- 28 Ekim 2017
- 565
- 572
- 103
- 35
Anladım canım 6 ayda bir tekrarlanabilir mis bı daha denesen fena olmaz sanki. Bende 40 gün 45 gün bekliyordum ama bu sefer bebek olma işi uzuyor herkes iki kere denerken biz bı kere deneyebiliyoruz.Denedim canım. Ama bir iki bardak kaçır olmuyor adet yine. Evlenmeden önce birkaç ay yaptım ben. 5 ay boyunca düzenli oldum adet. Oh be düzeldi dedim ama geri bozuldu 5 aydan sonra
Ay evet yaAnladım canım 6 ayda bir tekrarlanabilir mis bı daha denesen fena olmaz sanki. Bende 40 gün 45 gün bekliyordum ama bu sefer bebek olma işi uzuyor herkes iki kere denerken biz bı kere deneyebiliyoruz.
ay valla sorma kuzum.daha önceleri hep iki kat artıyordu şimdi niye 3 kat artıyor bunuda beynim almıyor.dönüp duruyor beynimdeSenin değer @Tatlianne20 gibi olsa stresten bayılacaksın demek :)) büyütme bu kadar bitanem.. herkes söyledi gayet iyi değerin
Ama 10 gun kala ogrenenler var yaaAdete 5 gün kalması, yumurtlama üzerinden 9 gun geçmesi demek. Hani 15 gün nirdee
Yok normal kaset test guzelimErken gebelik testi mıydı yaptığın
Geçtiğimiz aylardan ders çıkarıp test yapmicam canım en az 1 hafta beklicem yaklaşık 10 test harcayinca böyle oluyor galibaBu sene gidemeden döndü hastalik hep....
Cook gecmis olsuunn..
Cocuklar hasta olmasa keske diyor insan❤
Süt iciyorsa 3 sabah sicak sutun icine hatmi cicegi koyup 2-3 dk bekletip süzüp verebilirsin.Icmiyorsa zor :) Hastalikta ne yapacaklari hic belli olmuyor :)
Buaradaseymaka canım Beeo'nun urunlerine bakabilirsin bi
Benim yumurtlama akintim gelir biraz fazlaca afedersin cektikcede gelir ozur diliyorum.Bundan 2 gun icinde catlama olir genelde 10unda akintim geldiyse 12sinde catlama,ustune 14 gun sayarim 15.gun regl baslar yani 12sinde catlama olmussa 27sinde regl baslar dusun
Aralik'ta 18.gun catlamam olmustu.Ocak'ta 17.gun.Buna gore de gunlerin degisir
Testttt yapinca yaz olur mu :))))
Merakla bekliyoruumm test sonucunuu❤
Adet sancilari gebeliktede oluyor hatta sonrada bitmeyebiliyor canimgazda guzel belirtilerden :)))
Testleri atin bizeeeee
Normal canim.Adetin gectigi gun 2000li bir deger ciksa mesela 1 haftaya bu degeri görür beta zaten.Beta uçan bisy :)))))
Bekliyorsanda insallah cogul gebeliktir ama illa degerden belli olmaz.
Ama kese gorduk tekti diye de dusunme genelde sonradan cikar 2.3.keselerde :)
Bekle canım test felan yapma zamanı gelince yaparsın inşallah dediğin gibidir , tutmuştur bebişAy evet yaumarım yumurtlama akıntısıdır o. Çünkü herkes şeffaf ve uzayan akıntı yumurtlama diyor. O bitince de göğüs uçlarım acımaya başladı. Umarım tedaviye gerek kalmaz da tutmuştur ya. Bu ay sonunda test yapacam bakalım. 2 haftalık olsa tuttuysa normal testte çıkar mı? Yoksa tedaviye başlayacam bir yerde
Ne güzel dertlerin var senin öyle ,darısı bize derdine bile ozendim yani:)inşallah iyidir herşey yolunda gideray valla sorma kuzum.daha önceleri hep iki kat artıyordu şimdi niye 3 kat artıyor bunuda beynim almıyor.dönüp duruyor beynimde
Ne güzel işte canım ay bizler niye böyleyiz az olsa takarız cok olsa takarızay valla sorma kuzum.daha önceleri hep iki kat artıyordu şimdi niye 3 kat artıyor bunuda beynim almıyor.dönüp duruyor beynimde
Merhaba, yaklasik 2 yildir bebek icin ugrasiyorum. Butun testler normal,hsg normal,esimin testleri normal.en son 4 kutu klomen kullandim ve yine adet oldum.doktor 3 ay kendi haline birak dedi. Hormon tetslerim vs en son temmuz ayinda bakilmisti. Baska doktora gidip her sey silbastan yenilemek gerekir mi su asamada.dusunmeden edemiyorum.basindan gecen arkadaslardan bu noktada yardim bekliyrm. Tesekkur ederim
Kizlar birşey soracağım lütfen cvp yazarmisiniz akşam gebelik testi yaptım önce negatif cikti ama 3 saat sonra tekrar bakayım dedim silik çift çizgi sizce bu test geçersiz mi?
