Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ay boş geçti hihoytyt adet olunca soğan suyuna başlayacağım. Oğlana soyan suyu küründen sonra hamile kalmıştım. Gerçi rahmim temiz kist mist yok ama başlarım yine de

O
Bi kez adet gordum sonra tekrar hamile kaldim simdi de zaman gecse de keseyi kalp atislarinin duysam diye bekliyorum 2 yildir cabaliyoruz ilk cocugum olacak Rabbim nasip ederse
olur inşallah bende Ağustos’ta boş gebelikten kürtaj oldum bizde istiyoruz ama bakalım ne zaman gelecek içini ferah tut canım duyarsın inşallah kalp atışlarınıda

Cidden yaptırıcakmısın onu ya valla tebrik ederim cesaretini kuzum

Nasip gülüm.. arada üşüme de geliyor.. sonra bir bakıyorum ayaklarımın alti yanıyor.. bakalım ne çıkacak.. oğlan uyumuşken ben de yatayım bari :) iyi geceler canım...

İyi geceler kuzum benim. İnşallah iyileşmişsindir de, sırada güzel haberler olsun çooook öptüm seni vosvosum

Cidden yaptırıcakmısın onu ya valla tebrik ederim cesaretini kuzum
kararlıyım canım regl bitince yaptırcam :)

Eşim diyor ya sülükler rahminde ölürse Açıkçası biraz ürktüm ama hissetmiyormuşsun hiç. o yüzden yaptırcam şifa olsun :)

seymaka
ahh keske s
Ahh keske silebilsem canim. Afyonda,ikamet ediyorm seymaka

İyi geceler kuzum benim. İnşallah iyileşmişsindir de, sırada güzel haberler olsun çooook öptüm seni vosvosum
TV'ye daldım uyku aya çıktı :) uzun zamandır izlememiştim kumandayı bırakamadım resmen :)) hastalık bitmedi ama şiddeti azaldı.. buna da şükür..
Bu arada, kokusuz sarı akıntım var, ona canım sıkıldı.. inşallah vücut iltihabı atıyordur.. sinüslerim hep aktı genzime...

Merhaba kızlar sat 15 ocak fakat adet düzensizliğim olduğu İçin bu ay nezman gelir bilemiyorum bugün meraktan gebelik testi yaptım testte pek bişi farkedilmiyor fotosunu çekip negatif yaptım hayali çizgi varmı siz görebiliyor musunuz :)

Eklentiler

• B9E26435-5B7C-40AF-A426-C20CC9CF14E5.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 68
oo hamilelik belirtileri mi alırım bi dal demiş resmen. Insallah bebis gelmistir pembe yanaklı yavrucuuk
Pembe yanak deyince, sülalemdeki tek numune kuzenim. O da sarışın mavi gözlü :)) babaannem de sari maviydi rahmetli.. az da olsa onlara çekse.. cok güzel hatunlar Allah için :)

Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu, erken gebelik mi? İki gün sonra tekrar yap daha net çıkar..

Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu, erken gebelik mi? İki gün sonra tekrar yap daha net çıkar..
Normal test canım geçen hfta ovulasyon yaptım 3 gün boyunca bunlarda onlar.geç yumurtladım bu ay sanırım teşekkür ederim 2 gün sonra tekrar yapayım ozaman :)

Eklentiler

• 9E2BFC69-CDD0-4474-B7CB-C6F37E24F779.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 59
Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu? İki gün sonra tekrar yap daha
Normal test canım geçen hfta ovulasyon yaptım 3 gün boyunca bunlarda onlar.geç yumurtladım bu ay sanırım teşekkür ederim 2 gün sonra tekrar yapayım ozaman :)
Ovulasyon geçen hafta olduysa şu an erken zaten.. hangi gün pik yaptı?

Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu? İki gün sonra tekrar yap daha

Ovulasyon geçen hafta olduysa şu an erken zaten.. hangi gün pik yaptı?
Elimde sadece 3 tane vardı bunları yapabildim riske atmayım diye o haftayı değerlendirdim gün aşırı inşallah denk gelmiştir vala kafayı yemeden bi an önce gelse meleklerimiz :)

Hayırlı akşamlar..benim sat 2 ocak ve henüz gelen giden yok 3 idrar 1 kan testi yaptırdım negatif 41 gün oldu.. ocağın 18 inde kadın doğuma gitmiştim bir problemde yoktu... ne hamileyim ne hastayım ama dertliyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…