- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Anladim kuzum Rabbim yardimcin olsun ama bi tane varmis cocugun bu bidahada olur anlamina geliyor demekki degilmi. Peki hic gittinmi tekrar isteyince son durumun neymis yani
Bende de picos varkendin mı hamile kaldın yoksa tedavi ile mı canım
Pko ne durumda adet duzensizliginmi var yumurta gelisimi mi olmuyor bendede pko vardi. Tedavi goruyomusun canimBende de picos varkendin mı hamile kaldın yoksa tedavi ile mı canım
Anladim canim bi kac ay dene o zaman. Aslinda gidip bi baktirsan durumuna genel muayene yani daha iyi olurduGitmedim canım. Korunmayı bırakalı 10 gün oldu zaten. Zor olur diye erkenden bıraktık.
Canım hiç tedavi görmedim sadece oğlanda hamile kalmadan 2 ay önce soğan suyu kürü yapmıştım. Sonra da kendiliğimden oldu. İkincide de hiçbişiy yapmamıştım hatta hamile kalırsam seni gebertirim filan diyordum eşime o da öyle oldu.
Yaklaşık 52 gun olmus yaniEn son 19 Aralıkta oldum. 30 günde 1 olur genelde
19 aralikta adet olup hala hamile olabilirmiyim demen cok sacma yalnista anlama bi an once tedawi icin doktora gitEn son 19 Aralıkta oldum. 30 günde 1 olur genelde
Istersen test yap zaten gunundesin cikabilir :)BAT bugün, daha başlamadı çok şükür ama bu ay da olacak gibi hissediyorum.
Diğer aylardan farklı olarak su gibi damlayan bembeyaz akıntı geliyor 1 haftadır. 1 hafta önce ayriyeten o âniden gelen koyu kremsi/sarımsı kalın akıntı geldi bir kaç defa top şeklinde. En son pütür pütür şeklinde geldi sanırım 2 gün önce ve bitti. İlk kez böyle farklı farklı akıntılar görüyorum.
Ayrıca yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiden sonra kurudum ve kuruluktan dolayı ilişki olamadı. İlk kez oldu bu. Neden acaba?
Anladım canım. Allah gönlüne göre versin. Inşallah tekrar gelir minigin sana :)Gitmedim canım. Korunmayı bırakalı 10 gün oldu zaten. Zor olur diye erkenden bıraktık.
Canım hiç tedavi görmedim sadece oğlanda hamile kalmadan 2 ay önce soğan suyu kürü yapmıştım. Sonra da kendiliğimden oldu. İkincide de hiçbişiy yapmamıştım hatta hamile kalırsam seni gebertirim filan diyordum eşime o da öyle oldu.
Hormonlar normal ama adet düzensizliği var. Tedavi olmadım. Hep doğum kontrol hapı verdiler banaPko ne durumda adet duzensizliginmi var yumurta gelisimi mi olmuyor bendede pko vardi. Tedavi goruyomusun canim
Aynen öyle canım. Bu ay biter bitmez gidecem inşallahYaklaşık 52 gun olmus yani
dlkkydlntpl arkadasimiz da 45 gune yakin gecikmisti yanlis haturlamiyorsam yumurta catlamamis diyordu ilacla regl oldu. bu ayda hamile masallah
Yani seni anliyorum insan firsat bulamayabilir yada akıntı ya bakip biraz daha beklim vardir yada tutar diyebilir ama bende U Umithepvar gibi dusunuyorum bi sekilde ayarlamaya çalışsan en azindan icin rahat eder
Orası öyle ama pico olunca yumurtlama bazen çok geç oluyor. En kısa sürede gidecem inşallah :)19 aralikta adet olup hala hamile olabilirmiyim demen cok sacma yalnista anlama bi an once tedawi icin doktora git
Test olsa yapacağım aslında ama Salı günü sipariş ettiğim testler gelecek. O zamana kadar olmazsam yaparım diye düşünüyorum. Olacağım varsa da Salıya kadar olurum zaten test boşa gitmez :)Istersen test yap zaten gunundesin cikabilir :)
Oo sabırlıyim diyorsun yani e hadi bakalim insallah hayirli sonuc unu alirsin canimm:)Test olsa yapacağım aslında ama Salı günü sipariş ettiğim testler gelecek. O zamana kadar olmazsam yaparım diye düşünüyorum. Olacağım varsa da Salıya kadar olurum zaten test boşa gitmez :)
Bnde de pkowar ama pkolular bilir afet sokturucu olmadan sokulemezsin yumurtlama geç olur ama bu kadar da olmazOrası öyle ama pico olunca yumurtlama bazen çok geç oluyor. En kısa sürede gidecem inşallah :)
