Bende geçersiz olduğunu düşünüyorum testin şeritide cikmis olabilir kuruyunca zaten hić umudum yok
Inşallah Amin Rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın bu duyguyu sana dua edeceğim sende bana et lütfen buna çok ihtiyacim var dr soyledikleri psikolojimi bozduAllah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah çok fazla sıkıntı yapınca olucak mı olmıycak mı diye insanın psikolojisi bozluyor en iyisi zamana bırakmak biliyorum insan yapamıyo ama bizimde vardır kısmetimizde inşallah
Inşallah en kısa zamanda alırsın kucagina mucizeni yaşın çok geçmiş allah'ım benim gibi çok bekletmez seniHAYIRLISI OLSUN HERSEYIN BENDE 10 AYLIK EVLİYİM Bİ DÜŞÜGÜM VAR PKO VAR MAALESEF 24 YASINDAYIM
Inşallah Amin Rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın bu duyguyu sana dua edeceğim sende bana et lütfen buna çok ihtiyacim var dr soyledikleri psikolojimi bozdu
ALLAH İSTEYEN HERKESİN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN İNŞALLAH SOĞAN SUYUNA BASLADIM SİMDİ BU ARADA MSJINI GÖRDÜM TESTİN 3 SAAT SONRA SİLİK ÇIKMIS SANIRIM AMA İÇİNİ KARARTMAK GİBİ OLMASIN CANIMN BENİMDE SAT 25 ARALIK HALA ADET OLAMADIM TEST YAPTIM SENINKİ GİBİ 4 SAAT SONRA CİZGİ OLUSMUSTU HEMDE COK BELİRGİN KAN TESTİ VERDİM VE NEGATİF İNSALLAH SENİN BEBİŞİN VARDIRInşallah en kısa zamanda alırsın kucagina mucizeni yaşın çok geçmiş allah'ım benim gibi çok bekletmez seni
Evet canim sağol umutlanmadım zaten banada daha önce olmuştu sonuç hep negatif bu test biraz daha belirgin olduğu için acaba dedim ama saatler sonra cikan cift cizgi geçersiz biliyorum hakkimizda hayirlisi artikALLAH İSTEYEN HERKESİN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN İNŞALLAH SOĞAN SUYUNA BASLADIM SİMDİ BU ARADA MSJINI GÖRDÜM TESTİN 3 SAAT SONRA SİLİK ÇIKMIS SANIRIM AMA İÇİNİ KARARTMAK GİBİ OLMASIN CANIMN BENİMDE SAT 25 ARALIK HALA ADET OLAMADIM TEST YAPTIM SENINKİ GİBİ 4 SAAT SONRA CİZGİ OLUSMUSTU HEMDE COK BELİRGİN KAN TESTİ VERDİM VE NEGATİF İNSALLAH SENİN BEBİŞİN VARDIR
En son aşırı kasık ve bel ağrısından gitmismistim zaten pko bende yıllardır var dr alttan muayene sırasında yumurta tembelligin var pkon var asla çocuğun olmaz dedi bir anda şok oldum masadan kalkamadim o kadar acımasızdiki sert bir ifadeyle o günden beri kendimi toplayamadimSağol canım ben herkes için her gece yatarken dua ediyorum Allah isteyen olmayan herkesin önce karnını sonra kucağını doldursun inşallah bu arada sana doktor ne dedi de bu kadar psikolojin bozuldu ki canım
En son aşırı kasık ve bel ağrısından gitmismistim zaten pko bende yıllardır var dr alttan muayene sırasında yumurta tembelligin var pkon var asla çocuğun olmaz dedi bir anda şok oldum masadan kalkamadim o kadar acımasızdiki sert bir ifadeyle o günden beri kendimi toplayamadim
ISIEvet canim sağol umutlanmadım zaten banada daha önce olmuştu sonuç hep negatif bu test biraz daha belirgin olduğu için acaba dedim ama saatler sonra cikan cift cizgi geçersiz biliyorum hakkimizda hayirlisi artik
Amin canım çok sağol inşallah hepimiz alırız bu güzel haberi dualarim hepimizeSıkma canını bazen drlar böyle olabliyo semi düşünmeden acımasızca ağızlarına geleni söylüyorlar pkosu olup hamile kalan binlerce kadın var sende üzülme kafanada çok takmamaya çalış Rabbim ol der ve olur inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin bizlere
Hayir hic denemedim işe yarıyormuISI
HAYIRLISI HERSEYİN SOĞAN SUYU DENEDİNMİ HİÇ
Evet aynen moral düzgün strest olmayacak ama elde değil yıllarca uğraşınca artık tükendiğini hissediyorsunPco lunarkadaşlar üzülmeyin benim bi arkadaşım var eşi ceket atsa hamile kalıyo. Kız istemiyo bide düşünün. Kafa rahat olcak ben bunu anladım
Masallah ne güzel rabbim bekletmemis vermiş hemen meleğiniKız 3 ayda bir adet olurdu dra gittş bi ilaç verdi kullandı adet oldu ertesi ay hamile kaldı hatta dediki bu kadar kolay olcağını bilseydim korunmaya devam ederdim
İnşallah sizin de olur tez zamanda. Bizdede bi sorun yok sebebsiz infertilite ama bu ay tüp bebek yaptık tutmadı. İlk moralmen göçtüm ama her yeni doğan günle beraber bi umut vardırEvet aynen moral düzgün strest olmayacak ama elde değil yıllarca uğraşınca artık tükendiğini hissediyorsun
InşallahHerkese merhaba Allah büyük kesinlikle moralimizi bozmadan her seferini ilk kez deniyormuşuz gibi yapmalıyız sanırım...ben de bugün 2. Kez femara ya başladım hiç bitkisel birşey denemedim yaş 34. İnşallah umutlar mart ayında artık
Inşallah canim en yakin zamanda sanada nasip etsin hepimize . Bende nisanda yaptıracağım ilk tüp bebek hayırlısı artikİnşallah sizin de olur tez zamanda. Bizdede bi sorun yok sebebsiz infertilite ama bu ay tüp bebek yaptık tutmadı. İlk moralmen göçtüm ama her yeni doğan günle beraber bi umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?