Canımmmm inşallah vardır çok heyecanlandım yazını görünce haberini bekliyorumBat 14 subat:) Ovulasyon testi yapıyordum hergün koyulaşma vardı yavaş yavaş. Bugün de pembe silik çıktı. Birazdan kan testi vercem sanırım sabirsizim:) insaallah vardır bebis:)
Kan mı verdinne zaman çıkacak
Kızlar ben de heyecan yapmıştım ama yağmur çok yagiyor. Daha kan veremedim ama insaalah fos çıkmaz. Şimdi de ona endişe basladi:)) kan verebilirsem sonucumu paylascam insaallahCanımmmm inşallah vardır çok heyecanlandım yazını görünce haberini bekliyorum
Ayyy vardır bunda da bir hayır.. sabret o zaman gülüm. Sabah testi tekrarla.. çizgi biraz daha netleşir, gönül rahatlığıyla rakamı göreyim diye gidersin inşallah.. sıkma tatlı canını..Kızlar ben de heyecan yapmıştım ama yağmur çok yagiyor. Daha kan veremedim ama insaalah fos çıkmaz. Şimdi de ona endişe basladi:)) kan verebilirsem sonucumu paylascam insaallah
Hadi ya o zaman insallah çıkar hayirlisi ile bize de yazarsiiin:)Çok teşekkür ederim :)insaallah vardır. Belki birazdan kan testi verebilirim. Yarını bekleyecek sabır yok bende:)) insaallah hayırlı sonuçlar olur:)
Kızlar Merhaba ben de ilk gebeliğimi öğreneli 5 gün oldu. Evde test yaptım pozitif çıktı ve emin olmak için kan testi yaptırdım beta değerlerinde 878,16 H yazıyor ve dr evet hamilelik var ama çok yeni dedi. Ben muayene olmak istediğimde alttan bakacağını söyledi ve ben kabul etmedim çünkü bir arkadaşım ne olur ne olmaz bebeğe zarar verebilir karnından baktır dedi ve dr ters bi şekilde ben alttan bakıyorum karından bakmıyorum o zaman o dr git dedi bana . (inanılmaz sinirlendim tepkisine ve bunu yapan beykent kolan hastanaesinden Fatma hnm diye bir dr. ) asla tavsiye etmiyorum bu arada.
Kızlar asıl sorum şu ; beta değerlerime göre hamileyim ve bebek ne zaman görünür ve alttan muayene gerçekten şuan için zararlı mıdır, yardımlarınızı bekliyorum.
Harika bir empati işte bu :) ben de ilk lafa girmeden ''elbette siz daha iyi bilirsiz ama ben korkuyorum '' demiştim kendisine bir gözünaydın demeyi bırakın neredeyse kovdu beni :).. neysee bunlar çok önemli değil önemli olan bebeğim... Ben 7 şubatta kan testinde öğrendim 14 şubat'a randevu aldım acaba kese görünür mü :)
Aynen dediğin gibiymiş canım araştırdım bende dün gece. Gebelikte de âdet sancıları olabiliyormuş, hatta tüm gebeliğini her ay âdet zamanında âdet sancılarıyla bitiren bile oluyormuş.
BAT dündü ama bugün de olmadım, sancılar da gitti. Salıya testlerim gelecek yapacağım inşaAllah. Hayırlısı olsun.
Adete 5 gün kalması, yumurtlama üzerinden 9 gun geçmesi demek. Hani 15 gün nirdee
Bat 14 subat:) Ovulasyon testi yapıyordum hergün koyulaşma vardı yavaş yavaş. Bugün de pembe silik çıktı. Birazdan kan testi vercem sanırım sabirsizim:) insaallah vardır bebis:)
İnşaAllah canım hayırlısı :)Evet cok takma bosuna uzme kendini :)
Benim 28 Ocak bat'tı canim,3 Subat'ta gittigimde gorduk keseyicok sukur.
Sende guzel haberlerini duy insallah hep....
Benim ilk gebeligimde 2.3.aylardada ayni gunlerde oldu canim regl sancilarim aynen
Zaten ay dönümüdür aslinda bu bi nevi gelisim.Doguncada ay dönümlerinde atak denir aslinda sinir gelisimidir bebeklerin
Insallah guzel haberlerini aliriz❤
Regl gecince beta daha fazla yukseliyor ya aslinda ilk belirtiyle (regl) :))))))
Ben sana bayaadir hamile gozuyle bakiyordum yaa :)))))
Evet canım biliyorum. Asyaayazz ve Moon1224 yazışırken yorum attım araya.. 15 gün geçmedi yumurtlamandan demek istemiştim..Regl gecince beta daha fazla yukseliyor ya aslinda ilk belirtiyle (regl) :))))))
Evet canım biliyorum. Asyaayazz ve Moon1224 yazışırken yorum attım araya.. 15 gün geçmedi yumurtlamandan demek istemiştim..
O zaman biraz hatırlatayım balım :) Moon bata 5 gün kala test yaptı :)) negatif görünce de, olsa çıkardı dedi. Asya da çıkmayabilir deyince, Moon ekteki yorumu yaptı. Ben de ona cevaben girmiştim arayaInan bende sana yazarken neden yorum yapmisti diye dusundum :))))))))
Okudukca karisiyor bazen kafam :))))))
Arkadaslarida etiketleyecektim hesapta :)
O zaman biraz hatırlatayım balım :) Moon bata 5 gün kala test yaptı :)) negatif görünce de, olsa çıkardı dedi. Asya da çıkmayabilir deyince, Moon ekteki yorumu yaptı. Ben de ona cevaben girmiştim araya
Şu an yoldayım :)) bakalım sonuç ne ola hayr ola insaallah:)Ayyy vardır bunda da bir hayır.. sabret o zaman gülüm. Sabah testi tekrarla.. çizgi biraz daha netleşir, gönül rahatlığıyla rakamı göreyim diye gidersin inşallah.. sıkma tatlı canını..
Insaallah canimm:)Hadi ya o zaman insallah çıkar hayirlisi ile bize de yazarsiiin:)
Aynen öle yarin öğrenip bildircemSenin değer T Tatlianne20 gibi olsa stresten bayılacaksın demek :)) büyütme bu kadar bitanem.. herkes söyledi gayet iyi değerin
Inşallah öle olmaz ya yeni kaybettim zaten bebegimi tutunur inşallahCanım benim 3üzlerde. Bat tarihinden bir gün önce 16.500 çıkmıştı. Çoğul olabilir senin. Biz de keseyi direk görmüştük. Ama sağlıksızdı onlar kürtajla sonuçlandı.
Heyecan doruktaAynen öle yarin öğrenip bildircem
Siz gönlünüzü ferah tutun. Siz iyi hissedin ki Bebeğiniz size tutunsun insaallah. :)Inşallah öle olmaz ya yeni kaybettim zaten bebegimi tutunur inşallah
Hemde nasıl: )))Heyecan dorukta
Inşallah canım ya tek çift farketmez sağlıklı olsun da hayırlısı ile :))Siz gönlünüzü ferah tutun. Siz iyi hissedin ki Bebeğiniz size tutunsun insaallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?