- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
5. Haftada çok fazla gibi çok merak ettim ya çoğul gebelik galibaKızlar 5haftalik kese gözüktü degerim burda cogul olabilirmi sizce
Vallaha Kuzm bende şok halen uyku yok biri dedi kafama takıldı persembe keseyi gördü karnimda ve ilk kanimi verdim gec gittim biraz belli olsun diye eşim telden sonuca bakti deger bu 35770.6 pazartesi öğrencem neyin nesi5. Haftada çok fazla gibi çok merak ettim ya çoğul gebelik galiba
Canm bebiş önden gidiyor senin galiba bir hafta bundeger öyle gösteriyor .Hayırlı akşamlar kızlar persembe doktora gittin 5haftalik kesem göZüktü ve sonuçlar pazartesi çıkacak bugün telden baktik betahgc 35700.6 çıkmış baya yüksek şaşırdım ben normal mi bu 5haftalik gebe için
Sabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydümAblamm cok gecmis olsun yaa dikkat et kendine Allah sifa versiin
Cok gecmis olsun canim ...Sabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydümoğlan da oyuna sardı uyumadı 2'ye kadar.. şu an daha iyiyim ama bildiğin grip geçiriyorum
Teşekkür ederim arkadaşımCok gecmis olsun canim ...
çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin.dikkat et kendineSabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydümoğlan da oyuna sardı uyumadı 2'ye kadar.. şu an daha iyiyim ama bildiğin grip geçiriyorum
canım değerin yüksek ama eğer yapabilirsen 2 gün geçsin bi daha ver ,bakalım kaç katlancak.hayırlısı olsun canımKızlar 5haftalik kese gözüktü degerim burda cogul olabilirmi sizce
Iyı cok sukur sen cnmMasallah canım..
E nasilsin nasil gidiyor bebisle
Teşekkür ederim gülüm.. çoktandır böyle hasta olmamıştık ana oğul.. sen nasılsın?çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin.dikkat et kendine
İmzandaki tahmini doğum tarihi doğruysa şu an 7.hafta içindesin. Yine de çoğul olabilir tabii. Ekte, haftalara göre beta hcg değer aralıkları var, bir bak istersen canım..Hayırlı akşamlar kızlar persembe doktora gittin 5haftalik kesem göZüktü ve sonuçlar pazartesi çıkacak bugün telden baktik betahgc 35700.6 çıkmış baya yüksek şaşırdım ben normal mi bu 5haftalik gebe için
iyiyim canım çok şükür .bugün sabah bulantılar şaha kalktı lavoboda açtım gözümü.inş devam etmez .bu betanın 3 kat artması kafamı karıştırdı yazıları okuyorum diğer yerlerde hiçte başıma gelmedi.bakalım yarında vereyim kan ne çıkcak. yine 3 katmı artacak.merak içindeyim kuzumTeşekkür ederim gülüm.. çoktandır böyle hasta olmamıştık ana oğul.. sen nasılsın?
Degerlrmin düşmedi iğneden snra Rahim içi kanama başladı bni acil ameliyatta aldılar maf etiler bni suan yeni gözlerimi açyrm tüplerime bişy olmadı şükr ama Rabbim düşmanıma yastmasn bu durumuSevindim canım insallah 2.doza gerek kalmaz.
Kacti son degerin?
4.gun yukselmis cikar ama stres yapma sakin.
7.gun degerin daha onemli olacak unutma❤
Degerlrmin düşmedi iğneden snra Rahim içi kanama başladı bni acil ameliyatta aldılar maf etiler bni suan yeni gözlerimi açyrm tüplerime bişy olmadı şükr ama Rabbim düşmanıma yastmasn bu durumu
Denedim canım. Ama bir iki bardak kaçır olmuyor adet yine. Evlenmeden önce birkaç ay yaptım ben. 5 ay boyunca düzenli oldum adet. Oh be düzeldi dedim ama geri bozuldu 5 aydan sonraSoğan kürünü denedin mi benim düzene soktu belki sende de işe yarar
seymaka propolis tek olarak hiç almadım canım. Bal karışımı olarak almıştım. İnternette bilindik markaların ürünlerini incele, kafana yatan olur muhakkak.. şifa olsun beybim..
Ben de kaptım şifayı bu arada.. dünden beri seri şekilde hapşırıyorum.. geniz akıntısı, balgam, göz yaşarması, burun akıntısı.. Leyla oldum
14 günden fazla olma ihtimali var mı acaba benim bugün 14. Gün regl olucak gibi karnım ağrıyor ama olamadım daha.
Batlari yaklaşan kızlar ne yapıyorsunuz benim şafak 2 ara ara sancim oluyordu kaç gündür kesildi acep nedendir. Bide gaz problemim var
Gaz problemi bende var 1 haftadır canım. O sancıları bende çektim ve 4 gün hiç geçmedi. Benim BAT bugündü ama daha olmadım. 24 saattir âdet sancılarım var ama...
Hayırlı akşamlar kızlar persembe doktora gittin 5haftalik kesem göZüktü ve sonuçlar pazartesi çıkacak bugün telden baktik betahgc 35700.6 çıkmış baya yüksek şaşırdım ben normal mi bu 5haftalik gebe için
Çıkmaya da biliyor :) inşallah adetin gelmez de bebiş gelirBu sabah test yaptim ama koca bir negatife olsa cikardi sanirim adete 5 kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?