- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Benimde göğüs uçlarım sızlıyor canım hafif sıkınca. Normalde âdet belirtisi olarak dolgunlaşırlar ve ağrırlar ama bu sefer olmadı, küçüldü sanki. Benim ağrılar yerleşme döneminde başladı o yüzden baya umutluydum ama dün gece bu saatlerde âdet ağrılarım başladı fakat kendisi daha gelmedi. Test de yok ki yapayım.Bide goguslerim ağrıyor canım benim tahmini yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ama benim adet belirtim de de göğüs ağrısı var
Yarına da olmazsam yapacagım canım:)Test yapsan çıkar canım. Evde testin varsa sabah yap istersen
İnşallah gelmez canım ama sancinin artması beni suphelendirdi çünkü benimde öyle oluyor sonra malesef kırmızılar geliyor ama bazı arkadaşlar aynilarini yaşayıp hamile kaldılar senin kide öyledir belki.Benimde göğüs uçlarım sızlıyor canım hafif sıkınca. Normalde âdet belirtisi olarak dolgunlaşırlar ve ağrırlar ama bu sefer olmadı, küçüldü sanki. Benim ağrılar yerleşme döneminde başladı o yüzden baya umutluydum ama dün gece bu saatlerde âdet ağrılarım başladı fakat kendisi daha gelmedi. Test de yok ki yapayım.
Bwnde aynı surumdayım canım karnım hafif hafif ağrıyor. Bugün bat. Göğüslerim hala acıyor ve akıntım var gibi. Ve benim adet olmadan karnım ağrımaz hiç.Benimde göğüs uçlarım sızlıyor canım hafif sıkınca. Normalde âdet belirtisi olarak dolgunlaşırlar ve ağrırlar ama bu sefer olmadı, küçüldü sanki. Benim ağrılar yerleşme döneminde başladı o yüzden baya umutluydum ama dün gece bu saatlerde âdet ağrılarım başladı fakat kendisi daha gelmedi. Test de yok ki yapayım.
İlk denemeydi bu ay canım. Yumurtlama gününden 2 gün önce çocuk yapmaya karar verdik ve ilişki yaşandı sonra kurudum hayatımda ilk defa ve ilişki olamadı. Yumurtladığım gün zaten 1 haftalık sömestr tatiline çıktık ve yumurtlamadan 2 gün sonra anca ilişki oldu. Bir ton yolculuk çektim hastalık çektim. Tutmaz bence.İnşallah gelmez canım ama sancinin artması beni suphelendirdi çünkü benimde öyle oluyor sonra malesef kırmızılar geliyor ama bazı arkadaşlar aynilarini yaşayıp hamile kaldılar senin kide öyledir belki.
Aynen valla canım. Normalde BAT günü uyanır uyanmaz ağrılarım başlar ve direkt olurum. Şu an farklı yani durumlar. Ara ara rahmimde 2 gün batmalar oldu ama bu akşam geçti.Bwnde aynı surumdayım canım karnım hafif hafif ağrıyor. Bugün bat. Göğüslerim hala acıyor ve akıntım var gibi. Ve benim adet olmadan karnım ağrımaz hiç.
Canım benimde beyaz geliyor akıntım arada gidip bakıyorum regl oldum mu acaba diye çünkü ağrım var. Bilemiyorum cok garip göğüslerim hala acıyor normalde acısı bitmesi lazımAynen valla canım. Normalde BAT günü uyanır uyanmaz ağrılarım başlar ve direkt olurum. Şu an farklı yani durumlar. Ara ara rahmimde 2 gün batmalar oldu ama bu akşam geçti.
Bende de bu ay akıntılar çok farklıydı. Şu an bembeyaz su gibi bir akıntı var. Seninki nasıl?
