Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar kızlar persembe doktora gittin 5haftalik kesem göZüktü ve sonuçlar pazartesi çıkacak bugün telden baktik betahgc 35700.6 çıkmış baya yüksek şaşırdım ben normal mi bu 5haftalik gebe için

5. Haftada çok fazla gibi çok merak ettim ya çoğul gebelik galiba
Vallaha Kuzm bende şok halen uyku yok biri dedi kafama takıldı persembe keseyi gördü karnimda ve ilk kanimi verdim gec gittim biraz belli olsun diye eşim telden sonuca bakti deger bu 35770.6 pazartesi öğrencem neyin nesi

Canm bebiş önden gidiyor senin galiba bir hafta bundeger öyle gösteriyor .

İmzandaki tahmini doğum tarihi doğruysa şu an 7.hafta içindesin. Yine de çoğul olabilir tabii. Ekte, haftalara göre beta hcg değer aralıkları var, bir bak istersen canım..

Eklentiler

• _20180211_093846.webp
    16 KB · Görüntüleme: 50
Teşekkür ederim gülüm.. çoktandır böyle hasta olmamıştık ana oğul.. sen nasılsın?
iyiyim canım çok şükür .bugün sabah bulantılar şaha kalktı lavoboda açtım gözümü.inş devam etmez .bu betanın 3 kat artması kafamı karıştırdı yazıları okuyorum diğer yerlerde hiçte başıma gelmedi.bakalım yarında vereyim kan ne çıkcak. yine 3 katmı artacak.merak içindeyim kuzum

Sevindim canım insallah 2.doza gerek kalmaz.
Kacti son degerin?

4.gun yukselmis cikar ama stres yapma sakin.
7.gun degerin daha onemli olacak unutma❤
Degerlrmin düşmedi iğneden snra Rahim içi kanama başladı bni acil ameliyatta aldılar maf etiler bni suan yeni gözlerimi açyrm tüplerime bişy olmadı şükr ama Rabbim düşmanıma yastmasn bu durumu

Degerlrmin düşmedi iğneden snra Rahim içi kanama başladı bni acil ameliyatta aldılar maf etiler bni suan yeni gözlerimi açyrm tüplerime bişy olmadı şükr ama Rabbim düşmanıma yastmasn bu durumu

Cok gecmis olsun canım❤
En zararsiz halo bu olmus olsun senin icinde Allah birdaha yasatmasin❤
Herseyde bir hayir var iste bilemiyoruz...Uzun,yıpratıcı ve sıkıcı bir zaman ama tamamen atlattın diye düşün❤

Simdiden sonrası icin ne dedi doktorun?

Soğan kürünü denedin mi benim düzene soktu belki sende de işe yarar
Denedim canım. Ama bir iki bardak kaçır olmuyor adet yine. Evlenmeden önce birkaç ay yaptım ben. 5 ay boyunca düzenli oldum adet. Oh be düzeldi dedim ama geri bozuldu 5 aydan sonra

Bu sene gidemeden döndü hastalik hep....
Cook gecmis olsuunn..
Cocuklar hasta olmasa keske diyor insan❤
Süt iciyorsa 3 sabah sicak sutun icine hatmi cicegi koyup 2-3 dk bekletip süzüp verebilirsin.Icmiyorsa zor :) Hastalikta ne yapacaklari hic belli olmuyor :)

Buarada seymaka canım Beeo'nun urunlerine bakabilirsin bi

14 günden fazla olma ihtimali var mı acaba benim bugün 14. Gün regl olucak gibi karnım ağrıyor ama olamadım daha.

Benim yumurtlama akintim gelir biraz fazlaca afedersin cektikcede gelir ozur diliyorum.Bundan 2 gun icinde catlama olir genelde 10unda akintim geldiyse 12sinde catlama,ustune 14 gun sayarim 15.gun regl baslar yani 12sinde catlama olmussa 27sinde regl baslar dusun

Aralik'ta 18.gun catlamam olmustu.Ocak'ta 17.gun.Buna gore de gunlerin degisir
Testttt yapinca yaz olur mu :))))

Batlari yaklaşan kızlar ne yapıyorsunuz benim şafak 2 ara ara sancim oluyordu kaç gündür kesildi acep nedendir. Bide gaz problemim var

Merakla bekliyoruumm test sonucunuu❤

Gaz problemi bende var 1 haftadır canım. O sancıları bende çektim ve 4 gün hiç geçmedi. Benim BAT bugündü ama daha olmadım. 24 saattir âdet sancılarım var ama...

Adet sancilari gebeliktede oluyor hatta sonrada bitmeyebiliyor canim gazda guzel belirtilerden :)))
Testleri atin bizeeeee

Normal canim.Adetin gectigi gun 2000li bir deger ciksa mesela 1 haftaya bu degeri görür beta zaten.Beta uçan bisy :)))))
Bekliyorsanda insallah cogul gebeliktir ama illa degerden belli olmaz.
Ama kese gorduk tekti diye de dusunme genelde sonradan cikar 2.3.keselerde :)

Bu sabah test yaptim ama koca bir negatif e olsa cikardi sanirim adete 5 kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…