Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrubeyle sabitledi arkadaslar bize de nasip olur
Biz tabi deneme yanılma ay geçirip duruyoz
Birkaç ay daha olmazsa tedaviye başvurcaz artık neymiş dertleri küslerse barıştıralım. Aylardır Yanyana bir birleşmediler yumoşlar

Kızlar diyelim ki yumurtlama akıntısı yaşadım ve tuttu. Ne zaman test yapsam çıkar? Çünkü 3-4 şeffaf uzun akıntı oldu. O kesildi ve göğüs uçlarım acımaya başladı. Böyle olunca adet olurdum hemen. Olmadı :)

Bir de soğan suyuna 5 6 gün daha devam edecem. Zarar verir mi varsa

Biz tabi deneme yanılma ay geçirip duruyoz
Birkaç ay daha olmazsa tedaviye başvurcaz artık neymiş dertleri küslerse barıştıralım. Aylardır Yanyana bir birleşmediler yumoşlar
Eşin gitti mi canısı . sen bu ay sira al istersen hormon vs testler icin en son ne zaman yaptirdin

Sen ara ara sabah test yap bence canim :)
Cunku zamanin hic belli degil artik.
Kürlerede ara ver bence biraz.

Sen ara ara sabah test yap bence canim :)
Cunku zamanin hic belli degil artik.
Kürlerede ara ver bence biraz.
O dediğim yumurtlamasaymış daha dün bitmiş oldu o akıntı :) çıkmaz ki yerleşmediyse değil mı? Ne bitmez şüphem varmış. Şimdi de göğüs ucu çıktı vallaha emin de değilim ya soğana devam edecem mecbur. Genelde negatif çıkıyor. Sonra pişman oluyorum bıraktım diye

Canım senin gecikmedeki kaçıncı günün adetle birlikte

Aynen öyle kuzum insan yakın hissediyor. İnşallaj bir sonraki gelişimde kısmet olur, hava da yağmurlu maşallah güneşli günlerde buluşuruz hamiş hamiş :)))

Cnm en iyisini sen bilirsin ama ismis gucmus kendini daha fazla oyalama bende sabahtan bi hastaneye gitmek zor gelmemeli bu kadr.senin guzl bi dr.a gorunme zamanin geldi geciyr
Bu aydan sonra gidecem canım. Öğleden sonra zamanım oluyor sadece. Eğer akıntı doğruysa eğer şeffaf uzayan akıntı. Yumurtlamış olabilirim. Geç yumurtlama oluyor çünkü. Akıntı bittikten sonra göğüs ucu ağrımaya başladı. Genelde ertesi gün olurdum böyle olunca. Bekliyorum bakalım. Inşallah yumurtlamadır ve tutmuştur :)

Hahahahah içimde öldürmüş olabilirim. Yani hiç doktora gitmedi eşim spermleri be durumda bilmiyorum keçiboynuzu özü filan yiyor. İki kere de hamile bıraktı beni.
E o zaman adamin spermlerine laf etme saka bi yana hamile kalabiliyomussun canim bu belli hic degilse degilmi o acidan icin rahat olsun bence

E o zaman adamin spermlerine laf etme saka bi yana hamile kalabiliyomussun canim bu belli hic degilse degilmi o acidan icin rahat olsun bence

Canım kalıylrum da çok kilom var. Biraz zor olacak. Rahmim ters pcos var. İlk Aydan olması biraz zor. Oğlanda 8. Ayda olmuştu. Üçüzlrrde 4 Ayda olmuştu. Onlar kürtaj oldu ama.

Canım kalıylrum da çok kilom var. Biraz zor olacak. Rahmim ters pcos var. İlk Aydan olması biraz zor. Oğlanda 8. Ayda olmuştu. Üçüzlrrde 4 Ayda olmuştu. Onlar kürtaj oldu ama.
Anladim kuzum Rabbim yardimcin olsun ama bi tane varmis cocugun bu bidahada olur anlamina geliyor demekki degilmi. Peki hic gittinmi tekrar isteyince son durumun neymis yani

Bende de picos var kendin mı hamile kaldın yoksa tedavi ile mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…