Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani yumurtlama gününde sadece ilk ilişki oldu daha öncesinde olmadı öyle hamile kalan var mı?

Nedense erken yumurta çatladı 2-3 gün
Zaten onemli olan catlayan yumurtayla sprm.in biribirini bulması insallah tutmuştur :)

Teşekkür ederim cvpladığın için :) evet dr. maalesef mesleğini icra edemeyen cinsten. Ben 14 şubat çarş gününe randevu aldım inşallah bebeğim gösterir kendini. :)

Bu sabah test yaptim ama koca bir negatif e olsa cikardi sanirim adete 5 kala
Cikmayadabiliiirrr :) sendeee bizim kadar gercekleri biliyorsuuunnn :)))))))))))))))

Valla 1 hafta snra gidcz kontrole orda ne derse dick herhalde
Hadi insallah kisa surede baslar yeni sürecin❤

Insallah canimm❤
Ne zamandi senin bat?
Yapmistin sanki test?

Yani yumurtlama gününde sadece ilk ilişki oldu daha öncesinde olmadı öyle hamile kalan var mı?

Nedense erken yumurta çatladı 2-3 gün

Tutabilir canim.Catladiktan sonra canli kalma sureside var

Aslinda biraz birbirinizle inatlasmissiniz.O goremeyecegi icin karindan bakmamis sende istemedigin icin alttan baktirmamissin.Karindan gormeyincede stres yapabilirdin diye dusunmuste olabilir.
Alttan muayenenin bebege zarar verecegini ben dusunmuyorum.Bilmeyip iliskiye giren hatta gebeyken iliski yasayan o kadar insan var ki...
Vajinal muayene karindan muayeneden daha nettir her zaman

Yine de bir doktor olarak senin bunu buyuk heyecanla yasadigini,tedirginliklerin olabilecegi dusunerek uslubunu biraz yumusak tutmasi gerekirdi diye dusunuyorum.Iste doktor iside tamamen enerji almakla alakali.

Gozunaydiinn buarada Allah saglikla tamamina erdirsin :)❤

Kızlar benim soruma cvp verecek yok mudur .
Buyuklerimiz de alttan muayene olmayin diyor hatta normak zamanda da önermiyor lar o aletin hijyen açısından olsun bebege zarar verme ihtimali olsun gerek yok bence de. Tabi acil durumlar olursa durum degisir de sırf bebeği gormektense bir kac hafta beklemek daha mantikli geliyor bana da

Harika bir empati işte bu :) ben de ilk lafa girmeden ''elbette siz daha iyi bilirsiz ama ben korkuyorum '' demiştim kendisine bir gözünaydın demeyi bırakın neredeyse kovdu beni :).. neysee bunlar çok önemli değil önemli olan bebeğim... Ben 7 şubatta kan testinde öğrendim 14 şubat'a randevu aldım acaba kese görünür mü :)

Aynen dediğin gibiymiş canım araştırdım bende dün gece. Gebelikte de âdet sancıları olabiliyormuş, hatta tüm gebeliğini her ay âdet zamanında âdet sancılarıyla bitiren bile oluyormuş.

BAT dündü ama bugün de olmadım, sancılar da gitti. Salıya testlerim gelecek yapacağım inşaAllah. Hayırlısı olsun.

Umarım 14 şubat çarşamba günü karından görünür ...

En yüksek olasılıklı ilişki, yumurta çatladıktan sonra 6 saat içinde olan ilişkiymiş canım. Yumurta hazır, sipocanlar taze.. daha ne olsun..

Hayırlı olsun canım inşallah yarın daha koyu çıkar :) kaç gün var bata?

Canım 5+0 haftalıkken karından gördük biz keseyi . Doktorum vajinal muayene etme taraftarı değildi. O günkü beta da 5300 civarıydı

Bat 14 subat:) Ovulasyon testi yapıyordum hergün koyulaşma vardı yavaş yavaş. Bugün de pembe silik çıktı. Birazdan kan testi vercem sanırım sabirsizim:) insaallah vardır bebis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…