kızlar bana acil yazın ne olur bilen bilmeyen yazsın ne olur elim ayağım titriyor korkuyorum bu ne ya.ilk beta perşembe günü 128.3 çıktı.ikinci beta 386.6 çıkmış.bu dış gebelik olabilirmi.yaşayan varmı bu anormal değilmi.2 kat artmamış fazla artmış
canım sağol valla ama bu 3 kat artmış dış gebelik sinyalimi veriyor diye korktum yeminleKuzuuummm :) sacmalamaa :))
Gayet guzel artmis :))))
Zaten sadece tam 2 kat artmaz ki❤
Gozunu seveyim sevinnn :))
Kuzum benim kıyamam sanagençliğini zehir etme kendine.. daha çoook vaktin var inan ki.. bebiş geldiğinde hayatını tamamen ona adayıp kendini unutacaksın.. o yüzden bu günlerin tadını çıkarmaya bak yapmak istediğin ne varsa yap. Gezip görmek istediğin bir yer varsa git gör.. Eşinle birlikte tura falan katılın.. ne bileyim.. keşke ben sizin yaşınızda olsam.. bebek zamanı geldiğinde seni bulur, nolur kasma bu kadar.. buradaki çoğu taze gelin için geçerli bu.. sizin bu yaptığınız stresi ben 35 yaşımda yapmadım.. olumlu düşünün, yazık bu yaşlar geri gelmeyecek
Senin maşallahın var zaten gülüm.. ben çocuktan sonra hiç bir şey yapamaz oldum. Bebeklik dönemi neyse de, şimdi büyüdü.. akraba ziyaretine bile gidemiyorum, kapıdan girer girmez eve dönelim diye isyan çıkarıyor. Özellikle son 2,3 aydır eve gelenlerin suratına kapıyı kapatıyor, içeri sokmuyor.. Evde yalnız başına oynuyor, çocuklarla oynamıyor... Kaldık başbaşa :) anca durup durup 'kardeşimi özledim' , 'keşke benim de kardeşim olsa' gibi laflar söylesin.. geçici bir süreçtir inşallah.. sosyalleşmeyi reddediyor çocuk...Vosvos'a katiliyorum aslinda hayatinizin o kadar joker bi zamanindasiniz ki :) cocuklada bicok sey oluyor tabii ki,ki yaptimda hicbiseyime engel olarak dusunmedim onu ama iste nedense şu zamanlar yine de baska :)
Gayet normal değer cnm sıkıntı yapma artmaması sorunkızlar bana acil yazın ne olur bilen bilmeyen yazsın ne olur elim ayağım titriyor korkuyorum bu ne ya.ilk beta perşembe günü 128.3 çıktı.ikinci beta 386.6 çıkmış.bu dış gebelik olabilirmi.yaşayan varmı bu anormal değilmi.2 kat artmamış fazla artmış
Aminnn cnm hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim hepimizeMaşallah oğluşuna Allah sağlıklı ömür versin.. bizde didiniyoruz işteHayıt tohumu deniyim bari bu ayda
Canım gayet normal artmıs neden korkuyorsunkızlar bana acil yazın ne olur bilen bilmeyen yazsın ne olur elim ayağım titriyor korkuyorum bu ne ya.ilk beta perşembe günü 128.3 çıktı.ikinci beta 386.6 çıkmış.bu dış gebelik olabilirmi.yaşayan varmı bu anormal değilmi.2 kat artmamış fazla artmış
dış gebelikte değerler ne olur bilmiyorum 3 kat artınca dış gebelikten korktum sağol canımCanım gayet normal artmıs neden korkuyorsun
kızlar bana acil yazın ne olur bilen bilmeyen yazsın ne olur elim ayağım titriyor korkuyorum bu ne ya.ilk beta perşembe günü 128.3 çıktı.ikinci beta 386.6 çıkmış.bu dış gebelik olabilirmi.yaşayan varmı bu anormal değilmi.2 kat artmamış fazla artmış
sağol canım dış gebelikte artışlar çok oluyor diyorlarya bu da 3 kat artınca 2 günde çok korkkuttuGayet normal değer cnm sıkıntı yapma artmaması sorun
Darısı benim basıma sen atlattın bunu bak ne güzl aklına kötü seyler getirme hamileliğin tadını cıkarmaya calıs.dış gebelikte değerler ne olur bilmiyorum 3 kat artınca dış gebelikten korktum sağol canım
inşş be kuzum yoksa benim yakınlarımın gördüğü ikiz rüyalar gerçekmi çıkcakKötü kötü düşünme hemennnn belki ikizdir olabilir yani bence iyi düşünİnşallah bidaha gittiğinde keseyi görürsün bitanecmm
Canım hiç korkma. Bak benim 198 di 2 gün sonra 700 olmuştu nerdeyse 3,5 kat. Acaba ikiz mi demiştik ama sağlıklı bir tane bebek bekliyoruz şimdi:) hiç endişe etme. Mesela sonraki betalarda da 3300 den 5200 e çıktı bunda da acaba az mı artmış dedik ama aynı gün doktor keseyi gördü. Endişeler sıfır oldu çok şükür. Yani değerlere takılma hiç rahat olcanım sağol valla ama bu 3 kat artmış dış gebelik sinyalimi veriyor diye korktum yeminle
sen vemedinmi kuzum kanDarısı benim basıma sen atlattın bunu bak ne güzl aklına kötü seyler getirme hamileliğin tadını cıkarmaya calıs.
ayy benim başıma gelen sanada gelmiş oh be şimdi içim rahatladı Allah razı olsun be kuzumCanım hiç korkma. Bak benim 198 di 2 gün sonra 700 olmuştu nerdeyse 3,5 kat. Acaba ikiz mi demiştik ama sağlıklı bir tane bebek bekliyoruz şimdi:) hiç endişe etme. Mesela sonraki betalarda da 3300 den 5200 e çıktı bunda da acaba az mı artmış dedik ama aynı gün doktor keseyi gördü. Endişeler sıfır oldu çok şükür. Yani değerlere takılma hiç rahat olmaşallah diyelim . Sağlıkla devam eder umarım.
Kendi haline bıraksanız çoktan olurdu kesin.. böyle şartlandıkça daha ters tepiyor resmen..
Ay başı ve ortasında çok takılmıyorum böyle bat geldiğinde içim burkuluyor yahu
E kocayla çokta gezdik 7 yıldır gez gez sıkıldımAdam delircek çocuk diye imzayı attığım gün hadi çocuk yapalım diye başladı olaya yani o kadar tırlattı
Canımmmayy benim başıma gelen sanada gelmiş oh be şimdi içim rahatladı Allah razı olsun be kuzum
adete 4 gün varken verdim canım 81 geldi. Tekrar gitmedim . Çarsamba gününe aldım randevuyu. Senin kacıncı günde cıktı böylesen vemedinmi kuzum kan
inşşş canım benimCanımmmaynen dediğim gibi tadını çıkar değerlerin 5000 e yaklaşınca da keseyi görürsün inşallah kafan tam rahat eder
Bende soylemistim hatirlatiriminşş be kuzum yoksa benim yakınlarımın gördüğü ikiz rüyalar gerçekmi çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?