- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Yumurtlama duzeni yoktu yani klomen kullanmaya baslayinca anladik bu durumu olan yumurta gelismedi kucuk kaldi canim. Demekki duzensiz yumurtluyomusum onceleri ama adetim cok duzenlidir gunu gununeYumurta olmadan mı adet oluyordun. Öyle olabilirmiş ya
Çok güzel. Umarım bebişin de gelir sana yakın zamanda :)Yumurtlama duzeni yoktu yani klomen kullanmaya baslayinca anladik bu durumu olan yumurta gelismedi kucuk kaldi canim. Demekki duzensiz yumurtluyomusum onceleri ama adetim cok duzenlidir gunu gunune
İnşallah canım benim. Allah hepimize versin yakın zamanda. Hepimiz mutlu olalım :)Keşke doktorsuz olsa ama herkes eşit sağlık konusunda da. Hayat kimine adil davranmıyor kimine torpil geçiyor. İnşallah doktorla da olsa kısa zamanda hamile kalırsın
Ben hamileyim zaten canim suan 9haftalik darisi sana insallah kuzum benim :)))Çok güzel. Umarım bebişin de gelir sana yakın zamanda :)
Insallah istedigin gibi sonuclansin kuzumm Rbbm buyukBu aydan sonra gidecem canım. Öğleden sonra zamanım oluyor sadece. Eğer akıntı doğruysa eğer şeffaf uzayan akıntı. Yumurtlamış olabilirim. Geç yumurtlama oluyor çünkü. Akıntı bittikten sonra göğüs ucu ağrımaya başladı. Genelde ertesi gün olurdum böyle olunca. Bekliyorum bakalım. Inşallah yumurtlamadır ve tutmuştur :)
Aaa çok sevindimmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz bekleyenlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah :)Ben hamileyim zaten canim suan 9haftalik darisi sana insallah kuzum benim :)))
Aynn kuzum kafasinda sorunlarla gecmesindn iyidir diye dedm bnde.acabalar bizi normal dongudde bile rahat birakmiyr boylesi kafayi daha ck mesgul eder yaaYaklaşık 52 gun olmus yani
dlkkydlntpl arkadasimiz da 45 gune yakin gecikmisti yanlis haturlamiyorsam yumurta catlamamis diyordu ilacla regl oldu. bu ayda hamile masallah
Yani seni anliyorum insan firsat bulamayabilir yada akıntı ya bakip biraz daha beklim vardir yada tutar diyebilir ama bende U Umithepvar gibi dusunuyorum bi sekilde ayarlamaya çalışsan en azindan icin rahat eder
Aynen öyle hiç belli olmaz bu işler. Yine umutlandım ama ben ister istemez :) her ne kadar adet olamasam da o akıntıların olması ve kesilmesi. Belki yumurtlama oldu dedirtmişti. O kesildi göğüs ucu ağrısı başladı. Şimdi de acaba tuttu mu dedirtti. Ama yine de soğan suyuna devam edeceğim :)Insallah istedigin gibi sonuclansin kuzumm Rbbm buyuk
Evet kuzum allahın ıznıyle gecen ay yumurtlamadm bı ay hamıle kaldımYaklaşık 52 gun olmus yani
dlkkydlntpl arkadasimiz da 45 gune yakin gecikmisti yanlis haturlamiyorsam yumurta catlamamis diyordu ilacla regl oldu. bu ayda hamile masallah
Yani seni anliyorum insan firsat bulamayabilir yada akıntı ya bakip biraz daha beklim vardir yada tutar diyebilir ama bende U Umithepvar gibi dusunuyorum bi sekilde ayarlamaya çalışsan en azindan icin rahat eder
Oyy nasi yk sayarimm..keske olsa ne diyim.bakalim gorcez ya 14 ya 20 sinde belli olucak kuzum hakkimizda hayirlisi..propolis konusuda esimin dayisi yapiyo aricilik biz ondn aliyrz yaa marka bilmiyrm yaaCanım kendini ne güzel telkin ediyorsun valla hayran kaldım maşallah tebrik ederim. Ben oturup bir soğuk su içebiliyorum ancak o testin üstüne. Merak etme yaşın genç arkadaşlar da çok haklı tadını çıkar kendini strese sokma olur elbet bu pozitiflikle
Kuzum öyle düşünme nolur. Öyle bile olsa kendine sıkıntı yaratma. Sende bir kahve yap kendine oluruna bırak hiç belli olmaz bu işler belkide vardır bebişi üzme “ annem beni yok sayıyor “ demesin :)
Maşallah ne güzel. Bende hayıt tohumu içmeyi düşünüyorum ne şekilde uyguladın canım ?
