- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Söyleee :))Size birsey soylesem gulersiniz :)))))
Söyleee :))
14 günden fazla olma ihtimali var mı acaba benim bugün 14. Gün regl olucak gibi karnım ağrıyor ama olamadım daha.14 canim
28 günde bir adet oluyorsan 14 olur14 günden fazla olma ihtimali var mı acaba benim bugün 14. Gün regl olucak gibi karnım ağrıyor ama olamadım daha.
Yok canım adetten tam 14 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor normal şartlarda yani 1 .2 gün geçikebilir piskolojik yada başka bir sebepten dolayi14 günden fazla olma ihtimali var mı acaba benim bugün 14. Gün regl olucak gibi karnım ağrıyor ama olamadım daha.
Anamm kucuk prens yerm onun asiligini :) cocuklarn cogu ole oluyo yaa ozellikle bu yaaslarda sifa olsn onlarda insallah onaÇilekli calpol harici ilaç içmiyor. Arı sütü bal polen var, yediremiyorum.. burun damlası var, asla damlatmama izin vermiyor.. çok asi benim kuzu :)
Test yaptırdım geçen haftalarda 2 çıktı. Artmadı yani. Pico olunca yumurta da geç büyüyor genelde ya da çatlamıyor uzun süre. Evlenmeden önce de 3 ay falan olmadığımı biliyorum. Ama hiç göğüs ucum acımazdı. Evlendikten sonra bir iki ay dikkatimi çekti acıdıginda hemen adet oldum. Geçen günlerde yumurtlama akıntısı gibi akıntı oldu. O bitince de göğüs uçlarım acıdı. Sanmıyorum bebek olduğunu ama hiç de belli olmuyor. Bu ay sonu test yapmayı düşünüyorum. Sonra tedaviye başlayacam inşallah
Benim saat gibidir hiç gecikmez birde regl olmadan hiç ağrım olmaz söküldükten sonra olur hep ama şu anda sanki regl olmuşum gibi tatlı tatlı agrıyorYok canım adetten tam 14 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor normal şartlarda yani 1 .2 gün geçikebilir piskolojik yada başka bir sebepten dolayi
Canım gebelik filan düşünüyorsan inşallah vardırBenim saat gibidir hiç gecikmez birde regl olmadan hiç ağrım olmaz söküldükten sonra olur hep ama şu anda sanki regl olmuşum gibi tatlı tatlı agrıyor
Bende bebek düşünmeye başladığımdan bu yana hep gecikiyor tamamen psikolojikBenim saat gibidir hiç gecikmez birde regl olmadan hiç ağrım olmaz söküldükten sonra olur hep ama şu anda sanki regl olmuşum gibi tatlı tatlı agrıyor
Aynen canım picos. Amh değerim de yüksek çıktı. Yumurta sayım fazla ama büyümüyor galiba. Ya da çok geç büyüyüp çatlıyorCanım pico ne pko veya pcos gibi bir hastalık mı? Onda da yumurta geç oluyor veya hiç olmuyor.
Aynen canım picos. Amh değerim de yüksek çıktı. Yumurta sayım fazla ama büyümüyor galiba. Ya da çok geç büyüyüp çatlıyor
Her ne zıkımsa işte ondanaradaki i harfinden aşka bir hastalık sandım ben. Hastalığın aldı polikistik over sendromu :)
Valla canım 4 aydır korunmuyoruz ama psikolojik falan etkilemez erken olurdum gecikmezdi o yüzden acaba mı diyorum:)Bende bebek düşünmeye başladığımdan bu yana hep gecikiyor tamamen psikolojik
Gaz problemi bende var 1 haftadır canım. O sancıları bende çektim ve 4 gün hiç geçmedi. Benim BAT bugündü ama daha olmadım. 24 saattir âdet sancılarım var ama...Batlari yaklaşan kızlar ne yapıyorsunuz benim şafak 2 ara ara sancim oluyordu kaç gündür kesildi acep nedendir. Bide gaz problemim var
Test yapsan çıkar canım. Evde testin varsa sabah yap istersenValla canım 4 aydır korunmuyoruz ama psikolojik falan etkilemez erken olurdum gecikmezdi o yüzden acaba mı diyorum:)
İnşallah vardır ne diyeyim.gonlune göre versin bende şüpheleniyorum kendimden ama imkansız herhalde tüp bebekten sonra ve 1 yıldan sonra normal hamile kalabilmem bir kalayım var yaaa kurbanlar kestirecem neler nelerValla canım 4 aydır korunmuyoruz ama psikolojik falan etkilemez erken olurdum gecikmezdi o yüzden acaba mı diyorum:)
Bide goguslerim ağrıyor canım benim tahmini yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ama benim adet belirtim de de göğüs ağrısı varGaz problemi bende var 1 haftadır canım. O sancıları bende çektim ve 4 gün hiç geçmedi. Benim BAT bugündü ama daha olmadım. 24 saattir âdet sancılarım var ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?