Anladım canım eğer olmaz diyorsan stres yapma ve belirti arama yoksa adetin geçiliyor, zira benim öyle oldu rahat ol belirti hissetigin an yok öyle bişey de çünkü ben iki ay tüm belirtileri yaşadım ama kirmizilari gördüm malesef. Bende 3 aydır istiyorum canım, yani bu üçüncü ayım bir ayım yumurtlamayı tutturadim boş geçti benim kide. Bu ayda kısmet artık ama ne zaman bir belirti belirtse hemen başka şeyler düşünüyorum çünkü adet olacaksamda erkenden olayım diye. Bide soğan kürü yaptım canım adetimi o düzenli hale getirdi, şükürİlk denemeydi bu ay canım. Yumurtlama gününden 2 gün önce çocuk yapmaya karar verdik ve ilişki yaşandı sonra kurudum hayatımda ilk defa ve ilişki olamadı. Yumurtladığım gün zaten 1 haftalık sömestr tatiline çıktık ve yumurtlamadan 2 gün sonra anca ilişki oldu. Bir ton yolculuk çektim hastalık çektim. Tutmaz bence.
Sen ne zamandır istiyorsun?
Aynen bende canım. Bakıyorum bakıyorum tertemiz bembeyaz ama ağrısını çekiyorum. Test yapacak mısın? Ben internetten sipariş vermiştim, testler Salı gelecek. O zamana kadar âdet olursam olurum zaten.Canım benimde beyaz geliyor akıntım arada gidip bakıyorum regl oldum mu acaba diye çünkü ağrım var. Bilemiyorum cok garip göğüslerim hala acıyor normalde acısı bitmesi lazım
Valla canım yarın olmazsam yapayım diyorum varsa cıkar zaten. Ovulasyon gününü takip ediyor muydun?Aynen bende canım. Bakıyorum bakıyorum tertemiz bembeyaz ama ağrısını çekiyorum. Test yapacak mısın? Ben internetten sipariş vermiştim, testler Salı gelecek. O zamana kadar âdet olursam olurum zaten.
Masallah canım..Evet kuzum allahın ıznıyle gecen ay yumurtlamadm bı ay hamıle kaldım
Bende de öyle oluyor canım düşünmekten 18 gün geciktiğim olmuştu. Allah en hayırlı zamanda nasîb etsin inşaAllah.Anladım canım eğer olmaz diyorsan stres yapma ve belirti arama yoksa adetin geçiliyor, zira benim öyle oldu rahat ol belirti hissetigin an yok öyle bişey de çünkü ben iki ay tüm belirtileri yaşadım ama kirmizilari gördüm malesef. Bende 3 aydır istiyorum canım, yani bu üçüncü ayım bir ayım yumurtlamayı tutturadim boş geçti benim kide. Bu ayda kısmet artık ama ne zaman bir belirti belirtse hemen başka şeyler düşünüyorum çünkü adet olacaksamda erkenden olayım diye. Bide soğan kürü yaptım canım adetimi o düzenli hale getirdi, şükür
Benim hiç gecikmedi erken olurum hatta psikolojik olarak o beni düşündürüyor.Bende de öyle oluyor canım düşünmekten 18 gün geciktiğim olmuştu. Allah en hayırlı zamanda nasîb etsin inşaAllah.
Aynen canım sorun varsa üstüne düşmek gerekiyorAynn kuzum kafasinda sorunlarla gecmesindn iyidir diye dedm bnde.acabalar bizi normal dongudde bile rahat birakmiyr boylesi kafayi daha ck mesgul eder yaa
Her ay yumurtladığım gün sancım olur canım ordan biliyorum gününü. İlişkiden 2 gün sonra sancım oldu ordan bildim. Âdet takvimi uygulaması da kullanıyorum. Değerlendirmem gereken haftayı oradan biliyorum.Valla canım yarın olmazsam yapayım diyorum varsa cıkar zaten. Ovulasyon gününü takip ediyor muydun?
Soğan kürünü denedin mi benim düzene soktu belki sende de işe yararHormonlar normal ama adet düzensizliği var. Tedavi olmadım. Hep doğum kontrol hapı verdiler bana
Ablamm cok gecmis olsun yaa dikkat et kendine Allah sifa versiinseymaka propolis tek olarak hiç almadım canım. Bal karışımı olarak almıştım. İnternette bilindik markaların ürünlerini incele, kafana yatan olur muhakkak.. şifa olsun beybim..
Ben de kaptım şifayı bu arada.. dünden beri seri şekilde hapşırıyorum.. geniz akıntısı, balgam, göz yaşarması, burun akıntısı.. Leyla oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?