Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topiğin birinde kadın oğlunun idrarıyla yapmıştı, o da aynı sonuç vermiş.. hiç uğraşma bence
Aslina bakarsan evet kopuruyor her ikiside ( pozitif ve negatif)ama kopurme sekilleri farkli..10 haftadan sonra ise hicbir kopurme yok bi dunya video izledim

Ahh kuzum yetermi insana hic ailesiyle gecirdigi zaman hele ki gurbetteysennn..bi h.sonu sessizligi vardi zati burdada :)

:))) valla aklımda kaldı burda zaten ama inan zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Okadar kıymetli ki her an akşamları uyumak bile istemiyorum uykuda zaman kaybetmeyelim diye. Valla büyük konuşmak istemiyorum ama kızım olursa şimdiden uzağa vermemeye niyetliyim.

Topiğin birinde kadın oğlunun idrarıyla yapmıştı, o da aynı sonuç vermiş.. hiç uğraşma bence

Neiiiiyyyy ay çok güldüm ya. Zaten onla uğraşmaktansa normal test yapmak bin kere daha iyi yalnışta çıksa doğruda çıksa.

Ohhh sana hediye olur inşallah unutamayacağın bir 14 Şubat olur kuzum :) yarın tekrar yap bizle de paylaş dualarım seninle haydi inşallah sevineceğiz hep birlikte ))

Canım soğan kürüne adetin 7. Günü başlıyorsun. Aynı anda iki kürü uygulama. Soğan kürü bittikten sonra incir havuç uygula ama prolaktinin normal değerde ise yap bunu yoksa yapman sakıncalı

Herkese iyi akşamlar.Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz

Biz iyiyiiiz hamişlerimiz çoğalıyor ayağını sürüdün yani senden sonra da sevinmeye devam ettik :) ben ve benim gibi yoldaşlarda sabırla beklemeye devam. Asıl senin nasıl herşey yolundadır inşallah :)

Insaallah canim benim. Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguları. Hep dua ediyorum sizler için de. Allah im bekletmesin bizleri. Aminn:) insaallah Sabaha da hayırlı haberle burda olurum seymaka

Kızlar merhaba aranızda yeniyim. Adetimden yaklaşık 10 gün önce bebiş denemiştik 8 inde adet oldum , normalde kanamam 5 gün sürer ama bu ay 3 buçuk günde bitti bugün bi ara sol kasığımda ağrı vardı baya kıvrandırdı beni. Bende bir heyecan koştum predictor early test yaptım ama negatif Önümüzde ki aya inşallah

Sizlerle tanışmayı çok istiyorum , inşallah hepimiz güzel haberler alalım

seymaka bu testi yapan arkadaş da çok komikti.. yaptıktan sonra gelip 'kizlaaar benim oğlan hamilee' diye gırgır yapmıştı. Dediğine göre çocuğun idrarı daha çok köpürmüş.. neyse bunlar vakit geçirmek için oyalanmaca... geri sayım başlayınca günler geçmiyor.. benim daha 8 günüm var nasıl geçecek ki

seymaka canım sen o civanperçemini nasıl içtin ya ne kadar koydun bardağa. demin ölüyodum

Hoşgeldin yakın zamanda hamile kalırsın merak etme çünkü sonradan gelenler hemen hamile kalıyor bu topigin uguru bu, o yüzden adımı değiştirip geri mi gelsem

arkadaslar benimde bi sorum olacakti size.sat 26 aralik.beta hcg degerlerim ise
2 subat 30
4 subat 79
6 subat 186
8 subat 393
Ben kac haftalik oldugunu kestiremiyorum.daha oncesinde bos gebelikten dolayi bir kurtaj yasadigim icin de cok korkuyorum.sali gunu kontrolum var kese gorebilir miyim ? Bu durumu yasayan arkadas varsayardimci olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…