Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn Insallah canim rabbim dileyen herkesin gönlüne göre versin

Kızlarrrrrrrr bu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeee testttt koca bir negatif

Şimdi kendime kahve yapıyorum. Hİçbirşey hissetmiyorum hissizleştim hissetmiyorum kendimide hissetmiyorum buraya yazıyorum eğer birgün çift çizgi görürsem şok geçirir gene hissetmem kesin

Ahh ahh bnmde 4 gun sona ignenin 14.gunu yapacagim testin cevabi senin gibi olck gorebilcezmi su pozitifleri yksa bize ugramayaacakmi ck merk ediyrmm

Ben bu ay hayıt otunu demleyip içtim onunla birlikte incir yedim + iğne vuruldum işe yararsa inş haber vereyim dene sende bende yumurta hiç oluşmuyor normalde

İlk oğlumda da aynı sorun vardı cnm hayıt otu tohumunu demledim içtim incir kürü yapmadım yedim öyle bide klomen içmiştim günde 1 tane o ay hamile kaldım oğlum 4 yaşında inş 2 yi bekliyorum
Maşallah oğluşuna Allah sağlıklı ömür versin.. bizde didiniyoruz işte Hayıt tohumu deniyim bari bu ayda

Kuzum benim kıyamam sana gençliğini zehir etme kendine.. daha çoook vaktin var inan ki.. bebiş geldiğinde hayatını tamamen ona adayıp kendini unutacaksın.. o yüzden bu günlerin tadını çıkarmaya bak yapmak istediğin ne varsa yap. Gezip görmek istediğin bir yer varsa git gör.. Eşinle birlikte tura falan katılın.. ne bileyim.. keşke ben sizin yaşınızda olsam.. bebek zamanı geldiğinde seni bulur, nolur kasma bu kadar.. buradaki çoğu taze gelin için geçerli bu.. sizin bu yaptığınız stresi ben 35 yaşımda yapmadım.. olumlu düşünün, yazık bu yaşlar geri gelmeyecek

Bunu ben bilmiyordum ne yazikki sadece erken gebelik testi yazio okudum aciklamasini su kadar gun once yapabilirsiniz yazmiyor malesef yarin dabah ilk idrarla yapsam mi acaba

Yarin sabah ilk idrarla deneyebilirsin aslinda ama cikmama ihtimalide oldugundan kimse kesin bisy diyemiyor :)
Yani cikmazsada uzulme.Salı sabahida normal testlerinden yaparsin

Ahh ahh bnmde 4 gun sona ignenin 14.gunu yapacagim testin cevabi senin gibi olck gorebilcezmi su pozitifleri yksa bize ugramayaacakmi ck merk ediyrmm

Kafada hazır yani sonuc :)
Vucudun bile umitle beklemeyi hak ediyor canim,bu kadar olumsuz olmayin❤

canım benim sorumada cevap ver ne olur çok korkuyorum şimdi yazdım

P u d i n g O bebisler bizim bilmedigimizi biliyor :) En hayirli zamani :)
Cok az kalmistir insallah..
Vosvos'a katiliyorum aslinda hayatinizin o kadar joker bi zamanindasiniz ki :) cocuklada bicok sey oluyor tabii ki,ki yaptimda hicbiseyime engel olarak dusunmedim onu ama iste nedense şu zamanlar yine de baska :)
Siz bahara dogru bi Kapadokya fln planlayin :))))) 1 ay sonrasinada yine deneriz diye hazirlan :) Buarada da oluruna bırak❤ Rahat rahat sevismeninde bi tadi var demedi deme :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…