Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sen adet oldun mu?

Benim normalde adetim 5 gün sürer 3,5 günde bitti 8 inde adet oldum akşamüstü dün bitti bende dedim acaba üstüne görme mi diye.. bugünde sol kasığıma inanılmaz kramp girdi heyecanlandım hemen test yaptım ama negatif Biz daha çok yeni deniyoruz o yüzden önümüzdeki aya inşallah..
Salı günü doktor kontrolümüz var ilk defa gidip baktırıcam herşey yolunda mı diye bakalım neler söyliycek

Hadi bakalım inşallah herşeyde yolundadır Allah gönlüne göre versin

Kızlar merhaba bugünki belirtilerimi sizlere yazmak istiyorum adetime daha 6 gün var ve 10 senedir adet olmadan 1 gün önce gögüslerim ağrırdı ama bu ay bi değişik gibi gögüslerim dün hafif ağrıyodu ama bugün inanılmaz derecede ağrıyo başıma ilk defa böyle birşey geldi yumurtlama tarihimden itibaren 7 gün boyunca neredeyse sol kasık ağrısı çektim birde baş ağrısı cabası Özellikle de ağrılar akşamları çok oluyo hamile olan arkadaşlar varsa başlarına böyle birşey geldi mi cevaplarsanız sevinirim.Ve birde bugün farkettim sağ gögsümün üst kısmı baya koyu kahverengi olmuş

Geçeeer kuzum geçeer bi sana geçmez tabi o 8 gün 8 hafta gibi geliyor. Yokmu hiç belirti ? Aslında vücudun direncini kaybetmesi ve beklenmedik şekilde şifayı kapmakta bir hamişlik belirtisi. Hormonların şaşmasından mıdır nedir hamileliğin başlarında grip vs olan çok kişi var. Nebileyim ben öyle yormak istedim inşallah öyledir kuzum. Valla çamaşır suyu herkeste pozitifse ben bu ay çamaşır suyunda deneyeceğim :)))

seymaka canım sen o civanperçemini nasıl içtin ya ne kadar koydun bardağa. demin ölüyodum

Ahahah öldürücü bir etkisi var demi fenaaa. Ben onu içerken kendimi öyle bir motive ediyordum ki “ hadi güzelim bak bal gibi tadı bi içicen şifa bulucan “ diye hoop fondip yapıyordum ama mutlaka bir böğürüyordum sonunda

Senin kırmızılar gelmedi mi ki daha içtin ?

Bu makas şeklindeki süzgeçlerin içini doldurcak kadar koyuyordum kuzum yani 1,5 tatlı kaşığı falandır heralde. Sıcak suya tutup 5 dk bekletiyordum. Fazlası acı yapıyor zaten iyice

Adetlerin düzenli mi? Kaç günde bir adet oluyorsun? Gec döllenme olabilir

bi yudum içtim böğürdüm içemedim döktüm

Civanperçemi aslanpençesi çoban çantası üçlüsünü içiyorum canım, her öğünde birini. bunu içemedim ölüyorum sandım yeminle daha da içmem

Belirti ararsam çooook göğüslerde hassasiyet, karında şişkinlik, gaz sancısı, sağ tarafta batma, diş eti hassasiyeti, kokuya duyarlılık...

Bunlar aynı anda içilebiliyomuşmu ki ya peki neye yarıyor çoban çantası ? Adını duydum ama hiç araştırmadım daha önce. Hepsi aynı anda mı içilmesi lazımmış ? Civanperçemi adet söktürüyor diye biliyorum benim adetim ne zaman gecikse içtiğim gibi gelirdi arkadaşlarıma da hep söylerdim her kullananda aynı etkiyi yarattı bebiş için ne faydası var şimdi aklım karıştııı

Aslında hepsini yarım litre suya katıp içiyosun ama Ahmet maranki ayrı ayrı için diyodu. Gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Civanperçemi iltihap vs söküyor. Aslanpençesi hormonları dengeliyomuş. Öbürünü bilmiyorum ama onun da rahme faydası varmış. Bu ay da bunu deneyeyim dedim.

Bi de rahim sülüğü tedavisi varmış. Onu yaptırıcam inşaallah :) Boş geçmesin :)

Kızlar bu de süt ve maydanoz. Buhari var onu da deneyin derim tıkalı tüpleri aciyormus benim bı tanıdığım onunla hamile kaldı bende reglimi bekliyorum gelecek ay bunu deneyecem ve bal çörekotu tarçın karışımı ve havuç suyu

Boş gebeliktenkaç ay sonra hamile kaldın canım inşallah bu sefer kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…