıktan sonraki 8. gün demek. İğne olduktan 36 saat sonra çatlıyor yunurtaYa yaptım. İnanirmisiz silik cizgi bile cikmadiignenin 10. Gunuydu bugun. Abla kizicaksin ama napim dayanamadim
Cevap banaydi sanirim yarin ilk idrar ile yapsam cikmaz mi?Battan bir iki gün önce kesin sonuç veriyor diye biliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alirsiniz
Amaaa ben İzmir'de degilim şu an çok kıskandımVosVos35 P u d i n g Simayinannesi kimi unuttum başkaaa :))) aynı havayı solumanın huzuru içindeyim ohhh be gözünü sevdiğimin memleketi :))
Iyi geceler hanimlar kactir soruyorum cevap alamadim yumurtlamada 11.gun adete 6 gun war elimde tek bir tane erken gebelik testi var ne zaman test yapmaliyim bilen kimse yok mu aranizda yardimci olun lutfen
yaaa ama yya valla üzül
düm bende bi heves haber bekliyorum lekeler kesildi bu ondan gidiyo diye. canım bu ay sende benim gibi canını dişine takıp çalışıcaksın bu bir emirdir :) öyle gün aşırı yok bilmem ne kural yok beni hatırlamıyomusun alay konusu oldum burda unuttunmu:)böyle gece gündüz gece gündüz ilerle yumurtlamadan sonra 2 gün sonra bekle .biz kural falan tanımadık hiç.ama ne yalan söyliyim adam yumurtlamadan sonra yüzüme bakmadı bıktı artık.:)şimdi hasretle beklice
Of canım ya bende lekeler kesildi bu beta vermeye gitti diye sevinçle bekliyordum yazını hatta mesajları bile okumaya çalışmadım direk yazdim sana gece.ah kuzum benim bak sen bu ay benim gibi çalışmaları sıkı tut emi.oyle gün aşırıymış sperm kalitesiymiş hiç düşünme tepesinden inme bak hatta ben alay konusu olmuştum unuttun mu demekki doğruymuş. Saldım çayıra mevlam gayira yok . Şaka bi yana canım sorunun yok ondan diyorum. Üzülme sıkıntı yapma hiç. Hormon testleri ni anlamıyorum ama inş ondada bir şey cikmaz
Geldin mi yoksa gııı
Ciğerimmmah ah şu havaya haykırabilsek bide bebiş geliyo diye iyidi
Eki Görüntüle 2109169sezson Canım yaptim gerçektende doğru çıkıyormuş hamileyken ovulasyon testi .bak benim en son adet 12 ocakta olmuştu daha 12 şubata var .son sata göre değerlendirirsek bence doğru çıkar.diger arkadaşlarında aklında bulunsun
Sabirsizligini anliyorum ama biraz daha beklesen daha iyi olur kesin sonuc almak adınaCevap banaydi sanirim yarin ilk idrar ile yapsam cikmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?