Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 günden fazla olma ihtimali var mı acaba benim bugün 14. Gün regl olucak gibi karnım ağrıyor ama olamadım daha.
Yok canım adetten tam 14 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor normal şartlarda yani 1 .2 gün geçikebilir piskolojik yada başka bir sebepten dolayi

Kizlar su 4 saat idrar tutma olayini ben yapamiyorum en fazla 2 saat gece bile kalkarim wc ye hele sabah zor yetiaiyorum uykudan uyandiriyor alarm gibi.. ee benim hormonlar ne ara yukselecek idrarda

Canım pico ne pko veya pcos gibi bir hastalık mı? Onda da yumurta geç oluyor veya hiç olmuyor.

Yok canım adetten tam 14 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor normal şartlarda yani 1 .2 gün geçikebilir piskolojik yada başka bir sebepten dolayi
Benim saat gibidir hiç gecikmez birde regl olmadan hiç ağrım olmaz söküldükten sonra olur hep ama şu anda sanki regl olmuşum gibi tatlı tatlı agrıyor

Benim saat gibidir hiç gecikmez birde regl olmadan hiç ağrım olmaz söküldükten sonra olur hep ama şu anda sanki regl olmuşum gibi tatlı tatlı agrıyor
Canım gebelik filan düşünüyorsan inşallah vardır ama dediğim.gibi psikolojik olabilir belki gecikme

Batlari yaklaşan kızlar ne yapıyorsunuz benim şafak 2 ara ara sancim oluyordu kaç gündür kesildi acep nedendir. Bide gaz problemim var
Gaz problemi bende var 1 haftadır canım. O sancıları bende çektim ve 4 gün hiç geçmedi. Benim BAT bugündü ama daha olmadım. 24 saattir âdet sancılarım var ama...

Valla canım 4 aydır korunmuyoruz ama psikolojik falan etkilemez erken olurdum gecikmezdi o yüzden acaba mı diyorum:)
İnşallah vardır ne diyeyim.gonlune göre versin bende şüpheleniyorum kendimden ama imkansız herhalde tüp bebekten sonra ve 1 yıldan sonra normal hamile kalabilmem bir kalayım var yaaa kurbanlar kestirecem neler neler

Gaz problemi bende var 1 haftadır canım. O sancıları bende çektim ve 4 gün hiç geçmedi. Benim BAT bugündü ama daha olmadım. 24 saattir âdet sancılarım var ama...
Bide goguslerim ağrıyor canım benim tahmini yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ama benim adet belirtim de de göğüs ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…