Merhaba
Bahsettigin belirtiler gebelik belirtisi olabilir. Yumustlama gunun ne zamandi peki?
Bende 10 aydir deniyorum ve inan bana gebelige dair her belirtiyi yasadim ama hep negetif. Biraz pisikolojik oluyo bu haller.
Rabbim insallah tez zamanda nasip eder insallah.
Kesinlikle öyle canim. Eşimde bana diyorki tecavuze ugrayan nasil hamile kaliyor. Yumurtlama gununemi geliyo ayaklarinimi kaldiriyo yastik mi koyuyor zevkmi aliyor...Bende 10 aydir evliyim canım olacagi varsa yastiga bakmiyor demek ki diye düşünüyorum sanki annelerimiz hep yastık mi koydu :) ama iste deneyenler olumlu sonuc alinca bizde saglama almak istiyor uz haliyle . Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsinn
Bir hafta geçmis beliti olabilir. Insallab mujdeli haberinj aliriz canimYumurtlama günüm 3 şubattı Rabbim isteyen herkesin evini de kucağını da doldursun inşallah
Kesinlikle öyle canim. Eşimde bana diyorki tecavuze ugrayan nasil hamile kaliyor. Yumurtlama gununemi geliyo ayaklarinimi kaldiriyo yastik mi koyuyor zevkmi aliyor...
Tamamen kismet işi.
Allah hayirlisini nasip etsin.. tez zamanda insallab burdan mujdeli haberler aliriz
Bir hafta geçmis beliti olabilir. Insallab mujdeli haberinj aliriz canim
Hoşgeldin şekerimyuvarlanmak için Konak iskelenin oralar uygun hem yeşil, hem eğimli
Amaaa ben İzmir'de degilim şu an çok kıskandım
Bol bol benim yerime de gez canim
Aynen canım. Bide aradaki kandırmacalarda baya can sıkıcı oluyor. Ceken anlıyor gercekten, edebiyat parçalamaya hiç gerek yok uzun uzun...Evet mesela benim çok çok düzenli hiç şaşırmıyor zıpır adet bide bir hafta kala sinyal veriyor deli oluyorum
Hala gelen giden yok ama adet olacağım zaman ağzımın tadı değişiyor metal tadı gibi bi tat geliyor ordan anlıyorum, şuan o durumdayım saatler sonra ya da sabaha doğru gelir kesin Allahın belası... Adet olacağım zaman gunu hiç şaşmıyor ama sıra bebeğe gelince bi hayrını göremedik düzenli adet olmanın... Pko lular üzülmesin, düzenli adetlede olmuyor bebek...
He yaa :) o da olcak inan_mamiz lazmbaskan beni saymadin
Merhaba canım
Bende 10 aydır denemelerdeyin fakat olmuyor. 3 4 aydirda dedigin gibi belimin altina yastik koyuyorum ayaklarimi yatagimin basligina koyuyorum ama sonuc hep husransen kaç aydir deniyorsun?
Kesinlikle öyle canim. Eşimde bana diyorki tecavuze ugrayan nasil hamile kaliyor. Yumurtlama gununemi geliyo ayaklarinimi kaldiriyo yastik mi koyuyor zevkmi aliyor...
Tamamen kismet işi.
Allah hayirlisini nasip etsin.. tez zamanda insallab burdan mujdeli haberler aliriz
evet bende katılıyorum canım.zaten yattığın zaman kafadan tek geçirdiğin şey çocuk oluyo.tuttumu tutacakmı diye.kendimizi kasıyoruz.yapabilirsen sende yat ezandan önce duş al sadece canım.ayy inş bu ay güzel haberler alırım sendenBende iki ay yaptim yumurtlama günleri eşim bu ay yapma diyor yoruyorsun kendini . o zaman bende yapmim
Gunaydin mutlu huzurlu hafta sonlari canim insallah hepimiz bu ay guzel haberlerle doldururuz topigi. Artik bilinc altim testlerden ibaret kaldi ruyamda cift cizgi goruyordum allahm ne yani hamilemiyim diyordum insallah ruyam gercek cikar opuyorm hepiniziinşallah güzel haberleri bekliyorum hayırlısıyla
İnşallah kuzucum, güzel artış olsun da gönlün ferahlasıncanlarım günaydın.ne olur dua edin bira sonra ikinci betayı vermek için hastaneye gitcez.dua edin de güzel katlanmış olsun.bende birinci barajı geçeyim.
çok tşk ederim ederim canım .valla içim korku dolu.güzel artsın ben başka birşey istemiyorumİnşallah kuzucum, güzel artış olsun da gönlün ferahlasıngüzel haberlerini yaz bize
Dua et, güzel düşün.. birinci beta erken olduğu halde gayet güzel çıktı.. inşallah bu da öyle olacak.. darısı başımıza :))çok tşk ederim ederim canım .valla içim korku dolu.güzel artsın ben başka birşey istemiyorum
inşş canım benim.Allah razı olsunDua et, güzel düşün.. birinci beta erken olduğu halde gayet güzel çıktı.. inşallah bu da öyle olacak.. darısı başımıza :))
İnşallah. Soğan suyuna devam bakalımİnşallah bu belirtiyi ona yoralım ama adet olamadığın içinde olabilir bir sökülsende rahatlasan
O test adete 6 gün kala gösteriyor zaten tam zamanıIyi geceler hanimlar kactir soruyorum cevap alamadim yumurtlamada 11.gun adete 6 gun war elimde tek bir tane erken gebelik testi var ne zaman test yapmaliyim bilen kimse yok mu aranizda yardimci olun lutfen
Bunu ben bilmiyordum ne yazikki sadece erken gebelik testi yazio okudum aciklamasini su kadar gun once yapabilirsiniz yazmiyor malesef yarin dabah ilk idrarla yapsam mi acabaO test adete 6 gün kala gösteriyor zaten tam zamanı
Canım benim aldığım testin üzerinde yazıyordu bu senin farklı marka o zamanBunu ben bilmiyordum ne yazikki sadece erken gebelik testi yazio okudum aciklamasini su kadar gun once yapabilirsiniz yazmiyor malesef yarin dabah ilk idrarla yapsam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?