Canım çok sukur kurtulmussun daha da iyi olursun insallahValla 1 hafta snra gidcz kontrole orda ne derse dick herhalde
Zaten onemli olan catlayan yumurtayla sprm.in biribirini bulması insallah tutmuştur :)Yani yumurtlama gününde sadece ilk ilişki oldu daha öncesinde olmadı öyle hamile kalan var mı?
Nedense erken yumurta çatladı 2-3 gün
Gittin mi peki kontrole hayrolsun insallah stres yapmaKeseyı gordm de kahve seyler gelıyo bılmıyorum
5000 civarı olunca beta karından rahat görülüyır ve 1500 civarı vajinadan diye biliyorum.
Nasıl bi doktormuş o öyle zorlayamaz ki benim doktorumda aksine vajinal bakmak istemiyorum o yüzden haftaya gel demişti, ne olur ne olmaz sizde bekleyin
Cikmayadabiliiirrr :) sendeee bizim kadar gercekleri biliyorsuuunnn :)))))))))))))))Bu sabah test yaptim ama koca bir negatife olsa cikardi sanirim adete 5 kala
Hadi insallah kisa surede baslar yeni sürecin❤Valla 1 hafta snra gidcz kontrole orda ne derse dick herhalde
Kizlar sabah 6 bucukta gebelik testi yaptım pembe çok silik çizgi çıkmıştı ilk beş dakika icerisinde :) sonra yattım 10 da tekrar baktim o belirginlik gitmjs gölge gibi olmus. Yarın tekrar yapacağım testi. Dua edin insaallah bebegim benimledir.
Yani yumurtlama gününde sadece ilk ilişki oldu daha öncesinde olmadı öyle hamile kalan var mı?
Nedense erken yumurta çatladı 2-3 gün
Kızlar Merhaba ben de ilk gebeliğimi öğreneli 5 gün oldu. Evde test yaptım pozitif çıktı ve emin olmak için kan testi yaptırdım beta değerlerinde 878,16 H yazıyor ve dr evet hamilelik var ama çok yeni dedi. Ben muayene olmak istediğimde alttan bakacağını söyledi ve ben kabul etmedim çünkü bir arkadaşım ne olur ne olmaz bebeğe zarar verebilir karnından baktır dedi ve dr ters bi şekilde ben alttan bakıyorum karından bakmıyorum o zaman o dr git dedi bana . (inanılmaz sinirlendim tepkisine ve bunu yapan beykent kolan hastanaesinden Fatma hnm diye bir dr. ) asla tavsiye etmiyorum bu arada.
Kızlar asıl sorum şu ; beta değerlerime göre hamileyim ve bebek ne zaman görünür ve alttan muayene gerçekten şuan için zararlı mıdır, yardımlarınızı bekliyorum.
Buyuklerimiz de alttan muayene olmayin diyor hatta normak zamanda da önermiyor lar o aletin hijyen açısından olsun bebege zarar verme ihtimali olsun gerek yok bence de. Tabi acil durumlar olursa durum degisir de sırf bebeği gormektense bir kac hafta beklemek daha mantikli geliyor bana daKızlar benim soruma cvp verecek yok mudur .
Cikmayadabiliiirrr :) sendeee bizim kadar gercekleri biliyorsuuunnn :)))))))))))))))
Hadi insallah kisa surede baslar yeni sürecin❤
Insallah canimm❤
Ne zamandi senin bat?
Yapmistin sanki test?
Tutabilir canim.Catladiktan sonra canli kalma sureside var
Aslinda biraz birbirinizle inatlasmissiniz.O goremeyecegi icin karindan bakmamis sende istemedigin icin alttan baktirmamissin.Karindan gormeyincede stres yapabilirdin diye dusunmuste olabilir.
Alttan muayenenin bebege zarar verecegini ben dusunmuyorum.Bilmeyip iliskiye giren hatta gebeyken iliski yasayan o kadar insan var ki...
Vajinal muayene karindan muayeneden daha nettir her zaman
Yine de bir doktor olarak senin bunu buyuk heyecanla yasadigini,tedirginliklerin olabilecegi dusunerek uslubunu biraz yumusak tutmasi gerekirdi diye dusunuyorum.Iste doktor iside tamamen enerji almakla alakali.
Gozunaydiinn buarada Allah saglikla tamamina erdirsin :)❤
Aynen dediğin gibiymiş canım araştırdım bende dün gece. Gebelikte de âdet sancıları olabiliyormuş, hatta tüm gebeliğini her ay âdet zamanında âdet sancılarıyla bitiren bile oluyormuş.Bu sene gidemeden döndü hastalik hep....
Cook gecmis olsuunn..
Cocuklar hasta olmasa keske diyor insan❤
Süt iciyorsa 3 sabah sicak sutun icine hatmi cicegi koyup 2-3 dk bekletip süzüp verebilirsin.Icmiyorsa zor :) Hastalikta ne yapacaklari hic belli olmuyor :)
Buaradaseymaka canım Beeo'nun urunlerine bakabilirsin bi
Benim yumurtlama akintim gelir biraz fazlaca afedersin cektikcede gelir ozur diliyorum.Bundan 2 gun icinde catlama olir genelde 10unda akintim geldiyse 12sinde catlama,ustune 14 gun sayarim 15.gun regl baslar yani 12sinde catlama olmussa 27sinde regl baslar dusun
Aralik'ta 18.gun catlamam olmustu.Ocak'ta 17.gun.Buna gore de gunlerin degisir
Testttt yapinca yaz olur mu :))))
Merakla bekliyoruumm test sonucunuu❤
Adet sancilari gebeliktede oluyor hatta sonrada bitmeyebiliyor canimgazda guzel belirtilerden :)))
Testleri atin bizeeeee
Normal canim.Adetin gectigi gun 2000li bir deger ciksa mesela 1 haftaya bu degeri görür beta zaten.Beta uçan bisy :)))))
Bekliyorsanda insallah cogul gebeliktir ama illa degerden belli olmaz.
