Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok tsk ederi.m Allah sizede nasip etin inş.ben yumurtlamadan sonra 11.gun ogrendimyani aslinda 10.gunde gördük ama 11.gun daha net çıktı.sana söyle diyim benim sat 12 ocakti yumurtam 25 ocakta çatladı ondan 11 gün sonra teste gördüm. Belirtilerimi daha önce bir arkadaşa yazmıştım uzun uzun sana o yazıyı paylaşayım. Umarım yardımcı olabilirim.net ve bilgisayar sıkıntısı çektim bende günlerce giremedim.olsun kuzum .yanlış anlama uzun uzun ilk duygularımla paylaştım o zamanki kafa daha netti yine yazmak isterim ama eksiksiz olsun:)

Canım benimm ya inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin Allah bizede nasip eder inşallah

Canım P u d i n g

Tamam canım buarada şu belinin altina yastık alip ayaklari havaya kaldırma isini yaptin mi

Bende iki ay yaptim yumurtlama günleri eşim bu ay yapma diyor yoruyorsun kendini . o zaman bende yapmim
Merhaba canım
Bende 10 aydır denemelerdeyin fakat olmuyor. 3 4 aydirda dedigin gibi belimin altina yastik koyuyorum ayaklarimi yatagimin basligina koyuyorum ama sonuc hep husran sen kaç aydir deniyorsun?

Merhaba canım
Bende 10 aydır denemelerdeyin fakat olmuyor. 3 4 aydirda dedigin gibi belimin altina yastik koyuyorum ayaklarimi yatagimin basligina koyuyorum ama sonuc hep husran sen kaç aydir deniyorsun?
Bende 10 aydir evliyim canım olacagi varsa yastiga bakmiyor demek ki diye düşünüyorum sanki annelerimiz hep yastık mi koydu :) ama iste deneyenler olumlu sonuc alinca bizde saglama almak istiyor uz haliyle . Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsinn

Arkadaşlar merhaba ben 4,5 aylık evliyim evlenmeden önce adetlerim çok düzenliydi yurt dışında yaşıyorum ve daha yeni olduğum ve dil bilmediğim için burda doktora gidemedim yardım edicek kişiler oldu ama onlarada söylemek istemedim evlendiğim ilk ay 5 gün geciktim kan testi yaptırdım negatif çıktı 2.ayımda 7 gün 3.ayımda 10 gün gecikme yaşadım tabi gecikme yaşadığımda idrar testi aldım ve hepsi negatif bunun böyle olmayacağını ve doktora gitmem gerektiğini düşündüm. Tatil için Türkiyeye gittim ve gider gitmez de doktora göründüm bende arada ilişkiye girdiğimde 3 damla kana benzer bir şey geldi ve bunu dr söyledim doktorda bana rahimde yara olabilir bi bakalım dedi alttan muayene edince yara var ama bu kan getirmez ilişkiye girerken dedi ultrasonla baktı ve kist var ama bu hamile kalmana engel değil dedi hormon testi yaptırmamı söyledi gecikmeler için tesadüftür ki doktora gittiğim gün yumurtlama günümmüş bende bilmediğim için o gün kan verdim proklaktin 21.4
CA 125 20.5 ve TSH 4.19 çıktı sonuçları dr gösterdim ve TSH yüksek çıkmış bir daha test yaptır ve eşinle birlikte ol dedi ama eşim yurtdışındaydı o yüzden evliliğimin 4.ayında yumurtlama günüm geçtiği için ilişkiden sonra üzerine yatmadım ve 28.günde regl oldum ve adetimin 2.günü TSH için kan verdim sonuç 1.83 çıktı herşey yolunda dediler fakat bu ay yumurtlama günümden beri sol kasığımda ve arada belimde ağrı oluyo 3 gündür akşamları başım inanılmaz ağrıyo ve bu ağrıyla uyuyorum şuan için ağrım yok ama 2-3 gündür midem çok bulanıyo ama kusturacak kadar değil birde sol bacağıma sanki bıçak saplanmış gibi ağrı giriyor ne yapacğımı bilemiyorum çocuk sahibi olmayı çok istiyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba
Bahsettigin belirtiler gebelik belirtisi olabilir. Yumustlama gunun ne zamandi peki?
Bende 10 aydir deniyorum ve inan bana gebelige dair her belirtiyi yasadim ama hep negetif. Biraz pisikolojik oluyo bu haller.
Rabbim insallah tez zamanda nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…