Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Keşke doktorsuz olsa ama herkes eşit sağlık konusunda da. Hayat kimine adil davranmıyor kimine torpil geçiyor. İnşallah doktorla da olsa kısa zamanda hamile kalırsın

Yumurtlama duzeni yoktu yani klomen kullanmaya baslayinca anladik bu durumu olan yumurta gelismedi kucuk kaldi canim. Demekki duzensiz yumurtluyomusum onceleri ama adetim cok duzenlidir gunu gunune
Çok güzel. Umarım bebişin de gelir sana yakın zamanda :)

Keşke doktorsuz olsa ama herkes eşit sağlık konusunda da. Hayat kimine adil davranmıyor kimine torpil geçiyor. İnşallah doktorla da olsa kısa zamanda hamile kalırsın
İnşallah canım benim. Allah hepimize versin yakın zamanda. Hepimiz mutlu olalım :)

Insallah istedigin gibi sonuclansin kuzumm Rbbm buyuk

Aynn kuzum kafasinda sorunlarla gecmesindn iyidir diye dedm bnde.acabalar bizi normal dongudde bile rahat birakmiyr boylesi kafayi daha ck mesgul eder yaa

Insallah istedigin gibi sonuclansin kuzumm Rbbm buyuk
Aynen öyle hiç belli olmaz bu işler. Yine umutlandım ama ben ister istemez :) her ne kadar adet olamasam da o akıntıların olması ve kesilmesi. Belki yumurtlama oldu dedirtmişti. O kesildi göğüs ucu ağrısı başladı. Şimdi de acaba tuttu mu dedirtti. Ama yine de soğan suyuna devam edeceğim :)

Evet kuzum allahın ıznıyle gecen ay yumurtlamadm bı ay hamıle kaldım

Oyy nasi yk sayarimm..keske olsa ne diyim.bakalim gorcez ya 14 ya 20 sinde belli olucak kuzum hakkimizda hayirlisi..propolis konusuda esimin dayisi yapiyo aricilik biz ondn aliyrz yaa marka bilmiyrm yaa

Kızlar kusura bakmayın bıktırdım sizi de artık bir kurtulamadınız benim derdimden ama o kadar olumsuz şeye rağmen yine umut etmeye başladım ben. Içimden bir ses o yumurtlama akıntısıydı ve tuttu diyor. Netten de baktım. Şeffaf ve uzun akıntı yumurtlamaymis. Göğüs uçlarım dokununca acıyor. Göğüsler tombikto. Evlenmeden önce de 3-4 ay adet olmadığımı bilirim. Ama hic gogus uçlarim acımazdi. Alt karnim da sertlesti. Diyorum ki sogani bırakayım. Bu ay sonunda test yapayım. Çıkmazsa da mart ayında düzenli tedaviye başlayım :) sizce düşüncelerim iyi mi yoksa devam mı edeyim soğana. Çok özür diliyorum hepinizden. Utanıyorum artık aynı şeyleri size yazmaktan

Bebekten umutluysan bari soğan suyunu bırak gülüm.. 1 hafta sabret, gelmezse kırmızılar yine test yap

Bebekten umutluysan bari soğan suyunu bırak gülüm.. 1 hafta sabret, gelmezse kırmızılar yine test yap
Yine yoktur da bir umut işte. O umudu da göğüs uçlarımın acıması verdi bana. En iyisi bu ay sonuna kadar bekleyip test yapmak. Eğer yoksa da söktürücü alır tekrar hormon tahlili yaptırırım. Sonra da özele götürüp orada başlarım tedaviye

seymaka propolis tek olarak hiç almadım canım. Bal karışımı olarak almıştım. İnternette bilindik markaların ürünlerini incele, kafana yatan olur muhakkak.. şifa olsun beybim..
Ben de kaptım şifayı bu arada.. dünden beri seri şekilde hapşırıyorum.. geniz akıntısı, balgam, göz yaşarması, burun akıntısı.. Leyla oldum

Canim sen canini niye sıkıyorsun. Cok guzel degerin. Lutfen hep iyiyi düşün. Olumsuzlukları at kafandan.
O bebek doğacak işte o kadar Aaa iki tane de olabilir tabi

Ablaaaamm cok gecms olsnnn bnm pazardn beri oyleydi hala sesim cikmiyo burun akintisi fln bir haftadir ihlamur meyve oyy mahvoldm.ilac da kullanamiyrm yumurtlamadan sonaki zamana denk geldigi icin nasi atlatca bilmem.seninde ole zamana denk gelmis

Canim sen canini yine sıkıyorsun. Cok guzel degerin. Lutfen hep iyiyi düşün. Olumsuzlukları at kafandan.
O bebek doğacak işte o kadar Aaa iki tane de olabilir tabi
Canım yazın için çok tşk ederim allah razı olsun.canim doktorla konuştum dış gebelik ihtimali olamaz bu değerlerle dedi.peki ikiz gebelik ihtimali olabilirmi valla bana yalan gibi geliyor öğlenden beri.canim pazartesi bi daha vercem kan bu beta en son 386 ya bu 3 kadinami katlaması gerekiyor.

Bence hemen git test yaptır varsa zaten vardır yoksa da devam et soğan a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…