Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 14 subat:) Ovulasyon testi yapıyordum hergün koyulaşma vardı yavaş yavaş. Bugün de pembe silik çıktı. Birazdan kan testi vercem sanırım sabirsizim:) insaallah vardır bebis:)
Canımmmm inşallah vardır çok heyecanlandım yazını görünce haberini bekliyorum

Kızlar ben de heyecan yapmıştım ama yağmur çok yagiyor. Daha kan veremedim ama insaalah fos çıkmaz. Şimdi de ona endişe basladi:)) kan verebilirsem sonucumu paylascam insaallah
Ayyy vardır bunda da bir hayır.. sabret o zaman gülüm. Sabah testi tekrarla.. çizgi biraz daha netleşir, gönül rahatlığıyla rakamı göreyim diye gidersin inşallah.. sıkma tatlı canını..

Canım normalde DHA net görmek adına ilk üç ay altran bakılır. Onlar tecrübeliler. Bakarken bebeğe zarar vermiyorlar.

Evet cok takma bosuna uzme kendini :)
Benim 28 Ocak bat'tı canim,3 Subat'ta gittigimde gorduk keseyi cok sukur.
Sende guzel haberlerini duy insallah hep....

Benim ilk gebeligimde 2.3.aylardada ayni gunlerde oldu canim regl sancilarim aynen
Zaten ay dönümüdür aslinda bu bi nevi gelisim.Doguncada ay dönümlerinde atak denir aslinda sinir gelisimidir bebeklerin
Insallah guzel haberlerini aliriz❤

Adete 5 gün kalması, yumurtlama üzerinden 9 gun geçmesi demek. Hani 15 gün nirdee

Regl gecince beta daha fazla yukseliyor ya aslinda ilk belirtiyle (regl) :))))))

Bat 14 subat:) Ovulasyon testi yapıyordum hergün koyulaşma vardı yavaş yavaş. Bugün de pembe silik çıktı. Birazdan kan testi vercem sanırım sabirsizim:) insaallah vardır bebis:)

Ben sana bayaadir hamile gozuyle bakiyordum yaa :)))))

İnşaAllah canım hayırlısı :)

Merhabalar bana da yardımcı olabilirmisiniz adetim hep düzenlidir hiç şaşmaz ancak bugün itibari ile 3 gün geçti ve sadece hafif kahverengi leke şeklinde ara ara geliyor test yapmaya korkuyorum negatif göreceğim diye bu yerleşme vs olabilir mi yoksa adet mi olamıyorum anlamadım oysa hiç günün şaşmazdı

Evet canım biliyorum. Asyaayazz ve Moon1224 yazışırken yorum attım araya.. 15 gün geçmedi yumurtlamandan demek istemiştim..

Inan bende sana yazarken neden yorum yapmisti diye dusundum :))))))))
Okudukca karisiyor bazen kafam :))))))
Arkadaslarida etiketleyecektim hesapta :)

Inan bende sana yazarken neden yorum yapmisti diye dusundum :))))))))
Okudukca karisiyor bazen kafam :))))))
Arkadaslarida etiketleyecektim hesapta :)
O zaman biraz hatırlatayım balım :) Moon bata 5 gün kala test yaptı :)) negatif görünce de, olsa çıkardı dedi. Asya da çıkmayabilir deyince, Moon ekteki yorumu yaptı. Ben de ona cevaben girmiştim araya

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-11-15-31-51.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 40
O zaman biraz hatırlatayım balım :) Moon bata 5 gün kala test yaptı :)) negatif görünce de, olsa çıkardı dedi. Asya da çıkmayabilir deyince, Moon ekteki yorumu yaptı. Ben de ona cevaben girmiştim araya

Aynen kuzum,dusununce ne kadar erken aslında :)

Badefnem Bence test yapmalısın artık

Ayyy vardır bunda da bir hayır.. sabret o zaman gülüm. Sabah testi tekrarla.. çizgi biraz daha netleşir, gönül rahatlığıyla rakamı göreyim diye gidersin inşallah.. sıkma tatlı canını..
Şu an yoldayım :)) bakalım sonuç ne ola hayr ola insaallah:)

Hadi ya o zaman insallah çıkar hayirlisi ile bize de yazarsiiin:)
Insaallah canimm:)
plojovic ay insaallah hamileyimdir :) ne güzel bakmissin insaallah gerçek olur hayirlisiyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…