Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günüm 3 şubattı Rabbim isteyen herkesin evini de kucağını da doldursun inşallah

Kesinlikle öyle canim. Eşimde bana diyorki tecavuze ugrayan nasil hamile kaliyor. Yumurtlama gununemi geliyo ayaklarinimi kaldiriyo yastik mi koyuyor zevkmi aliyor...
Tamamen kismet işi.
Allah hayirlisini nasip etsin.. tez zamanda insallab burdan mujdeli haberler aliriz

Aynen öyle Aminn Hayırlısıyla inşallah seninde müjdeli haberini alırız.

Canım biliyorum zor bi süreç, bebek beklerken bir an da adet belirtisi görmeyi ya da adetin kendisini görmeyi çok haz etmiyoruz. Ama sen bunu nimetten gör. Adet görki vücudun bebiş için hazırlansın. “Keşke demeseydim” diyeceğin şeyler söleme Allah korusun. Napalım hepimiz muzdaribiz yapmadığımız şey kalmıyor ama vaktini bekliyoruz. Üzül ağla ama isyan etme kuzum nolur

He yaa :) o da olcak inan_mamiz lazm baskan beni saymadin

Ayyyy beybimm kusura bakma nolur anımsadım ama emin olamadım. Artık asla unutmam kuzummm aynı şehirden yazışıyoruz geçici bir süre ohhh :))

Merhaba canım
Bende 10 aydır denemelerdeyin fakat olmuyor. 3 4 aydirda dedigin gibi belimin altina yastik koyuyorum ayaklarimi yatagimin basligina koyuyorum ama sonuc hep husran sen kaç aydir deniyorsun?

Ay çok komik bişi söliyim ozaman. Benim arkadaşımın eşi artık komiklik olsun diyemi yoksa ciddimi anlamadım ama bacaklarından tutup amuda kalkar gibi tutmuş kızı başaşağı :))) insan neler neler deniyor işte ama nasip. Bebeği yok henüz. Ben yattığım yerden kalkmıyorum bende daha sonuç alamadım.

Evet gerçekten muamma doğrusu. Üstelik feci stres ve baskı da varken üzerinde. Stres gebeliği engelleyen en önemli unsur üstelik. Allah korusun binlerce kere. Ben yastıkları koydumda noldu nasipte varsa oluyor.

Bende iki ay yaptim yumurtlama günleri eşim bu ay yapma diyor yoruyorsun kendini . o zaman bende yapmim
evet bende katılıyorum canım.zaten yattığın zaman kafadan tek geçirdiğin şey çocuk oluyo.tuttumu tutacakmı diye.kendimizi kasıyoruz.yapabilirsen sende yat ezandan önce duş al sadece canım.ayy inş bu ay güzel haberler alırım senden

inşallah güzel haberleri bekliyorum hayırlısıyla
Gunaydin mutlu huzurlu hafta sonlari canim insallah hepimiz bu ay guzel haberlerle doldururuz topigi. Artik bilinc altim testlerden ibaret kaldi ruyamda cift cizgi goruyordum allahm ne yani hamilemiyim diyordum insallah ruyam gercek cikar opuyorm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…