- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Test yaptırdım geçen haftalarda 2 çıktı. Artmadı yani. Pico olunca yumurta da geç büyüyor genelde ya da çatlamıyor uzun süre. Evlenmeden önce de 3 ay falan olmadığımı biliyorum. Ama hiç göğüs ucum acımazdı. Evlendikten sonra bir iki ay dikkatimi çekti acıdıginda hemen adet oldum. Geçen günlerde yumurtlama akıntısı gibi akıntı oldu. O bitince de göğüs uçlarım acıdı. Sanmıyorum bebek olduğunu ama hiç de belli olmuyor. Bu ay sonu test yapmayı düşünüyorum. Sonra tedaviye başlayacam inşallahBence hemen git test yaptır varsa zaten vardır yoksa da devam et soğan a
Canim degerlerini unut. Sen hamilesin bebegin var. Yakinda kesesini, kalp atislarini duyacaksin. Lutfen üzme kendini. Hersey yolunda. Surekli beta ya baktirmakta yipratici oluyor.Canım yazın için çok tşk ederim allah razı olsun.canim doktorla konuştum dış gebelik ihtimali olamaz bu değerlerle dedi.peki ikiz gebelik ihtimali olabilirmi valla bana yalan gibi geliyor öğlenden beri.canim pazartesi bi daha vercem kan bu beta en son 386 ya bu 3 kadinami katlaması gerekiyor.
Hiç olmazsa ağrım yok gülüm.. buna da şükür.. ama burun akıntısı ve göz yaşarması feciAblaaaamm cok gecms olsnnn bnm pazardn beri oyleydi hala sesim cikmiyo burun akintisi fln bir haftadir ihlamur meyve oyy mahvoldm.ilac da kullanamiyrm yumurtlamadan sonaki zamana denk geldigi icin nasi atlatca bilmem.seninde ole zamana denk gelmis
Matematiksel işlem gibi düşünme gülüm.. Beta kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişkenlik gösterir. Haftalara göre beta aralıkları çok geniş. Ekte atıyorumCanım yazın için çok tşk ederim allah razı olsun.canim doktorla konuştum dış gebelik ihtimali olamaz bu değerlerle dedi.peki ikiz gebelik ihtimali olabilirmi valla bana yalan gibi geliyor öğlenden beri.canim pazartesi bi daha vercem kan bu beta en son 386 ya bu 3 kadinami katlaması gerekiyor.
Canım ordaki detayı herkes atlıyor, en az iki katı olması lazım aslında yani yuksekte olabilir sorun yok hayırlı doğumlar :)Canım yazın için çok tşk ederim allah razı olsun.canim doktorla konuştum dış gebelik ihtimali olamaz bu değerlerle dedi.peki ikiz gebelik ihtimali olabilirmi valla bana yalan gibi geliyor öğlenden beri.canim pazartesi bi daha vercem kan bu beta en son 386 ya bu 3 kadinami katlaması gerekiyor.
O zaman soğan suyunu birak yine devam edersin bebek yoksaTest yaptırdım geçen haftalarda 2 çıktı. Artmadı yani. Pico olunca yumurta da geç büyüyor genelde ya da çatlamıyor uzun süre. Evlenmeden önce de 3 ay falan olmadığımı biliyorum. Ama hiç göğüs ucum acımazdı. Evlendikten sonra bir iki ay dikkatimi çekti acıdıginda hemen adet oldum. Geçen günlerde yumurtlama akıntısı gibi akıntı oldu. O bitince de göğüs uçlarım acıdı. Sanmıyorum bebek olduğunu ama hiç de belli olmuyor. Bu ay sonu test yapmayı düşünüyorum. Sonra tedaviye başlayacam inşallah
Aynen canım. Sonra pişman olmayimO zaman soğan suyunu birak yine devam edersin bebek yoksa
Gecms olsn ablamm yaa olmayaydi iyidi.cocuga dikkat et de ablam kiyamam biz bi sekilde hallediyrz onlar hasta olmasnnHiç olmazsa ağrım yok gülüm.. buna da şükür.. ama burun akıntısı ve göz yaşarması fecibir de hapşırmaya başladım mı 5-6 kere şiddetli.. oy oy... Allah'ım duy sesimizi
Hİç yaptırmadımkiEşin gitti mi canısı . sen bu ay sira al istersen hormon vs testler icin en son ne zaman yaptirdin
Amin canim amin insallah darisi tum isteyenlere :)Aaa çok sevindimmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz bekleyenlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah :)
15 gun diye biliyorum cnmKızlar diyelim ki yumurtlama akıntısı yaşadım ve tuttu. Ne zaman test yapsam çıkar? Çünkü 3-4 şeffaf uzun akıntı oldu. O kesildi ve göğüs uçlarım acımaya başladı. Böyle olunca adet olurdum hemen. Olmadı :)
Bu ay sonu tekrar yapim test15 gun diye biliyorum cnm
Sağol canımCanım ordaki detayı herkes atlıyor, en az iki katı olması lazım aslında yani yuksekte olabilir sorun yok hayırlı doğumlar :)
Çok sağol canım bakalım pazartesi ne sonucu çıkacakMatematiksel işlem gibi düşünme gülüm.. Beta kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişkenlik gösterir. Haftalara göre beta aralıkları çok geniş. Ekte atıyorum
Inş canım benim zaten iyiki ben bu topinki sizleri bulmuşum. Sizde olmasanız kafayı yerdim herhaldeCanim degerlerini unut. Sen hamilesin bebegin var. Yakinda kesesini, kalp atislarini duyacaksin. Lutfen üzme kendini. Hersey yolunda. Surekli beta ya baktirmakta yipratici oluyor.
Bir arkadasim ilk hamileligi dusukle sonuclandi diye 2. hamileliginde hic betaya batmadi doktoru. Hic stres yasama demis.
Istersen tabiki baktir yine ama cok saglikli bir hamilelik geciriyorsun. Insallah kucagina da alacaksin❤❤❤
Kesinlikle taatlim herseyi de psikolojiye baglamamak lazim . O test yapilacak o kadarBu ay sonu tekrar yapim testvallaha yine negatif olacak ama neyse. Allah büyük umut kesilmiyor :) ama uçları da çıktı öne doğru. Ya adet ya bebek. Bu da psikolojik değil ya
Hadi hayırlısı diyelim :) senin bata kaç kaldıKesinlikle taatlim herseyi de psikolojiye baglamamak lazim . O test yapilacak o kadar
6 canim .... he ya hayirlisi valla..ben pek var diyemem acikcasi olsa da mucize gibi birsey olur yani o dereceHadi hayırlısı diyelim :) senin bata kaç kaldı
İlk bebişinde de böyle oldu mu. Yoksa uğraşmadan geldi mı :) umarım mucizen gerçek olurrr6 canim .... he ya hayirlisi valla..ben pek var diyemem acikcasi olsa da mucize gibi birsey olur yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?