Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım kırılma ihtimaline karşı açıklama yapayım dedim kiyamam çünkü:)
Peki elinde ovulasyon varsa emin olma amaçlı yapabilir misin hani soylenenlee herkeste geçerli mi koyu oluyor mu
Canım valla yazını tuvaletten çıktımda okudum mübarek bugün gece 10 defa tuvalete girdim .biraz sonra gelsin idrar yaparım atarim buraya var canım elimde .birde dedimi sende uygula gerçekten. Bizim gece 2 sabah 1 tekrar gece 1 veya 2 böyle devam etti.dus al giyin çıkar saç kurula mahfoldum.valla ayıptır söylemesi yumurtlamadan sonra 2 günü de degerlendir adam sonra yüzüme bakmadı bıktı resmen oda bitti bende .hala gülesim geliyor o günlere.

Beyin oyun oynuyor acabaaaa yanıldımı test diye için kıpırdıyor derkennn bi hüzün yine ahh ahh
Hala gelen giden yok ama adet olacağım zaman ağzımın tadı değişiyor metal tadı gibi bi tat geliyor ordan anlıyorum, şuan o durumdayım saatler sonra ya da sabaha doğru gelir kesin Allahın belası... Adet olacağım zaman gunu hiç şaşmıyor ama sıra bebeğe gelince bi hayrını göremedik düzenli adet olmanın... Pko lular üzülmesin, düzenli adetlede olmuyor bebek...

Evet mesela benim çok çok düzenli hiç şaşırmıyor zıpır adet bide bir hafta kala sinyal veriyor deli oluyorum

Rabbm sabredenlerle beraberdir unutmayin..adet gormeyi dort gozle bekleyen o kdr insan varki sizin Allahtan gelen bi seye "Allahin belasi" diye hitap etmeniz hos bi durum olmadi..kendi fikrimdir bu sanane dersiniz baska bisi dersiniz bilemem uyarmak bnm gorevim.. ama Allah nasip ederse olur etmezse eldn hic bir sey gelmez O'nun serrinden bile ona siginirken O'ndn gelen bir seye boyle demeyin..hamile kaldiniz diyelim dusme ihtiMli var engelli olma ihtimali var olusmama ihtimali var.dogup olme ihtimali var o anlarda isyana gideceginizi dusundum bi an..kirmak istemem sizi kendi adima o lafi demenize alindm ondn boyle yorumda bulunmadan gecemedim

Iyi geceler hanimlar kactir soruyorum cevap alamadim yumurtlamada 11.gun adete 6 gun war elimde tek bir tane erken gebelik testi var ne zaman test yapmaliyim bilen kimse yok mu aranizda yardimci olun lutfen

Ya yaptım. İnanirmisiz silik cizgi bile cikmadi ignenin 10. Gunuydu bugun. Abla kizicaksin ama napim dayanamadim
Yapacak bir şey yok kuzu.. pazar sabahı tekrar yap sen. İğnenin 10. günü demek, yumurta çatladıktan sonraki 8. gün demek. İğne olduktan 36 saat sonra çatlıyor yunurta

Iyi geceler hanimlar kactir soruyorum cevap alamadim yumurtlamada 11.gun adete 6 gun war elimde tek bir tane erken gebelik testi var ne zaman test yapmaliyim bilen kimse yok mu aranizda yardimci olun lutfen

Erken gebelik testi 6 gün önceden olansa yap ama ben inanmıyorum o testlere bence bekle benim 4 günüm var hala bekliyorum

Ah canım nerdeee keşke beta vermeye gitseydim de hamişim deseydim şurda. Valla doğru diyosun beybim binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı :))))) bu ay işi sıkı tutalım bakalım gene olmazsa artık saldım gittiii

Amin kuzum doğru sölüyosun. Hal böle olunca anne baba olmayı beceremiyor insanlar olan sabilere oluyor. Allah sahiplenen “can” gören insanlara bağışlasın.

Geldin mi yoksa gııı

Geldimmm gariii sonundaaaa :)))

Ciğerimmm ah ah şu havaya haykırabilsek bide bebiş geliyo diye iyidi

Valla bebiş gelse bayıra doğru haykırcam çayırda çimende yuvarlancam bağıra bağıra

Hamişsinn ben gözden kaçırdım telefon sıkıntılı biraz Allah sağlıkla kucağına aldırsın şnşallahhh böyle hamiş görmek ne mutlu
Erken öğrendin galiba nasıl anladınn ??? Varmıydı belirti bata kaç kala öğrendin ?? Ay ne sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…