Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk bebişinde de böyle oldu mu. Yoksa uğraşmadan geldi mı :) umarım mucizen gerçek olurrr
Bu salak albi test sonradan silik ciktiya xun erken gebelik testi yaptim ama aksam simdi hicbirsey cikmadi .... bence yumurtlama donemlerinde gecte olsa test lg ile hcg yi karistirip algiliyabiliyor kesinlikle

Bu salak albi test sonradan silik ciktiya xun erken gebelik testi yaptim ama aksam simdi hicbirsey cikmadi .... bence yumurtlama donemlerinde gecte olsa test lg ile hcg yi karistirip algiliyabiliyor kesinlikle
Albi berbat ya. Yanlış gösteriyor hep

Gecms olsn ablamm yaa olmayaydi iyidi.cocuga dikkat et de ablam kiyamam biz bi sekilde hallediyrz onlar hasta olmasnn
Önce oğlum hasta oldu bitanem hâlâ balgam söküyor. O biraz toparlandı ben bitkin düştüm yakalandım. Uykusuz kaldık bir kaç gün, burnu tıkalı olunca nefes alamıyor, ağlayarak uyanıyor falan. Neyse ki o daha iyi. Bir de yemek yese

Kızlar normalde adet günüme 8 gün var tabi yine gecikme yaşayıp adet olmazsam telefonumda bi uygulama var ve yumurtlama tarihimi gecikme yaşadam bile aynı gösteriyo druma sormuştum doğru bi aplikasyon o zaman demişti bu ayda yumurtlama günümde eşimle beraber oldum ve afedersiniz böyle sümüksü sarı bi akıntı geliyo 2 gündür bugün biraz daha fazla gibi sanki sizce neden olabilir tutunmuş olabilir mi

Hay Allah kuzum yaa geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın sen önlemini alıyorsundur zaten şifa olsun hepsi. İlaçta alamazsın şimdi hep böle zamanlarda soğuk algınlığı denk geliyor yaa offf üzüldüm

Oyy kiyamam kuzucugaaa Rabbm safi ismiyle bol sifa versin insallahhhhh.zencefil bal yedirmeye calis ablam oksurdugu zaman bana iyi geliyoda yemeyebilir tabi.gece kaldiriyo bi nobet oksur oksur sona ondn bi iki kasik yedimmi kesiyo hemen. Bi eve girdi mi herkesi bi elden geciriyo zatn..insallah kisa surede atlatin ablam gecms olsn tekrarr

Kızlar merhaba birşey soracagım ovulasyondan kaç gün sonra regl olunuyordu? Kafam karıştı

Çilekli calpol harici ilaç içmiyor. Arı sütü bal polen var, yediremiyorum.. burun damlası var, asla damlatmama izin vermiyor.. çok asi benim kuzu :)

Canımmmm❤
Çok iyiyim şükür. Regl bekliyorum.
Sen nasılsın? Bebişi ne zaman göreceksin?
Hep iyi ol inşallah enerjin hiç düşmesin
Bende iyiyim çok şükür 2. Trimester cidden hamileliğin balayı kısmıymış:) nasipse perşembe görücem inşallah.
Onunla birlikte heppp dua ediyoruz sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…