Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha Kuzm bende şok halen uyku yok biri dedi kafama takıldı persembe keseyi gördü karnimda ve ilk kanimi verdim gec gittim biraz belli olsun diye eşim telden sonuca bakti deger bu 35770.6 pazartesi öğrencem neyin nesi
Canım benim 3üzlerde. Bat tarihinden bir gün önce 16.500 çıkmıştı. Çoğul olabilir senin. Biz de keseyi direk görmüştük. Ama sağlıksızdı onlar kürtajla sonuçlandı.

Kızlar cuma günü doktora gittim 20mm yumurtan var her an çatlayabilir dedi ve cuma akşamı ile pazar sabahı beraberlik olsun dedi.

Doktordan eve geldikten sonra ovulasyon testi yaptım gitmeden önce ikiside koyuydu ama gelince silikleşmişti.

Daha öncesinde hiç ilişki olmadı maalesef.
Şimdi cuma gece oldu birliktelik acaba yumurta çatladıktan sonra da hamile kalma şansım var mı

Valla 1 hafta snra gidcz kontrole orda ne derse dick herhalde

Yani yumurtlama gününde sadece ilk ilişki oldu daha öncesinde olmadı öyle hamile kalan var mı?

Nedense erken yumurta çatladı 2-3 gün

Yani yumurtlama gününde sadece ilk ilişki oldu daha öncesinde olmadı öyle hamile kalan var mı?

Nedense erken yumurta çatladı 2-3 gün
Canım bi arkadas vardı o da öyleydi tek ilişki olmuştu yumurtlama gününde. Hamile şu an :) bu işler nasip. InşaAllah senin de tutar :)

Canım bi arkadas vardı o da öyleydi tek ilişki olmuştu yumurtlama gününde. Hamile şu an :) bu işler nasip. InşaAllah senin de tutar :)

Öylesine muayene olmaya gidim bi dediydim doktora o da demesin mi 20mm çatlayabilir her an diye. Ben daha var sanıyodum kürtajdan sonra adet döngülerim uzadığı için.

Hayırlısı yinede ümidimi kaybetmeyim

Kızlar Merhaba ben de ilk gebeliğimi öğreneli 5 gün oldu. Evde test yaptım pozitif çıktı ve emin olmak için kan testi yaptırdım beta değerlerinde 878,16 H yazıyor ve dr evet hamilelik var ama çok yeni dedi. Ben muayene olmak istediğimde alttan bakacağını söyledi ve ben kabul etmedim çünkü bir arkadaşım ne olur ne olmaz bebeğe zarar verebilir karnından baktır dedi ve dr ters bi şekilde ben alttan bakıyorum karından bakmıyorum o zaman o dr git dedi bana . (inanılmaz sinirlendim tepkisine ve bunu yapan beykent kolan hastanaesinden Fatma hnm diye bir dr. ) asla tavsiye etmiyorum bu arada.
Kızlar asıl sorum şu ; beta değerlerime göre hamileyim ve bebek ne zaman görünür ve alttan muayene gerçekten şuan için zararlı mıdır, yardımlarınızı bekliyorum.

Öylesine muayene olmaya gidim bi dediydim doktora o da demesin mi 20mm çatlayabilir her an diye. Ben daha var sanıyodum kürtajdan sonra adet döngülerim uzadığı için.

Hayırlısı yinede ümidimi kaybetmeyim
Aynen allah büyük. Doğum saati yakinsa bi ilişkiyle de olur adet doneminde kadar olan bir ilişkide de tutar insaallah. InşaAllah hakkınızda en hayırlısı olur :)

Kızlar benim soruma cvp verecek yok mudur .

5000 civarı olunca beta karından rahat görülüyır ve 1500 civarı vajinadan diye biliyorum.
Nasıl bi doktormuş o öyle zorlayamaz ki benim doktorumda aksine vajinal bakmak istemiyorum o yüzden haftaya gel demişti, ne olur ne olmaz sizde bekleyin
Kızlar benim soruma cvp verecek yok mudur .

Senin değer T Tatlianne20 gibi olsa stresten bayılacaksın demek :)) büyütme bu kadar bitanem.. herkes söyledi gayet iyi değerin

Aa cok guzel haber canım yarin da görürsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…