Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim kuzum Rabbim yardimcin olsun ama bi tane varmis cocugun bu bidahada olur anlamina geliyor demekki degilmi. Peki hic gittinmi tekrar isteyince son durumun neymis yani

Gitmedim canım. Korunmayı bırakalı 10 gün oldu zaten. Zor olur diye erkenden bıraktık.

Bende de picos var kendin mı hamile kaldın yoksa tedavi ile mı canım

Canım hiç tedavi görmedim sadece oğlanda hamile kalmadan 2 ay önce soğan suyu kürü yapmıştım. Sonra da kendiliğimden oldu. İkincide de hiçbişiy yapmamıştım hatta hamile kalırsam seni gebertirim filan diyordum eşime o da öyle oldu.

BAT bugün, daha başlamadı çok şükür ama bu ay da olacak gibi hissediyorum.

Diğer aylardan farklı olarak su gibi damlayan bembeyaz akıntı geliyor 1 haftadır. 1 hafta önce ayriyeten o âniden gelen koyu kremsi/sarımsı kalın akıntı geldi bir kaç defa top şeklinde. En son pütür pütür şeklinde geldi sanırım 2 gün önce ve bitti. İlk kez böyle farklı farklı akıntılar görüyorum.

Ayrıca yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiden sonra kurudum ve kuruluktan dolayı ilişki olamadı. İlk kez oldu bu. Neden acaba?

Anladim canim bi kac ay dene o zaman. Aslinda gidip bi baktirsan durumuna genel muayene yani daha iyi olurdu

En son 19 Aralıkta oldum. 30 günde 1 olur genelde
Yaklaşık 52 gun olmus yani
dlkkydlntpl arkadasimiz da 45 gune yakin gecikmisti yanlis haturlamiyorsam yumurta catlamamis diyordu ilacla regl oldu. bu ayda hamile masallah
Yani seni anliyorum insan firsat bulamayabilir yada akıntı ya bakip biraz daha beklim vardir yada tutar diyebilir ama bende U Umithepvar gibi dusunuyorum bi sekilde ayarlamaya çalışsan en azindan icin rahat eder

Istersen test yap zaten gunundesin cikabilir :)

Anladım canım. Allah gönlüne göre versin. Inşallah tekrar gelir minigin sana :)

Pko ne durumda adet duzensizliginmi var yumurta gelisimi mi olmuyor bendede pko vardi. Tedavi goruyomusun canim
Hormonlar normal ama adet düzensizliği var. Tedavi olmadım. Hep doğum kontrol hapı verdiler bana

Aynen öyle canım. Bu ay biter bitmez gidecem inşallah

Istersen test yap zaten gunundesin cikabilir :)
Test olsa yapacağım aslında ama Salı günü sipariş ettiğim testler gelecek. O zamana kadar olmazsam yaparım diye düşünüyorum. Olacağım varsa da Salıya kadar olurum zaten test boşa gitmez :)

Test olsa yapacağım aslında ama Salı günü sipariş ettiğim testler gelecek. O zamana kadar olmazsam yaparım diye düşünüyorum. Olacağım varsa da Salıya kadar olurum zaten test boşa gitmez :)
Oo sabırlıyim diyorsun yani e hadi bakalim insallah hayirli sonuc unu alirsin canimm:)

Canım kendini ne güzel telkin ediyorsun valla hayran kaldım maşallah tebrik ederim. Ben oturup bir soğuk su içebiliyorum ancak o testin üstüne. Merak etme yaşın genç arkadaşlar da çok haklı tadını çıkar kendini strese sokma olur elbet bu pozitiflikle

Ahh ahh bnmde 4 gun sona ignenin 14.gunu yapacagim testin cevabi senin gibi olck gorebilcezmi su pozitifleri yksa bize ugramayaacakmi ck merk ediyrmm

Kuzum öyle düşünme nolur. Öyle bile olsa kendine sıkıntı yaratma. Sende bir kahve yap kendine oluruna bırak hiç belli olmaz bu işler belkide vardır bebişi üzme “ annem beni yok sayıyor “ demesin :)

İlk oğlumda da aynı sorun vardı cnm hayıt otu tohumunu demledim içtim incir kürü yapmadım yedim öyle bide klomen içmiştim günde 1 tane o ay hamile kaldım oğlum 4 yaşında inş 2 yi bekliyorum

Maşallah ne güzel. Bende hayıt tohumu içmeyi düşünüyorum ne şekilde uyguladın canım ?

Canım okudum yazılarını boşa endişe yapmışsın :) çok şükür sağlıkla devam ediyor kendine kuruntu yapma deneyimli arkadaşlarda yazmışlar zaten ben o aşamaya gelmediğim için fikir beyaz edemiyorum. Sadece rahat ol artık bundan sonrası güzelce ilerleyecek Allah’ın izniyle. Maşallah diyorum bebişe :)

Ohh amma güzel anlatmışsın sevişesim geldi :))))

Komşunun bebeğinin ağlama sesini duydum. Yine başladı içim yanmaya

Ah be yavrum yapma. Benimde bu süreçte dünyanın bütün hamileleri karşıma çıkıyor. Bütn arkadaşlarımdan akrabalarımdan hamile haberi alıyorum. Yola çıktığımda bebek görüyorum. Elimizde değil yok sayamıyoruz görmemek için öğrenci kasabasına yerleşmek lazım anca. Kendine zulum etme herşeyin dermanı var pkoyum deyip durma bak burda bi arkadaş yazmış bende pkoydum diye hamile imzası var. Güzel düşün

VosVos35 kııızz vosvosuuumm propolis hangi markadan aliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…