Ama kese gorduk tekti diye de dusunme genelde sonradan cikar 2.3.keselerde :)
Buyuklerimiz de alttan muayene olmayin diyor hatta normak zamanda da önermiyor lar o aletin hijyen açısından olsun bebege zarar verme ihtimali olsun gerek yok bence de. Tabi acil durumlar olursa durum degisir de sırf bebeği gormektense bir kac hafta beklemek daha mantikli geliyor bana da
Adete 5 gün kalması, yumurtlama üzerinden 9 gun geçmesi demek. Hani 15 gün nirdeeAaaa herkes cikar diyor..biyolojik olarakta 15 gunden sonra yukselme oluyormus hcg hormonun da canim :)))
Insallah hayirli olsuun saglikla kucaginiza alirsiniz Allahin izniyleUmarım 14 şubat çarşamba günü karından görünür ...
En yüksek olasılıklı ilişki, yumurta çatladıktan sonra 6 saat içinde olan ilişkiymiş canım. Yumurta hazır, sipocanlar taze.. daha ne olsun..Kızlar cuma günü doktora gittim 20mm yumurtan var her an çatlayabilir dedi ve cuma akşamı ile pazar sabahı beraberlik olsun dedi.
Doktordan eve geldikten sonra ovulasyon testi yaptım gitmeden önce ikiside koyuydu ama gelince silikleşmişti.
Daha öncesinde hiç ilişki olmadı maalesef.
Şimdi cuma gece oldu birliktelik acaba yumurta çatladıktan sonra da hamile kalma şansım var mı
Umarım 14 şubat çarşamba günü karından görünür ...
Hayırlı olsun canım inşallah yarın daha koyu çıkar :) kaç gün var bata?Kizlar sabah 6 bucukta gebelik testi yaptım pembe çok silik çizgi çıkmıştı ilk beş dakika icerisinde :) sonra yattım 10 da tekrar baktim o belirginlik gitmjs gölge gibi olmus. Yarın tekrar yapacağım testi. Dua edin insaallah bebegim benimledir.
Canım 5+0 haftalıkken karından gördük biz keseyi . Doktorum vajinal muayene etme taraftarı değildi. O günkü beta da 5300 civarıydıKızlar Merhaba ben de ilk gebeliğimi öğreneli 5 gün oldu. Evde test yaptım pozitif çıktı ve emin olmak için kan testi yaptırdım beta değerlerinde 878,16 H yazıyor ve dr evet hamilelik var ama çok yeni dedi. Ben muayene olmak istediğimde alttan bakacağını söyledi ve ben kabul etmedim çünkü bir arkadaşım ne olur ne olmaz bebeğe zarar verebilir karnından baktır dedi ve dr ters bi şekilde ben alttan bakıyorum karından bakmıyorum o zaman o dr git dedi bana . (inanılmaz sinirlendim tepkisine ve bunu yapan beykent kolan hastanaesinden Fatma hnm diye bir dr. ) asla tavsiye etmiyorum bu arada.
Kızlar asıl sorum şu ; beta değerlerime göre hamileyim ve bebek ne zaman görünür ve alttan muayene gerçekten şuan için zararlı mıdır, yardımlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim :)insaallah vardır. Belki birazdan kan testi verebilirim. Yarını bekleyecek sabır yok bende:)) insaallah hayırlı sonuçlar olur:)Aa cok guzel haber canım yarin da görürsun insallah :)
Bat 14 subat:) Ovulasyon testi yapıyordum hergün koyulaşma vardı yavaş yavaş. Bugün de pembe silik çıktı. Birazdan kan testi vercem sanırım sabirsizim:) insaallah vardır bebis:)Cikmayadabiliiirrr :) sendeee bizim kadar gercekleri biliyorsuuunnn :)))))))))))))))
Hadi insallah kisa surede baslar yeni sürecin❤
Insallah canimm❤
Ne zamandi senin bat?
Yapmistin sanki test?
Tutabilir canim.Catladiktan sonra canli kalma sureside var
Aslinda biraz birbirinizle inatlasmissiniz.O goremeyecegi icin karindan bakmamis sende istemedigin icin alttan baktirmamissin.Karindan gormeyincede stres yapabilirdin diye dusunmuste olabilir.
Alttan muayenenin bebege zarar verecegini ben dusunmuyorum.Bilmeyip iliskiye giren hatta gebeyken iliski yasayan o kadar insan var ki...
Vajinal muayene karindan muayeneden daha nettir her zaman
Yine de bir doktor olarak senin bunu buyuk heyecanla yasadigini,tedirginliklerin olabilecegi dusunerek uslubunu biraz yumusak tutmasi gerekirdi diye dusunuyorum.Iste doktor iside tamamen enerji almakla alakali.
Gozunaydiinn buarada Allah saglikla tamamina erdirsin :)❤
Insaallah canimm:) bata üç gün kaldı. Yarın test yapacaktım ama kan versem daha iyi diye düşündüm duramadim:))Hayırlı olsun canım inşallah yarın daha koyu çıkar :) kaç gün var bata?
Kan mı verdinInsaallah canimm:) bata üç gün kaldı. Yarın test yapacaktım ama kan versem daha iyi diye düşündüm duramadim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?