- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Ben internetten 30 tane ovulasyon 5 gebelik 1 erken gebelik testi aldm uzerinde yazmio kac gun once yapabilecegim malesefCanım benim aldığım testin üzerinde yazıyordu bu senin farklı marka o zaman
Aminn Insallah canim rabbim dileyen herkesin gönlüne göre versinGunaydin mutlu huzurlu hafta sonlari canim insallah hepimiz bu ay guzel haberlerle doldururuz topigi. Artik bilinc altim testlerden ibaret kaldi ruyamda cift cizgi goruyordum allahm ne yani hamilemiyim diyordum insallah ruyam gercek cikar opuyorm hepinizi
Ayyyy beybimm kusura bakma nolur anımsadım ama emin olamadım. Artık asla unutmam kuzummm aynı şehirden yazışıyoruz geçici bir süre ohhh :))
Estagfurullah cansin senn keske zamanin olsaydi da bulussaydik cok isterdm valaa.ayni havayi solumak da yetiyo insana demi :))
Insallah guzel guzel artmis bi betayla karsilasin yavrn seni cnm yazarsn bizedeeçok tşk ederim ederim canım .valla içim korku dolu.güzel artsın ben başka birşey istemiyorum
Ahh ahh bnmde 4 gun sona ignenin 14.gunu yapacagim testin cevabi senin gibi olckKızlarrrrrrrr bu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeee testttt koca bir negatif
Şimdi kendime kahve yapıyorum. Hİçbirşey hissetmiyorum hissizleştim hissetmiyorum kendimide hissetmiyorumburaya yazıyorum eğer birgün çift çizgi görürsem şok geçirir gene hissetmem kesin
Ben bu ay hayıt otunu demleyip içtim onunla birlikte incir yedim + iğne vuruldum işe yararsa inş haber vereyim dene sende bende yumurta hiç oluşmuyor normaldeÇörek otu kürü yaptım , maydonoz süt yaptım soğan kürü yaptım.... yaptımda yaptım bi tutturamadım ne inatçı yumurtalarım varmış yahu kaçan kovalanır hesabı sipocanı gören yumurta taban yağlıyor
Ben bu ay hayıt otunu demleyip içtim onunla birlikte incir yedim + iğne vuruldum işe yararsa inş haber vereyim dene sende bende yumurta hiç oluşmuyor normalde
Güzel haberlerle gel cnmcanlarım günaydın.ne olur dua edin bira sonra ikinci betayı vermek için hastaneye gitcez.dua edin de güzel katlanmış olsun.bende birinci barajı geçeyim.
İlk oğlumda da aynı sorun vardı cnm hayıt otu tohumunu demledim içtim incir kürü yapmadım yedim öyle bide klomen içmiştim günde 1 tane o ay hamile kaldım oğlum 4 yaşında inş 2 yi bekliyorumİnşallah işe yararda bi hevesle Onuda denerim :)))
Maşallah oğluşuna Allah sağlıklı ömür versin.. bizde didiniyoruz işteİlk oğlumda da aynı sorun vardı cnm hayıt otu tohumunu demledim içtim incir kürü yapmadım yedim öyle bide klomen içmiştim günde 1 tane o ay hamile kaldım oğlum 4 yaşında inş 2 yi bekliyorum
Kuzum benim kıyamam sanaKızlarrrrrrrr bu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeee testttt koca bir negatif
Şimdi kendime kahve yapıyorum. Hİçbirşey hissetmiyorum hissizleştim hissetmiyorum kendimide hissetmiyorumburaya yazıyorum eğer birgün çift çizgi görürsem şok geçirir gene hissetmem kesin
inş canım verdim bakalım bekliyorum artıkInsallah guzel guzel artmis bi betayla karsilasin yavrn seni cnm yazarsn bizedee
amin canım bekliyorum bende bakalımGüzel haberlerle gel cnm
Bunu ben bilmiyordum ne yazikki sadece erken gebelik testi yazio okudum aciklamasini su kadar gun once yapabilirsiniz yazmiyor malesef yarin dabah ilk idrarla yapsam mi acaba
Ahh ahh bnmde 4 gun sona ignenin 14.gunu yapacagim testin cevabi senin gibi olckgorebilcezmi su pozitifleri yksa bize ugramayaacakmi ck merk ediyrmm
canım benim sorumada cevap ver ne olur çok korkuyorum şimdi yazdımYarin sabah ilk idrarla deneyebilirsin aslinda ama cikmama ihtimalide oldugundan kimse kesin bisy diyemiyor :)
Yani cikmazsada uzulme.Salı sabahida normal testlerinden yaparsin
Kafada hazır yani sonuc :)
Vucudun bile umitle beklemeyi hak ediyor canim,bu kadar olumsuz olmayin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?