- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Hıı o zaman çıkmayabilir kiii. Bat gününü bekle :)Yok normal kaset test guzelim
Ay sonunda yapacam. Şubatın son günü yani :)Bekle canım test felan yapma zamanı gelince yaparsın inşallah dediğin gibidir , tutmuştur bebiş
Canım Ne durumdasın baya zaman oldu konuşmayalımO zaman bana doktorum böyle söyledi test yaptırmayı istedi de bu daha geçerli olur; ) eğer devlette yapmazsa özele sor bu tahlilleri yapiyrmusunz dışardan gelince diye arayıp sor
10 gün önce oğrenenler erken yumurtlayanlar canım, onlar da yine istisnaAma 10 gun kala ogrenenler var yaao nedenle dedihin gayet mantiklida canim
Cnm benide ekle 3 mart yeni batımCanın yoldaşlarııımm nasılsınız, ailemin yanında hiiç telefona bakmadım zaten hiç yetmedi de geçirdiğim zaman
Bıraktığım sayfadan devam etmeye çalıştım ama muhakkak gözümden kaçan kısımlar olmuştur.
Hasta olan arkadaşlarım Allah şifa versin tez vakit inşallah, yeni hamişlerin de betaları artsın güzel haberlerle başlayalım haftaya
Bat’ını eklemek isteyen olduysa gözümden kaçtıysa yazabilirseniz çok iyi olur, yeni hamişleri de hemen boncuklulara ekleyelim
Benim bat 3 mart canım eklersen sevinirim.. bakalım bu ay neler olacak gecen aydan sonra vaktinde de olabilir miyim bilemiyorum hayırlısı ne deyimCanın yoldaşlarııımm nasılsınız, ailemin yanında hiiç telefona bakmadım zaten hiç yetmedi de geçirdiğim zaman
Bıraktığım sayfadan devam etmeye çalıştım ama muhakkak gözümden kaçan kısımlar olmuştur.
Hasta olan arkadaşlarım Allah şifa versin tez vakit inşallah, yeni hamişlerin de betaları artsın güzel haberlerle başlayalım haftaya
Bat’ını eklemek isteyen olduysa gözümden kaçtıysa yazabilirseniz çok iyi olur, yeni hamişleri de hemen boncuklulara ekleyelim
Topiğin birinde kadın oğlunun idrarıyla yapmıştı, o da aynı sonuç vermiş.. hiç uğraşma benceBat i beklemeyelim doğru canimbakacaz artik... sabahtan beride camasir suyu ile yapilan gebelik testi topigi vardi onlari okudum tek tek o kadar yani
Zaten ben regl olacam sanirim oyle hissediyorum benimki can sıkıntısından10 gün önce oğrenenler erken yumurtlayanlar canım, onlar da yine istisna
Bencede çok gereksiz çamaşır suyu ile test etmekTopiğin birinde kadın oğlunun idrarıyla yapmıştı, o da aynı sonuç vermiş.. hiç uğraşma bence
Canım. Mesela ben soğan kürü yaptım aynı zamanda sabah aç karına 2,3 tane incir yedim. Ama.soğan kürünü yumurtlamadan 3,4 gun sonra bıraktım ne olur ne olmaz diye. Ama faydasını gördüğüme inanıyorum şahsen.Kızlar geçenlerde yazmıştım yumurtam çatlamamış 24 mm ve kiste dönmüş diye adetime 3 gün kaldı soğan kürünü araştırdım çok memnun kalan var adetten 3 gün önce başlasam olur mu?ayrıca incir+havuç kürsüde yumurtayı çatlatıyormuş ?bu kürleri yapan oldu mu??sığandan sonra incir +havuca başlayayım diyorum
CANIM peki zaman olarak adetime 3 gün var bugün başlasam olur mu illa ki başlamak için Birgün var mı?Canım. Mesela ben soğan kürü yaptım aynı zamanda sabah aç karına 2,3 tane incir yedim. Ama.soğan kürünü yumurtlamadan 3,4 gun sonra bıraktım ne olur ne olmaz diye. Ama faydasını gördüğüme inanıyorum şahsen.
Canım. Adet bitiminden hemen sonra başladım ben. Bir de adet baslamadan 10 gün önce de başlayın diyordu bi yerde. Ama bence adet bitiminde daha uygun olur gibi.CANIM peki zaman olarak adetime 3 gün var bugün başlasam olur mu illa ki başlamak için Birgün var mı?
Hala hamile değilim bekliyorum bir iki ay daha olmazsa tekrar gidicem rahim filmi cektircemCanım Ne durumdasın baya zaman oldu konuşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?