Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh yavrmm hayirlisi yaa ne diyelimm pudingin ole yazdigini gorunce dertlendm bnde :) insallah surprizler bizi bulur en kisa zamandaaa

Anladım
canım ben 8 şubatda 128 çıktı bugünde 386 çıktı.12 ocakta adet oldum.8inde döngü günümdü.28 günde olduğum için
canm sen tam gününde baktırmıssın ne güzel ben erken öğrendim ama şimdi sor zaman nasıl gececek benim için dualarla geciyor. Hep yatıyorum. Benimde sat 15 ocak bat 11 şubat .

canım sağol valla ama bu 3 kat artmış dış gebelik sinyalimi veriyor diye korktum yeminle

Canim ben yasadim dis gebelik.Bi artis oluyor bi dusuyor degisik.

Bide en az %60-%100 artmasi lazim fazlasinda bi sikinti yok.Cok inanilmaz yuksek degerler oluyor o baska bisy.

Bende adetten 2 gun once 65,97 cikti bunda 6 gun sonra keseyi gorduk dusunsene kese gorecek degere bile ulasmaz bizim hesaplamalarimizla
Kizimda ise gunum 2 gun gectiginde 2062 cikmisti degerim.Onda beklemistim 2 hafta sonra gitmistim :)

Bunlar hep degiskenlik gosteren seyler

Bizim esimle ailelerimizde biraz kalabalik canim :) gelende cok olur,gittigimizde.Alisik bebekliginden :) Bende hicbisy olmasa uzaktaki parka gider yururum :)) 4 aylikken İzmir'de tatildeydik hatta :) hep konusu geciyor icim ısınıyor,cok severim İzmir'i❤

Alisik olmadigi seye alistirmaya calismak zor ama cocuklari onlar gayet bilincinde istediginle sosyallesir akilli bidik :))
Hisleri cok net cocuklarin kısa zamanda gelir bebiste❤

Anladım

canm sen tam gününde baktırmıssın ne güzel ben erken öğrendim ama şimdi sor zaman nasıl gececek benim için dualarla geciyor. Hep yatıyorum. Benimde sat 15 ocak bat 11 şubat .
kalbin kadar güzel betalar nasip etsin canım hiç korkma çok güzel geçer inş.

aynen canım inş bunuda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşş

Komşunun bebeğinin ağlama sesini duydum. Yine başladı içim yanmaya

Insallah canım bu ay sadece ayiptir soylemesi içimizden geldigi gibi davraniyoruz hayirlisi olsunn
Beta sonucunda bak bilen arkadaslar guzel diyor o tatli canini sikma herseyy guzel olacak Rabbim gönülden ettiğin dualari kabul ediyor insallah sen dua etmeye devam et iki evladinda saglikla buyuyecek Allahin izniyle ...

inş canım benim kalbine sağlık Allah razı olsun

Aynen canım insallah

inşş be kuzum yoksa benim yakınlarımın gördüğü ikiz rüyalar gerçekmi çıkcak

Yakında anlarız bakalım hayırlısı burda ikize hamile olan arkadaşımız vardı değerler kat kat çıktı kesecikleri gördü ikizlerini bekliyor CanEs Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahhhh

Vosvos abla merdaneyi çıkaracak ellerin yanacak simdi
Sıkma canını bak bir bebis dünyaya gelmiş onun anne babasi var bizde bir gun olacaz diye dusunnn. Hem sen hani kafaya takmicaktiin
Takmıyordum da duyunca üzüntü geliyor ister istemez :) Kafa dağıtmak cidden çok önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…