Aaaa herkes cikar diyor..biyolojik olarakta 15 gunden sonra yukselme oluyormus hcg hormonun da canim :)))Çıkmaya da biliyor :) inşallah adetin gelmez de bebiş gelir
Canım benim 3üzlerde. Bat tarihinden bir gün önce 16.500 çıkmıştı. Çoğul olabilir senin. Biz de keseyi direk görmüştük. Ama sağlıksızdı onlar kürtajla sonuçlandı.Vallaha Kuzm bende şok halen uyku yok biri dedi kafama takıldı persembe keseyi gördü karnimda ve ilk kanimi verdim gec gittim biraz belli olsun diye eşim telden sonuca bakti deger bu 35770.6 pazartesi öğrencem neyin nesi
Biraz daha iyi olmana sevindim insallah ilerlemeden atlatirsin ablacimSabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydümoğlan da oyuna sardı uyumadı 2'ye kadar.. şu an daha iyiyim ama bildiğin grip geçiriyorum
Iyiyim bende canım keseyi gordunuz mu hersey yolundadır insallahIyı cok sukur sen cnm
Erken gebelik testi mıydı yaptığınAaaa herkes cikar diyor..biyolojik olarakta 15 gunden sonra yukselme oluyormus hcg hormonun da canim :)))
Valla 1 hafta snra gidcz kontrole orda ne derse dick herhaldeCok gecmis olsun canım❤
En zararsiz halo bu olmus olsun senin icinde Allah birdaha yasatmasin❤
Herseyde bir hayir var iste bilemiyoruz...Uzun,yıpratıcı ve sıkıcı bir zaman ama tamamen atlattın diye düşün❤
Simdiden sonrası icin ne dedi doktorun?
Canım bi arkadas vardı o da öyleydi tek ilişki olmuştu yumurtlama gününde. Hamile şu an :) bu işler nasip. InşaAllah senin de tutar :)Yani yumurtlama gününde sadece ilk ilişki oldu daha öncesinde olmadı öyle hamile kalan var mı?
Nedense erken yumurta çatladı 2-3 gün
Keseyı gordm de kahve seyler gelıyo bılmıyorumIyiyim bende canım keseyi gordunuz mu hersey yolundadır insallah
Canım bi arkadas vardı o da öyleydi tek ilişki olmuştu yumurtlama gününde. Hamile şu an :) bu işler nasip. InşaAllah senin de tutar :)
Aynen allah büyük. Doğum saati yakinsa bi ilişkiyle de olur adet doneminde kadar olan bir ilişkide de tutar insaallah. InşaAllah hakkınızda en hayırlısı olur :)Öylesine muayene olmaya gidim bi dediydim doktora o da demesin mi 20mm çatlayabilir her an diye. Ben daha var sanıyodum kürtajdan sonra adet döngülerim uzadığı için.
Hayırlısı yinede ümidimi kaybetmeyim
Kızlar Merhaba ben de ilk gebeliğimi öğreneli 5 gün oldu. Evde test yaptım pozitif çıktı ve emin olmak için kan testi yaptırdım beta değerlerinde 878,16 H yazıyor ve dr evet hamilelik var ama çok yeni dedi. Ben muayene olmak istediğimde alttan bakacağını söyledi ve ben kabul etmedim çünkü bir arkadaşım ne olur ne olmaz bebeğe zarar verebilir karnından baktır dedi ve dr ters bi şekilde ben alttan bakıyorum karından bakmıyorum o zaman o dr git dedi bana . (inanılmaz sinirlendim tepkisine ve bunu yapan beykent kolan hastanaesinden Fatma hnm diye bir dr. ) asla tavsiye etmiyorum bu arada.
Kızlar asıl sorum şu ; beta değerlerime göre hamileyim ve bebek ne zaman görünür ve alttan muayene gerçekten şuan için zararlı mıdır, yardımlarınızı bekliyorum.
Kızlar benim soruma cvp verecek yok mudur .
Senin değer T Tatlianne20 gibi olsa stresten bayılacaksın demek :)) büyütme bu kadar bitanem.. herkes söyledi gayet iyi değeriniyiyim canım çok şükür .bugün sabah bulantılar şaha kalktı lavoboda açtım gözümü.inş devam etmez .bu betanın 3 kat artması kafamı karıştırdı yazıları okuyorum diğer yerlerde hiçte başıma gelmedi.bakalım yarında vereyim kan ne çıkcak. yine 3 katmı artacak.merak içindeyim kuzum
Aa cok guzel haber canım yarin da görürsun insallah :)Kizlar sabah 6 bucukta gebelik testi yaptım pembe çok silik çizgi çıkmıştı ilk beş dakika icerisinde :) sonra yattım 10 da tekrar baktim o belirginlik gitmjs gölge gibi olmus. Yarın tekrar yapacağım testi. Dua edin insaallah bebegim benimledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?