Ilkinde genctim canim 3.ayda oldu. O zaman bu kadar bilgi nerde ben 3 aylikken gittim ilk doktoraİlk bebişinde de böyle oldu mu. Yoksa uğraşmadan geldi mı :) umarım mucizen gerçek olurrr
Bu salak albi test sonradan silik ciktiya xun erken gebelik testi yaptim ama aksamİlk bebişinde de böyle oldu mu. Yoksa uğraşmadan geldi mı :) umarım mucizen gerçek olurrr
Umarım tekrar olurrr :)Ilkinde genctim canim 3.ayda oldu. O zaman bu kadar bilgi nerde ben 3 aylikken gittim ilk doktora
Albi berbat ya. Yanlış gösteriyor hepBu salak albi test sonradan silik ciktiya xun erken gebelik testi yaptim ama aksamsimdi hicbirsey cikmadi .... bence yumurtlama donemlerinde gecte olsa test lg ile hcg yi karistirip algiliyabiliyor kesinlikle
Olsa cikardi ultra erken gebelik testinde testlere bi dünya para veriyoz son 1 haftada he ... tovbe ya.Albi berbat ya. Yanlış gösteriyor hep
Aynen. Bir poşet attım çöpe benOlsa cikardi ultra erken gebelik testinde testlere bi dünya para veriyoz son 1 haftada he ... tovbe ya.
Al b3nden de o kadarAynen. Bir poşet attım çöpe ben
Önce oğlum hasta oldu bitanemGecms olsn ablamm yaa olmayaydi iyidi.cocuga dikkat et de ablam kiyamam biz bi sekilde hallediyrz onlar hasta olmasnn
İnşallah güzelhaberler veririz bugün beşinci gün gecikmesininamin insaAllah. bende senin gibi beklemedyim
seymaka propolis tek olarak hiç almadım canım. Bal karışımı olarak almıştım. İnternette bilindik markaların ürünlerini incele, kafana yatan olur muhakkak.. şifa olsun beybim..
Ben de kaptım şifayı bu arada.. dünden beri seri şekilde hapşırıyorum.. geniz akıntısı, balgam, göz yaşarması, burun akıntısı.. Leyla oldum
Oyy kiyamam kuzucugaaa Rabbm safi ismiyle bol sifa versin insallahhhhh.zencefil bal yedirmeye calis ablam oksurdugu zaman bana iyi geliyoda yemeyebilir tabi.gece kaldiriyo bi nobet oksur oksur sona ondn bi iki kasik yedimmi kesiyo hemen. Bi eve girdi mi herkesi bi elden geciriyo zatn..insallah kisa surede atlatin ablam gecms olsn tekrarrÖnce oğlum hasta oldu bitanemhâlâ balgam söküyor. O biraz toparlandı ben bitkin düştüm yakalandım. Uykusuz kaldık bir kaç gün, burnu tıkalı olunca nefes alamıyor, ağlayarak uyanıyor falan. Neyse ki o daha iyi. Bir de yemek yese
Sanirim 14 cnmKızlar merhaba birşey soracagım ovulasyondan kaç gün sonra regl olunuyordu? Kafam karıştı
Çilekli calpol harici ilaç içmiyor. Arı sütü bal polen var, yediremiyorum.. burun damlası var, asla damlatmama izin vermiyor.. çok asi benim kuzu :)Oyy kiyamam kuzucugaaa Rabbm safi ismiyle bol sifa versin insallahhhhh.zencefil bal yedirmeye calis ablam oksurdugu zaman bana iyi geliyoda yemeyebilir tabi.gece kaldiriyo bi nobet oksur oksur sona ondn bi iki kasik yedimmi kesiyo hemen. Bi eve girdi mi herkesi bi elden geciriyo zatn..insallah kisa surede atlatin ablam gecms olsn tekrarr
14 canimKızlar merhaba birşey soracagım ovulasyondan kaç gün sonra regl olunuyordu? Kafam karıştı
Gecmis olsun canim...zor cocuklara tedavi vallaÇilekli calpol harici ilaç içmiyor. Arı sütü bal polen var, yediremiyorum.. burun damlası var, asla damlatmama izin vermiyor.. çok asi benim kuzu :)
Hep iyi ol inşallah enerjin hiç düşmesinCanımmmm❤
Çok iyiyim şükür. Regl bekliyorum.
Sen nasılsın? Bebişi ne zaman göreceksin?
amin insaAllahhjjİnşallah güzelhaberler veririz bugün beşinci gün gecikmesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?