Canım okudum yazılarını boşa endişe yapmışsın :) çok şükür sağlıkla devam ediyor kendine kuruntu yapma deneyimli arkadaşlarda yazmışlar zaten ben o aşamaya gelmediğim için fikir beyaz edemiyorum. Sadece rahat ol artık bundan sonrası güzelce ilerleyecek Allah’ın izniyle. Maşallah diyorum bebişe :)
Ohh amma güzel anlatmışsın sevişesim geldi :))))
Ah be yavrum yapma. Benimde bu süreçte dünyanın bütün hamileleri karşıma çıkıyor. Bütn arkadaşlarımdan akrabalarımdan hamile haberi alıyorum. Yola çıktığımda bebek görüyorum. Elimizde değil yok sayamıyoruz görmemek için öğrenci kasabasına yerleşmek lazım anca. Kendine zulum etme herşeyin dermanı var pkoyum deyip durma bak burda bi arkadaş yazmış bende pkoydum diye hamile imzası var. Güzel düşün
VosVos35 kııızz vosvosuuumm propolis hangi markadan aliyim
Bebekten umutluysan bari soğan suyunu bırak gülüm.. 1 hafta sabret, gelmezse kırmızılar yine test yapKızlar kusura bakmayın bıktırdım sizi de artık bir kurtulamadınız benim derdimdenama o kadar olumsuz şeye rağmen yine umut etmeye başladım ben. Içimden bir ses o yumurtlama akıntısıydı ve tuttu diyor. Netten de baktım. Şeffaf ve uzun akıntı yumurtlamaymis. Göğüs uçlarım dokununca acıyor. Göğüsler tombikto. Evlenmeden önce de 3-4 ay adet olmadığımı bilirim. Ama hic gogus uçlarim acımazdi. Alt karnim da sertlesti. Diyorum ki sogani bırakayım. Bu ay sonunda test yapayım. Çıkmazsa da mart ayında düzenli tedaviye başlayım :) sizce düşüncelerim iyi mi yoksa devam mı edeyim soğana. Çok özür diliyorum hepinizden. Utanıyorum artık aynı şeyleri size yazmaktan
Yine yoktur da bir umut işte. O umudu da göğüs uçlarımın acıması verdi bana. En iyisi bu ay sonuna kadar bekleyip test yapmak. Eğer yoksa da söktürücü alır tekrar hormon tahlili yaptırırım. Sonra da özele götürüp orada başlarım tedaviyeBebekten umutluysan bari soğan suyunu bırak gülüm.. 1 hafta sabret, gelmezse kırmızılar yine test yap
Canim sen canini niye sıkıyorsun. Cok guzel degerin. Lutfen hep iyiyi düşün. Olumsuzlukları at kafandan.kızlar bana acil yazın ne olur bilen bilmeyen yazsın ne olur elim ayağım titriyor korkuyorum bu ne ya.ilk beta perşembe günü 128.3 çıktı.ikinci beta 386.6 çıkmış.bu dış gebelik olabilirmi.yaşayan varmı bu anormal değilmi.2 kat artmamış fazla artmış
Ablaaaamm cok gecms olsnnn bnm pazardn beri oyleydi hala sesim cikmiyo burun akintisi fln bir haftadir ihlamur meyve oyy mahvoldm.ilac da kullanamiyrm yumurtlamadan sonaki zamana denk geldigi icin nasi atlatca bilmem.seninde ole zamana denk gelmisseymaka propolis tek olarak hiç almadım canım. Bal karışımı olarak almıştım. İnternette bilindik markaların ürünlerini incele, kafana yatan olur muhakkak.. şifa olsun beybim..
Ben de kaptım şifayı bu arada.. dünden beri seri şekilde hapşırıyorum.. geniz akıntısı, balgam, göz yaşarması, burun akıntısı.. Leyla oldum
Canım yazın için çok tşk ederim allah razı olsun.canim doktorla konuştum dış gebelik ihtimali olamaz bu değerlerle dedi.peki ikiz gebelik ihtimali olabilirmi valla bana yalan gibi geliyor öğlenden beri.canim pazartesi bi daha vercem kan bu beta en son 386 ya bu 3 kadinami katlaması gerekiyor.Canim sen canini yine sıkıyorsun. Cok guzel degerin. Lutfen hep iyiyi düşün. Olumsuzlukları at kafandan.
O bebek doğacak işte o kadarAaa iki tane de olabilir tabi
Bence hemen git test yaptır varsa zaten vardır yoksa da devam et soğan aKızlar kusura bakmayın bıktırdım sizi de artık bir kurtulamadınız benim derdimdenama o kadar olumsuz şeye rağmen yine umut etmeye başladım ben. Içimden bir ses o yumurtlama akıntısıydı ve tuttu diyor. Netten de baktım. Şeffaf ve uzun akıntı yumurtlamaymis. Göğüs uçlarım dokununca acıyor. Göğüsler tombikto. Evlenmeden önce de 3-4 ay adet olmadığımı bilirim. Ama hic gogus uçlarim acımazdi. Alt karnim da sertlesti. Diyorum ki sogani bırakayım. Bu ay sonunda test yapayım. Çıkmazsa da mart ayında düzenli tedaviye başlayım :) sizce düşüncelerim iyi mi yoksa devam mı edeyim soğana. Çok özür diliyorum hepinizden. Utanıyorum artık aynı şeyleri size yazmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?