18 gün gecikip âdeti görünce çok üstüne düşmemeye başladım :) Allah hepimize nasîb etsin.Oo sabırlıyim diyorsun yani e hadi bakalim insallah hayirli sonuc unu alirsin canimm:)
Doğru. Bakalım ne çıkacakBnde de pkowar ama pkolular bilir afet sokturucu olmadan sokulemezsin yumurtlama geç olur ama bu kadar da olmaz
Kızlarrrrrrrr bu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeee testttt koca bir negatif
Şimdi kendime kahve yapıyorum. Hİçbirşey hissetmiyorum hissizleştim hissetmiyorum kendimide hissetmiyorumburaya yazıyorum eğer birgün çift çizgi görürsem şok geçirir gene hissetmem kesin
Ahh ahh bnmde 4 gun sona ignenin 14.gunu yapacagim testin cevabi senin gibi olckgorebilcezmi su pozitifleri yksa bize ugramayaacakmi ck merk ediyrmm
İlk oğlumda da aynı sorun vardı cnm hayıt otu tohumunu demledim içtim incir kürü yapmadım yedim öyle bide klomen içmiştim günde 1 tane o ay hamile kaldım oğlum 4 yaşında inş 2 yi bekliyorum
kızlar bana acil yazın ne olur bilen bilmeyen yazsın ne olur elim ayağım titriyor korkuyorum bu ne ya.ilk beta perşembe günü 128.3 çıktı.ikinci beta 386.6 çıkmış.bu dış gebelik olabilirmi.yaşayan varmı bu anormal değilmi.2 kat artmamış fazla artmış
@P u d i n g O bebisler bizim bilmedigimizi biliyor :) En hayirli zamani :)
Cok az kalmistir insallah..
Vosvos'a katiliyorum aslinda hayatinizin o kadar joker bi zamanindasiniz ki :) cocuklada bicok sey oluyor tabii ki,ki yaptimda hicbiseyime engel olarak dusunmedim onu ama iste nedense şu zamanlar yine de baska :)
Siz bahara dogru bi Kapadokya fln planlayin :))))) 1 ay sonrasinada yine deneriz diye hazirlan :) Buarada da oluruna bırak❤ Rahat rahat sevismeninde bi tadi var demedi deme :))))))))))))
Komşunun bebeğinin ağlama sesini duydum. Yine başladı içim yanmaya
Canım kendini ne güzel telkin ediyorsun valla hayran kaldım maşallah tebrik ederim. Ben oturup bir soğuk su içebiliyorum ancak o testin üstüne. Merak etme yaşın genç arkadaşlar da çok haklı tadını çıkar kendini strese sokma olur elbet bu pozitiflikle
Kuzum öyle düşünme nolur. Öyle bile olsa kendine sıkıntı yaratma. Sende bir kahve yap kendine oluruna bırak hiç belli olmaz bu işler belkide vardır bebişi üzme “ annem beni yok sayıyor “ demesin :)
Maşallah ne güzel. Bende hayıt tohumu içmeyi düşünüyorum ne şekilde uyguladın canım ?
Canım okudum yazılarını boşa endişe yapmışsın :) çok şükür sağlıkla devam ediyor kendine kuruntu yapma deneyimli arkadaşlarda yazmışlar zaten ben o aşamaya gelmediğim için fikir beyaz edemiyorum. Sadece rahat ol artık bundan sonrası güzelce ilerleyecek Allah’ın izniyle. Maşallah diyorum bebişe :)
Ohh amma güzel anlatmışsın sevişesim geldi :))))
Ah be yavrum yapma. Benimde bu süreçte dünyanın bütün hamileleri karşıma çıkıyor. Bütn arkadaşlarımdan akrabalarımdan hamile haberi alıyorum. Yola çıktığımda bebek görüyorum. Elimizde değil yok sayamıyoruz görmemek için öğrenci kasabasına yerleşmek lazım anca. Kendine zulum etme herşeyin dermanı var pkoyum deyip durma bak burda bi arkadaş yazmış bende pkoydum diye hamile imzası var. Güzel düşün
Umarım hamile kalırız hemen. Hep doktor hep doktor
VosVos35 kııızz vosvosuuumm propolis hangi markadan aliyim
Anladim canim duzene sokmak icin zaten genelde dogum kontrol hapi veriyolar. Bendeki adet duzensizligi yoktu yumurta gelisimi olmuyodu canimHormonlar normal ama adet düzensizliği var. Tedavi olmadım. Hep doğum kontrol hapı verdiler bana
Yumurta olmadan mı adet oluyordun. Öyle olabilirmiş yaAnladim canim duzene sokmak icin zaten genelde dogum kontrol hapi veriyolar. Bendeki adet duzensizligi yoktu yumurta gelisimi olmuyodu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?