Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denedim canım. Ama bir iki bardak kaçır olmuyor adet yine. Evlenmeden önce birkaç ay yaptım ben. 5 ay boyunca düzenli oldum adet. Oh be düzeldi dedim ama geri bozuldu 5 aydan sonra
Anladım canım 6 ayda bir tekrarlanabilir mis bı daha denesen fena olmaz sanki. Bende 40 gün 45 gün bekliyordum ama bu sefer bebek olma işi uzuyor herkes iki kere denerken biz bı kere deneyebiliyoruz.

Anladım canım 6 ayda bir tekrarlanabilir mis bı daha denesen fena olmaz sanki. Bende 40 gün 45 gün bekliyordum ama bu sefer bebek olma işi uzuyor herkes iki kere denerken biz bı kere deneyebiliyoruz.
Ay evet ya umarım yumurtlama akıntısıdır o. Çünkü herkes şeffaf ve uzayan akıntı yumurtlama diyor. O bitince de göğüs uçlarım acımaya başladı. Umarım tedaviye gerek kalmaz da tutmuştur ya. Bu ay sonunda test yapacam bakalım. 2 haftalık olsa tuttuysa normal testte çıkar mı? Yoksa tedaviye başlayacam bir yerde

kizlar doktora gittim. benim dermoid kist yumurtaligin tam ortasindaymis. operayonla yumurtalik zarar gorurmus. diğer yumurtaliga bakti. diger ay klomen kullanacakmisim. moralim bozuk ya niye hersey ters gidiyo

Geçtiğimiz aylardan ders çıkarıp test yapmicam canım en az 1 hafta beklicem yaklaşık 10 test harcayinca böyle oluyor galiba

Bekle canım test felan yapma zamanı gelince yaparsın inşallah dediğin gibidir , tutmuştur bebiş

Merhaba canım. Kafandan silersen ( ki kolay değil keşke silsek ) kesinlikle problem yoksa gebe kalırsın. Nerede ikamet ediyorsun ( doktor önerebilirim belki )

Kizlar birşey soracağım lütfen cvp yazarmisiniz akşam gebelik testi yaptım önce negatif cikti ama 3 saat sonra tekrar bakayım dedim silik çift çizgi sizce bu test geçersiz mi?

Canım 3 saat sonra baktığın test geçerli değildir. İlk 10 dk geçerli diye biliyorum inşallah yanılırımda çift çizgiyi görürsün hemen.

Vallaha Kuzm bende şok halen uyku yok biri dedi kafama takıldı persembe keseyi gördü karnimda ve ilk kanimi verdim gec gittim biraz belli olsun diye eşim telden sonuca bakti deger bu 35770.6 pazartesi öğrencem neyin nesi

Ay maşallah değerine canım. Sağlıklı olsunda önce önemlisi o, belkide çoğul gebeliktir. Bizimle de paylaş sonucu çok güzel görünüyor maşallah.

Sabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydüm oğlan da oyuna sardı uyumadı 2'ye kadar.. şu an daha iyiyim ama bildiğin grip geçiriyorum

Nasıl oldun kuzum benim ? Üzüldüm yaaa acile falan gitseydin, bebiş varsa kanda çıkarmı ki ona göre ilaç al bari ağırlaşma ya. Dinlenmeye de fırsatın yokki kayınvaliden yada biri yokmu bücürüğü emanet edeceğin ? En azından bir gün baksalar sende dinlenirsin ne iyi olur

Bu sabah test yaptim ama koca bir negatif e olsa cikardi sanirim adete 5 kala

Beklemelisiiiin erken test yapmak yanıltır kuzum bekle bat’ını. Bakalım sonuç ne çıkacak :) 3 kala kanda belli olur diye biliyorum ama merak ediyorsan yaptırabilirsin :)))

Ay ciddimisin yaaa. İnanılmaz sevindim an-la-ta-mam. Okuyunca gözlerim yetinden fırladı. İnşallah bebiş seninledir kandaki değerin inşallah süper bir değere ulaşmıştır off çok heyecanlandım he. Sonra tekrar yaptın mı gebelik testini ?

Tebrik ederim canım maşallah :) Endişende haklısın o konuda çok şey yazılıp çiziliyor haliyle bizde olumsuzunu düşünüp hareket ediyoruz. Doktor bebeğe zarar gelecek birşey yapmaz merak etme, iyi görebilmesi için alttan bakması çok daha faydalı diye duydum. Hamişlik konusunda deneyimi olan arkadaşlar daha iyi anlatır bence :) Doktorlar keşke hastalarını biraz daha anlayarak kırmadan izah edebilseler bazı şeyleri, yaptıkları muamelenin insanı daha fazla strese soktuğunun farkında değiller. Şikayetini hastaneye bildir kendine güvenebileceğin doktor bul canım. Allah yolunu açık etsin, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah

Canım adetin hep düzenliyse ne yap et test yap o merakla nasıl duruyosun valla tebrik ederim :) iyi kötü kafan rahatlayacak neticede böle düşününce kendini strese sokuyorsun. İnşallah çok net iki çizgi görürsün, haydi yapta bizimle de paylaş :))

Canın yoldaşlarııımm nasılsınız, ailemin yanında hiiç telefona bakmadım zaten hiç yetmedi de geçirdiğim zaman

Bıraktığım sayfadan devam etmeye çalıştım ama muhakkak gözümden kaçan kısımlar olmuştur.

Hasta olan arkadaşlarım Allah şifa versin tez vakit inşallah, yeni hamişlerin de betaları artsın güzel haberlerle başlayalım haftaya

Bat’ını eklemek isteyen olduysa gözümden kaçtıysa yazabilirseniz çok iyi olur, yeni hamişleri de hemen boncuklulara ekleyelim

Bat i beklemeyelim doğru canim bakacaz artik... sabahtan beride camasir suyu ile yapilan gebelik testi topigi vardi onlari okudum tek tek o kadar yani

Bat i beklemeyelim doğru canim bakacaz artik... sabahtan beride camasir suyu ile yapilan gebelik testi topigi vardi onlari okudum tek tek o kadar yani

Onu bende duydum ama hiiç inanamıyorum nedense zaten bata az kaldı kendini hiç kasma bir iki güne tekrar edersin normal gebelik testini kuzum. Eşine 14 şubat hediyesi yaparsın inşallah

Onu bende duydum ama hiiç inanamıyorum nedense zaten bata az kaldı kendini hiç kasma bir iki güne tekrar edersin normal gebelik testini kuzum. Eşine 14 şubat hediyesi yaparsın inşallah

Nasip tatlim yaa ... benim iliski olatak umudum yok bastan beri soyluyorum da bir kac ruya etkisi

Al
bendesinde o kadar bende Yen'i girdim şimdi :)

Ahh kuzum yetermi insana hic ailesiyle gecirdigi zaman hele ki gurbetteysennn..bi h.sonu sessizligi vardi zati burdada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…