Aslina bakarsan evet kopuruyor her ikiside ( pozitif ve negatif)ama kopurme sekilleri farkli..10 haftadan sonra ise hicbir kopurme yok bi dunya video izledimTopiğin birinde kadın oğlunun idrarıyla yapmıştı, o da aynı sonuç vermiş.. hiç uğraşma bence
Vakit geçirme isteBencede çok gereksiz çamaşır suyu ile test etmek
Ahh kuzum yetermi insana hic ailesiyle gecirdigi zaman hele ki gurbetteysennn..bi h.sonu sessizligi vardi zati burdada :)
Topiğin birinde kadın oğlunun idrarıyla yapmıştı, o da aynı sonuç vermiş.. hiç uğraşma bence
Canım acile gittim ama yerinden başka bi yere taşınmış uzak olduğundan ve aşırı yağmur olduğundan gidemedjm:) yarın sabah tekrar test yapcam üç tane vardı artık onları yaparim:) 14 şubatta da kan testi:) tabi eğer gerçekten varsa bebis :)
seymaka
Bu arada güzel. Dileklerin için de cook teşekkür ederim. Insaallahhh:)
Kızlar geçenlerde yazmıştım yumurtam çatlamamış 24 mm ve kiste dönmüş diye adetime 3 gün kaldı soğan kürünü araştırdım çok memnun kalan var adetten 3 gün önce başlasam olur mu?ayrıca incir+havuç kürsüde yumurtayı çatlatıyormuş ?bu kürleri yapan oldu mu??sığandan sonra incir +havuca başlayayım diyorum
Herkese iyi akşamlar.Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz
Sabah guzel haberini bekliyoruz canım:)Insaallah canim benim. Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguları. Hep dua ediyorum sizler için de. Allah im bekletmesin bizleri. Aminn:) insaallah Sabaha da hayırlı haberle burda olurumseymaka
Iyiyiz sizi sormali bebisle nasilsin insallah hersey yolundadır:)Herkese iyi akşamlar.Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz
Aminn insaallah canimm:)Sabah guzel haberini bekliyoruz canım:)
İyiz şükür şimdilik bi yaramazlık yok.İnşallah hep böyle devam ederIyiyiz sizi sormali bebisle nasilsin insallah hersey yolundadır:)
Oyy masallah o zaman ikinize de ❤ boyle guzel devam eder insallahİyiz şükür şimdilik bi yaramazlık yok.İnşallah hep böyle devam eder❤
Hoşbulduk canım inşallahhhh biz daha bu ay sadece 1 kez denemiştik zaten olsaydı imkansızı başarmış olurdukHoşgeldin canım inşallah bı an önce hepimiz bebislerimizi alırız kucağımiza.
Güzel haberler alırsın inşallahKızlar slm herkese benim de 18 şubat hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah sende kavuşursun bebegine saglıkla bakalım benimde az kaldı adetimeGüzel haberler alırsın inşallah
Hoşgeldin yakın zamanda hamile kalırsın merak etme çünkü sonradan gelenler hemen hamile kalıyor bu topigin uguru bu, o yüzden adımı değiştirip geri mi gelsemKızlar merhaba aranızda yeniyim. Adetimden yaklaşık 10 gün önce bebiş denemiştik 8 inde adet oldum , normalde kanamam 5 gün sürer ama bu ay 3 buçuk günde bitti bugün bi ara sol kasığımda ağrı vardı baya kıvrandırdı beni. Bende bir heyecan koştum predictor early test yaptım ama negatifÖnümüzde ki aya inşallah
Sizlerle tanışmayı çok istiyorum , inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Ayyy haber ver bize de inşallah gelir bebişHayırlısı olsun canım inşallah sende kavuşursun bebegine saglıkla bakalım benimde az kaldı adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?