Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide goguslerim ağrıyor canım benim tahmini yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ama benim adet belirtim de de göğüs ağrısı var
Benimde göğüs uçlarım sızlıyor canım hafif sıkınca. Normalde âdet belirtisi olarak dolgunlaşırlar ve ağrırlar ama bu sefer olmadı, küçüldü sanki. Benim ağrılar yerleşme döneminde başladı o yüzden baya umutluydum ama dün gece bu saatlerde âdet ağrılarım başladı fakat kendisi daha gelmedi. Test de yok ki yapayım.

İnşallah gelmez canım ama sancinin artması beni suphelendirdi çünkü benimde öyle oluyor sonra malesef kırmızılar geliyor ama bazı arkadaşlar aynilarini yaşayıp hamile kaldılar senin kide öyledir belki.

Bwnde aynı surumdayım canım karnım hafif hafif ağrıyor. Bugün bat. Göğüslerim hala acıyor ve akıntım var gibi. Ve benim adet olmadan karnım ağrımaz hiç.

Kızlar bu havuc suyuna iyi alıştık eşimle her akşam taze sıkıp içiyoz bi çok şeye faydası var tavsiye ederim kanserden alzeihmera kadar herşeye faydası var ve özellikle erkek üreme sistemine bilginizeee

İlk denemeydi bu ay canım. Yumurtlama gününden 2 gün önce çocuk yapmaya karar verdik ve ilişki yaşandı sonra kurudum hayatımda ilk defa ve ilişki olamadı. Yumurtladığım gün zaten 1 haftalık sömestr tatiline çıktık ve yumurtlamadan 2 gün sonra anca ilişki oldu. Bir ton yolculuk çektim hastalık çektim. Tutmaz bence.

Sen ne zamandır istiyorsun?

Bwnde aynı surumdayım canım karnım hafif hafif ağrıyor. Bugün bat. Göğüslerim hala acıyor ve akıntım var gibi. Ve benim adet olmadan karnım ağrımaz hiç.
Aynen valla canım. Normalde BAT günü uyanır uyanmaz ağrılarım başlar ve direkt olurum. Şu an farklı yani durumlar. Ara ara rahmimde 2 gün batmalar oldu ama bu akşam geçti.

Bende de bu ay akıntılar çok farklıydı. Şu an bembeyaz su gibi bir akıntı var. Seninki nasıl?

Merhaba, yaklasik 2 yildir bebek icin ugrasiyorum. Butun testler normal,hsg normal,esimin testleri normal.en son 4 kutu klomen kullandim ve yine adet oldum.doktor 3 ay kendi haline birak dedi. Hormon tetslerim vs en son temmuz ayinda bakilmisti. Baska doktora gidip her sey silbastan yenilemek gerekir mi su asamada.dusunmeden edemiyorum.basindan gecen arkadaslardan bu noktada yardim bekliyrm. Tesekkur ederim

Canım benimde beyaz geliyor akıntım arada gidip bakıyorum regl oldum mu acaba diye çünkü ağrım var. Bilemiyorum cok garip göğüslerim hala acıyor normalde acısı bitmesi lazım

Anladım canım eğer olmaz diyorsan stres yapma ve belirti arama yoksa adetin geçiliyor, zira benim öyle oldu rahat ol belirti hissetigin an yok öyle bişey de çünkü ben iki ay tüm belirtileri yaşadım ama kirmizilari gördüm malesef. Bende 3 aydır istiyorum canım, yani bu üçüncü ayım bir ayım yumurtlamayı tutturadim boş geçti benim kide. Bu ayda kısmet artık ama ne zaman bir belirti belirtse hemen başka şeyler düşünüyorum çünkü adet olacaksamda erkenden olayım diye. Bide soğan kürü yaptım canım adetimi o düzenli hale getirdi, şükür

Canım benimde beyaz geliyor akıntım arada gidip bakıyorum regl oldum mu acaba diye çünkü ağrım var. Bilemiyorum cok garip göğüslerim hala acıyor normalde acısı bitmesi lazım
Aynen bende canım. Bakıyorum bakıyorum tertemiz bembeyaz ama ağrısını çekiyorum. Test yapacak mısın? Ben internetten sipariş vermiştim, testler Salı gelecek. O zamana kadar âdet olursam olurum zaten.

Aynen bende canım. Bakıyorum bakıyorum tertemiz bembeyaz ama ağrısını çekiyorum. Test yapacak mısın? Ben internetten sipariş vermiştim, testler Salı gelecek. O zamana kadar âdet olursam olurum zaten.
Valla canım yarın olmazsam yapayım diyorum varsa cıkar zaten. Ovulasyon gününü takip ediyor muydun?

Birşey daha sorucam arkadaşlar bu ovulasyon testinde piki gördüğümüz gün 1. Gün mü yoksa ertesi gün mü birinci gün??

Bende de öyle oluyor canım düşünmekten 18 gün geciktiğim olmuştu. Allah en hayırlı zamanda nasîb etsin inşaAllah.

Valla canım yarın olmazsam yapayım diyorum varsa cıkar zaten. Ovulasyon gününü takip ediyor muydun?
Her ay yumurtladığım gün sancım olur canım ordan biliyorum gününü. İlişkiden 2 gün sonra sancım oldu ordan bildim. Âdet takvimi uygulaması da kullanıyorum. Değerlendirmem gereken haftayı oradan biliyorum.

Ablamm cok gecmis olsun yaa dikkat et kendine Allah sifa versiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…