Vallaha Kuzm bende şok halen uyku yok biri dedi kafama takıldı persembe keseyi gördü karnimda ve ilk kanimi verdim gec gittim biraz belli olsun diye eşim telden sonuca bakti deger bu 35770.6 pazartesi öğrencem neyin nesi
Sabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydümoğlan da oyuna sardı uyumadı 2'ye kadar.. şu an daha iyiyim ama bildiğin grip geçiriyorum
Bu sabah test yaptim ama koca bir negatife olsa cikardi sanirim adete 5 kala
Kizlar sabah 6 bucukta gebelik testi yaptım pembe çok silik çizgi çıkmıştı ilk beş dakika icerisinde :) sonra yattım 10 da tekrar baktim o belirginlik gitmjs gölge gibi olmus. Yarın tekrar yapacağım testi. Dua edin insaallah bebegim benimledir.
Kızlar Merhaba ben de ilk gebeliğimi öğreneli 5 gün oldu. Evde test yaptım pozitif çıktı ve emin olmak için kan testi yaptırdım beta değerlerinde 878,16 H yazıyor ve dr evet hamilelik var ama çok yeni dedi. Ben muayene olmak istediğimde alttan bakacağını söyledi ve ben kabul etmedim çünkü bir arkadaşım ne olur ne olmaz bebeğe zarar verebilir karnından baktır dedi ve dr ters bi şekilde ben alttan bakıyorum karından bakmıyorum o zaman o dr git dedi bana . (inanılmaz sinirlendim tepkisine ve bunu yapan beykent kolan hastanaesinden Fatma hnm diye bir dr. ) asla tavsiye etmiyorum bu arada.
Kızlar asıl sorum şu ; beta değerlerime göre hamileyim ve bebek ne zaman görünür ve alttan muayene gerçekten şuan için zararlı mıdır, yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar bana da yardımcı olabilirmisiniz adetim hep düzenlidir hiç şaşmaz ancak bugün itibari ile 3 gün geçti ve sadece hafif kahverengi leke şeklinde ara ara geliyor test yapmaya korkuyorum negatif göreceğim diye bu yerleşme vs olabilir mi yoksa adet mi olamıyorum anlamadım oysa hiç günün şaşmazdı
Merhaba canım. Kafandan silersen ( ki kolay değil keşke silsek ) kesinlikle problem yoksa gebe kalırsın. Nerede ikamet ediyorsun ( doktor önerebilirim belki )
Canim sağol.. bat i beklemeye karar verdim .... desemde inanamiyorum kendimeama sanmiyorum bu ayı zaten dolu olsunda iste tereddütte kaldim bazi ruyalardan sonra..sabahtan beride camasir suyu ile yapilan test topigi vatdi baya uzun zaman olmus. Tek tek onlarıokudum
Canım 3 saat sonra baktığın test geçerli değildir. İlk 10 dk geçerli diye biliyorum inşallah yanılırımda çift çizgiyi görürsün hemen.
Ay maşallah değerine canım. Sağlıklı olsunda önce önemlisi o, belkide çoğul gebeliktir. Bizimle de paylaş sonucu çok güzel görünüyor maşallah.
Nasıl oldun kuzum benim ? Üzüldüm yaaa acile falan gitseydin, bebiş varsa kanda çıkarmı ki ona göre ilaç al bari ağırlaşma ya. Dinlenmeye de fırsatın yokki kayınvaliden yada biri yokmu bücürüğü emanet edeceğin ? En azından bir gün baksalar sende dinlenirsin ne iyi olur
Beklemelisiiiinerken test yapmak yanıltır kuzum bekle bat’ını. Bakalım sonuç ne çıkacak :) 3 kala kanda belli olur diye biliyorum ama merak ediyorsan yaptırabilirsin :)))
Ay ciddimisin yaaa. İnanılmaz sevindim an-la-ta-mam. Okuyunca gözlerim yetinden fırladı. İnşallah bebiş seninledir kandaki değerin inşallah süper bir değere ulaşmıştır off çok heyecanlandım he. Sonra tekrar yaptın mı gebelik testini ?
