Anladım canım inşallah hamileyizdir. Benim ovulasyon gününden sonra ki 14. Günüm bugün ama ertesi günü 1 diye sayıyorum ben doğru mu acaba bilemiyorum:)Her ay yumurtladığım gün sancım olur canım ordan biliyorum gününü. İlişkiden 2 gün sonra sancım oldu ordan bildim. Âdet takvimi uygulaması da kullanıyorum. Değerlendirmem gereken haftayı oradan biliyorum.
1 gün geciktiğin de mi hiç olmadı canım?Benim hiç gecikmedi erken olurum hatta psikolojik olarak o beni düşündürüyor.
Canım adetin 3. Git baska günlerde anlami kalmıyor görmenin hormon testini yaptiracaksanHİç yaptırmadımkibu adetten sonraya gidicem bu ay herşeyi yaptırcam artık ne var ne yok bakayım
Benimde 14. Gün canım :) ertesi gün 1. Gün sayılıyor.Anladım canım inşallah hamileyizdir. Benim ovulasyon gününden sonra ki 14. Günüm bugün ama ertesi günü 1 diye sayıyorum ben doğru mu acaba bilemiyorum:)
Yok canım olmadı en fazla 28 günde oldum ama onda da yumurtlama tarihim farklıydı ve daha yeni korunmayı bırakmıştık:) ama bu sefer 11. Günde yumurtladım.1 gün geciktiğin de mi hiç olmadı canım?
Resimde döngü kaydım var. Bazen düzenliyim bazen düzensiz.
Bizde bu ay korunmayı bıraktık. O yüzden gecikebilirim ben.Yok canım olmadı en fazla 28 günde oldum ama onda da yumurtlama tarihim farklıydı ve daha yeni korunmayı bırakmıştık:) ama bu sefer 11. Günde yumurtladım.
Aynen daha yeniymiş senin inşallah sende hamilesindir canımmBizde bu ay korunmayı bıraktık. O yüzden gecikebilirim ben.
Yoksa Genelde silik çıkmaz cnm test varsa sabah ilk idrarla tekrar yap adet tarihin geçti miKizlar birşey soracağım lütfen cvp yazarmisiniz akşam gebelik testi yaptım önce negatif cikti ama 3 saat sonra tekrar bakayım dedim silik çift çizgi sizce bu test geçersiz mi?
Aynen daha yeniymiş senin inşallah sende hamilesindir canımm
Ben hep ıslak hissediyorum kendimi seninde öyle mi?
Aaa kanar mı normalde?Hayırlısı olsun canım.
Ben kuru hissediyorum zaten lavabodayken oluyor akıntı sadece ama geçen hafta boyunca durmadan sarımsı ve kalın top şeklinde gelen akıntım vardı. Aynı zamanda bu beyaz akıntı da vardı. 2-3 gün önce pütür pütür bir akıntı geldi.
Ağrı artık dizlerime vurdu ama âdetim gelmiyor. Burnum kanadı az önce.
31 aralikta oldum en son ama bende pko olduğu için hep düzensizdir olurum adet sancıları gibi ağrılarım var sadece hiç ihtimal vermesemde testi görünce abaca dedimYoksa Genelde silik çıkmaz cnm test varsa sabah ilk idrarla tekrar yap adet tarihin geçti mi
NE KADAR YILLIK EVLİSİNAynı dertten muzdaribim bende pkoluyum yumurta tembelliğimde var
Uzun süredir kanamıyordu ama normalinden az kanadı. İnsan herşeyi bir belirti olarak görüyorAaa kanar mı normalde?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunNE KADAR YILLIK EVLİSİN
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Banada dr yumurta tembelliği var demişti ve en son muayenemde ne hissedecegimi düşünmeden sende pko var çocuğun olmaz dedi o anı unutamiyorum. 5 yıllık
Kizlar birşey soracağım lütfen cvp yazarmisiniz akşam gebelik testi yaptım önce negatif cikti ama 3 saat sonra tekrar bakayım dedim silik çift çizgi sizce bu test geçersiz mi?
Hayır hiç yaşamadım olmadi nisanin ilk haftası en son tüp bebeği deneyeceğiz yaşımda gecti inşallah rabbim nasip eder peki sen kac yillik evlisin cocuk var mi yas kacAMİN İNŞALLAH SEN CANINI SIKMA CANIM ALLAH OL DEDİKTEN SONRA HEPSİ OLUR HİÇ GEBELİK YASADINMI
Bende geçersiz olduğunu düşünüyorum testin şeritide cikmis olabilir kuruyunca zaten hić umudum yokBildiğim kadarıyla 10 dakikayı geçen testler geçersiz sayılıyor ama en sağlıklı sonuç sabah kalktığındaki ilk idrardır.
HAYIRLISI OLSUN HERSEYIN BENDE 10 AYLIK EVLİYİM Bİ DÜŞÜGÜM VAR PKO VAR MAALESEF 24 YASINDAYIMHayır hiç yaşamadım olmadi nisanin ilk haftası en son tüp bebeği deneyeceğiz yaşımda gecti inşallah rabbim nasip eder peki sen kac yillik evlisin cocuk var mi yas kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?