Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurtlamadan sonra sancı çekip sonra bata yakın sancinin tamamen kesilmesini yaşayan var mı

Cnm benide ekle 3 mart yeni batım

Benim bat 3 mart canım eklersen sevinirim.. bakalım bu ay neler olacak gecen aydan sonra vaktinde de olabilir miyim bilemiyorum hayırlısı ne deyim

Canım acile gittim ama yerinden başka bi yere taşınmış uzak olduğundan ve aşırı yağmur olduğundan gidemedjm:) yarın sabah tekrar test yapcam üç tane vardı artık onları yaparim:) 14 şubatta da kan testi:) tabi eğer gerçekten varsa bebis :)
seymaka
Bu arada güzel. Dileklerin için de cook teşekkür ederim. Insaallahhh:)

Kızlar geçenlerde yazmıştım yumurtam çatlamamış 24 mm ve kiste dönmüş diye adetime 3 gün kaldı soğan kürünü araştırdım çok memnun kalan var adetten 3 gün önce başlasam olur mu?ayrıca incir+havuç kürsüde yumurtayı çatlatıyormuş ?bu kürleri yapan oldu mu??sığandan sonra incir +havuca başlayayım diyorum

Canım. Mesela ben soğan kürü yaptım aynı zamanda sabah aç karına 2,3 tane incir yedim. Ama.soğan kürünü yumurtlamadan 3,4 gun sonra bıraktım ne olur ne olmaz diye. Ama faydasını gördüğüme inanıyorum şahsen.

CANIM peki zaman olarak adetime 3 gün var bugün başlasam olur mu illa ki başlamak için Birgün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…