- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
canım ben 8 şubatda 128 çıktı bugünde 386 çıktı.12 ocakta adet oldum.8inde döngü günümdü.28 günde olduğum içinBen
adete 4 gün varken verdim canım 81 geldi. Tekrar gitmedim . Çarsamba gününe aldım randevuyu. Senin kacıncı günde cıktı böyle
Ahh yavrmm hayirlisi yaa ne diyelimm pudingin ole yazdigini gorunce dertlendm bnde :) insallah surprizler bizi bulur en kisa zamandaaaYarin sabah ilk idrarla deneyebilirsin aslinda ama cikmama ihtimalide oldugundan kimse kesin bisy diyemiyor :)
Yani cikmazsada uzulme.Salı sabahida normal testlerinden yaparsin
Kafada hazır yani sonuc :)
Vucudun bile umitle beklemeyi hak ediyor canim,bu kadar olumsuz olmayin❤
canım evet hatırlıyorum kuzummBende soylemistim hatirlatirim
Bekleyecez gorecez insaAllah sabirsizliklacanım evet hatırlıyorum kuzumm
canm sen tam gününde baktırmıssın ne güzel ben erken öğrendim ama şimdi sor zaman nasıl gececek benim için dualarla geciyor. Hep yatıyorum. Benimde sat 15 ocak bat 11 şubat .canım ben 8 şubatda 128 çıktı bugünde 386 çıktı.12 ocakta adet oldum.8inde döngü günümdü.28 günde olduğum için
canım sağol valla ama bu 3 kat artmış dış gebelik sinyalimi veriyor diye korktum yeminle
Senin maşallahın var zaten gülüm.. ben çocuktan sonra hiç bir şey yapamaz oldum. Bebeklik dönemi neyse de, şimdi büyüdü.. akraba ziyaretine bile gidemiyorum, kapıdan girer girmez eve dönelim diye isyan çıkarıyor. Özellikle son 2,3 aydır eve gelenlerin suratına kapıyı kapatıyor, içeri sokmuyor.. Evde yalnız başına oynuyor, çocuklarla oynamıyor... Kaldık başbaşa :) anca durup durup 'kardeşimi özledim' , 'keşke benim de kardeşim olsa' gibi laflar söylesin.. geçici bir süreçtir inşallah.. sosyalleşmeyi reddediyor çocuk...
kalbin kadar güzel betalar nasip etsin canım hiç korkma çok güzel geçer inş.Anladım
canm sen tam gününde baktırmıssın ne güzel ben erken öğrendim ama şimdi sor zaman nasıl gececek benim için dualarla geciyor. Hep yatıyorum. Benimde sat 15 ocak bat 11 şubat .
aynen canım inş bunuda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşşCanim ben yasadim dis gebelik.Bi artis oluyor bi dusuyor degisik.
Bide en az %60-%100 artmasi lazim fazlasinda bi sikinti yok.Cok inanilmaz yuksek degerler oluyor o baska bisy.
Bende adetten 2 gun once 65,97 cikti bunda 6 gun sonra keseyi gorduk dusunsene kese gorecek degere bile ulasmaz bizim hesaplamalarimizla
Kizimda ise gunum 2 gun gectiginde 2062 cikmisti degerim.Onda beklemistim 2 hafta sonra gitmistim :)
Bunlar hep degiskenlik gosteren seyler
Bizim esimle ailelerimizde biraz kalabalik canim :) gelende cok olur,gittigimizde.Alisik bebekliginden :) Bende hicbisy olmasa uzaktaki parka gider yururum :)) 4 aylikken İzmir'de tatildeydik hatta :) hep konusu geciyor icim ısınıyor,cok severim İzmir'i❤
Alisik olmadigi seye alistirmaya calismak zor ama cocuklari onlar gayet bilincinde istediginle sosyallesir akilli bidik :))
Hisleri cok net cocuklarin kısa zamanda gelir bebiste❤
Insallah canım bu ay sadece ayiptir soylemesi içimizden geldigi gibi davraniyoruz hayirlisi olsunnevet bende katılıyorum canım.zaten yattığın zaman kafadan tek geçirdiğin şey çocuk oluyo.tuttumu tutacakmı diye.kendimizi kasıyoruz.yapabilirsen sende yat ezandan önce duş al sadece canım.ayy inş bu ay güzel haberler alırım senden
inş canım benim kalbine sağlık Allah razı olsunInsallah canım bu ay sadece ayiptir soylemesi içimizden geldigi gibi davraniyoruz hayirlisi olsunn
Beta sonucunda bak bilen arkadaslar guzel diyor o tatli canini sikma herseyy guzel olacak Rabbim gönülden ettiğin dualari kabul ediyor insallah sen dua etmeye devam et iki evladinda saglikla buyuyecek Allahin izniyle ...
Vosvos abla merdaneyi çıkaracak ellerin yanacak simdiKomşunun bebeğinin ağlama sesini duydum. Yine başladı içim yanmaya
Aynen canım insallahKesinlikle öyle canim. Eşimde bana diyorki tecavuze ugrayan nasil hamile kaliyor. Yumurtlama gununemi geliyo ayaklarinimi kaldiriyo yastik mi koyuyor zevkmi aliyor...
Tamamen kismet işi.
Allah hayirlisini nasip etsin.. tez zamanda insallab burdan mujdeli haberler aliriz
Amin canım hepimize allah saglıklı bebekler nasip etsinkalbin kadar güzel betalar nasip etsin canım hiç korkma çok güzel geçer inş.
Komşunun bebeğinin ağlama sesini duydum. Yine başladı içim yanmaya
inşş be kuzum yoksa benim yakınlarımın gördüğü ikiz rüyalar gerçekmi çıkcak
inş canım .bende merak ettim .Allahım herkese hayırlısını versin inşşYakında anlarız bakalım hayırlısıburda ikize hamile olan arkadaşımız vardı değerler kat kat çıktı kesecikleri gördü ikizlerini bekliyor CanEs Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahhhh
Takmıyordum da duyunca üzüntü geliyor ister istemez :) Kafa dağıtmak cidden çok önemliymişVosvos abla merdaneyi çıkaracak ellerin yanacak simdi
Sıkma canını bak bir bebis dünyaya gelmiş onun anne babasi var bizde bir gun olacaz diye dusunnn. Hem sen hani kafaya takmicaktiin
Tecrubeyle sabitledi arkadaslar bize de nasip olur insallah :)Takmıyordum da duyunca üzüntü geliyor ister istemez :) Kafa dağıtmak cidden çok önemliymiş
Aminnn. Inşallah tez zamanda gelsinler :)Tecrubeyle sabitledi arkadaslar bize de nasip olur insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?