Tebrik ederim canım maşallah :) Endişende haklısın o konuda çok şey yazılıp çiziliyor haliyle bizde olumsuzunu düşünüp hareket ediyoruz. Doktor bebeğe zarar gelecek birşey yapmaz merak etme, iyi görebilmesi için alttan bakması çok daha faydalı diye duydum. Hamişlik konusunda deneyimi olan arkadaşlar daha iyi anlatır bence :) Doktorlar keşke hastalarını biraz daha anlayarak kırmadan izah edebilseler bazı şeyleri, yaptıkları muamelenin insanı daha fazla strese soktuğunun farkında değiller. Şikayetini hastaneye bildir kendine güvenebileceğin doktor bul canım. Allah yolunu açık etsin, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah
Canım adetin hep düzenliyse ne yap et test yap o merakla nasıl duruyosun valla tebrik ederim :) iyi kötü kafan rahatlayacak neticede böle düşününce kendini strese sokuyorsun. İnşallah çok net iki çizgi görürsün, haydi yapta bizimle de paylaş :))
Merhaba canım. Kafandan silersen ( ki kolay değil keşke silsek ) kesinlikle problem yoksa gebe kalırsın. Nerede ikamet ediyorsun ( doktor önerebilirim belki )
Canım 3 saat sonra baktığın test geçerli değildir. İlk 10 dk geçerli diye biliyorum inşallah yanılırımda çift çizgiyi görürsün hemen.
Ay maşallah değerine canım. Sağlıklı olsunda önce önemlisi o, belkide çoğul gebeliktir. Bizimle de paylaş sonucu çok güzel görünüyor maşallah.
Nasıl oldun kuzum benim ? Üzüldüm yaaa acile falan gitseydin, bebiş varsa kanda çıkarmı ki ona göre ilaç al bari ağırlaşma ya. Dinlenmeye de fırsatın yokki kayınvaliden yada biri yokmu bücürüğü emanet edeceğin ? En azından bir gün baksalar sende dinlenirsin ne iyi olur
Beklemelisiiiinerken test yapmak yanıltır kuzum bekle bat’ını. Bakalım sonuç ne çıkacak :) 3 kala kanda belli olur diye biliyorum ama merak ediyorsan yaptırabilirsin :)))
Ay ciddimisin yaaa. İnanılmaz sevindim an-la-ta-mam. Okuyunca gözlerim yetinden fırladı. İnşallah bebiş seninledir kandaki değerin inşallah süper bir değere ulaşmıştır off çok heyecanlandım he. Sonra tekrar yaptın mı gebelik testini ?
Tebrik ederim canım maşallah :) Endişende haklısın o konuda çok şey yazılıp çiziliyor haliyle bizde olumsuzunu düşünüp hareket ediyoruz. Doktor bebeğe zarar gelecek birşey yapmaz merak etme, iyi görebilmesi için alttan bakması çok daha faydalı diye duydum. Hamişlik konusunda deneyimi olan arkadaşlar daha iyi anlatır bence :) Doktorlar keşke hastalarını biraz daha anlayarak kırmadan izah edebilseler bazı şeyleri, yaptıkları muamelenin insanı daha fazla strese soktuğunun farkında değiller. Şikayetini hastaneye bildir kendine güvenebileceğin doktor bul canım. Allah yolunu açık etsin, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah
Canım adetin hep düzenliyse ne yap et test yap o merakla nasıl duruyosun valla tebrik ederim :) iyi kötü kafan rahatlayacak neticede böle düşününce kendini strese sokuyorsun. İnşallah çok net iki çizgi görürsün, haydi yapta bizimle de paylaş :))
Bat i beklemeyelim doğru canimbakacaz artik... sabahtan beride camasir suyu ile yapilan gebelik testi topigi vardi onlari okudum tek tek o kadar yani
Onu bende duydum ama hiiç inanamıyorum nedensezaten bata az kaldı kendini hiç kasma bir iki güne tekrar edersin normal gebelik testini kuzum. Eşine 14 şubat hediyesi yaparsın inşallah
bendesinde o kadar bende Yen'i girdim şimdi :)Canın yoldaşlarııımm nasılsınız, ailemin yanında hiiç telefona bakmadım zaten hiç yetmedi de geçirdiğim zaman
Bıraktığım sayfadan devam etmeye çalıştım ama muhakkak gözümden kaçan kısımlar olmuştur.
Hasta olan arkadaşlarım Allah şifa versin tez vakit inşallah, yeni hamişlerin de betaları artsın güzel haberlerle başlayalım haftaya
Bat’ını eklemek isteyen olduysa gözümden kaçtıysa yazabilirseniz çok iyi olur, yeni hamişleri de hemen boncuklulara ekleyelim
Ahh kuzum yetermi insana hic ailesiyle gecirdigi zaman hele ki gurbetteysennn..bi h.sonu sessizligi vardi zati burdada :)Canın yoldaşlarııımm nasılsınız, ailemin yanında hiiç telefona bakmadım zaten hiç yetmedi de geçirdiğim zaman
Bıraktığım sayfadan devam etmeye çalıştım ama muhakkak gözümden kaçan kısımlar olmuştur.
Hasta olan arkadaşlarım Allah şifa versin tez vakit inşallah, yeni hamişlerin de betaları artsın güzel haberlerle başlayalım haftaya
Bat’ını eklemek isteyen olduysa gözümden kaçtıysa yazabilirseniz çok iyi olur, yeni hamişleri de hemen boncuklulara ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?