- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 3
- 36
Bi kez adet gordum sonra tekrar hamile kaldim simdi de zaman gecse de keseyi kalp atislarinin duysam diye bekliyorum 2 yildir cabaliyoruz ilk cocugum olacak Rabbim nasip ederseBoş gebeliktenkaç ay sonra hamile kaldın canım inşallah bu sefer kucağına alırsın
olur inşallah bende Ağustos’ta boş gebelikten kürtaj oldum bizde istiyoruz ama bakalım ne zaman gelecek içini ferah tut canım duyarsın inşallah kalp atışlarınıdaBi kez adet gordum sonra tekrar hamile kaldim simdi de zaman gecse de keseyi kalp atislarinin duysam diye bekliyorum 2 yildir cabaliyoruz ilk cocugum olacak Rabbim nasip ederse
Rabbim sana da hayirlisiyla nasip etsin insalalhO
olur inşallah bende Ağustos’ta boş gebelikten kürtaj oldum bizde istiyoruz ama bakalım ne zaman gelecek içini ferah tut canım duyarsın inşallah kalp atışlarınıda
Aslında hepsini yarım litre suya katıp içiyosun ama Ahmet maranki ayrı ayrı için diyodu. Gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Civanperçemi iltihap vs söküyor. Aslanpençesi hormonları dengeliyomuş. Öbürünü bilmiyorum ama onun da rahme faydası varmış. Bu ay da bunu deneyeyim dedim.
Bi de rahim sülüğü tedavisi varmış. Onu yaptırıcam inşaallah :) Boş geçmesin :)
Nasip gülüm.. arada üşüme de geliyor.. sonra bir bakıyorum ayaklarımın alti yanıyor.. bakalım ne çıkacak.. oğlan uyumuşken ben de yatayım bari :) iyi geceler canım...
kararlıyım canım regl bitince yaptırcam :)Cidden yaptırıcakmısın onu ya valla tebrik ederim cesaretini kuzum
Merhaba canım. Kafandan silersen ( ki kolay değil keşke silsek ) kesinlikle problem yoksa gebe kalırsın. Nerede ikamet ediyorsun ( doktor önerebilirim belki )
Canım 3 saat sonra baktığın test geçerli değildir. İlk 10 dk geçerli diye biliyorum inşallah yanılırımda çift çizgiyi görürsün hemen.
Ay maşallah değerine canım. Sağlıklı olsunda önce önemlisi o, belkide çoğul gebeliktir. Bizimle de paylaş sonucu çok güzel görünüyor maşallah.
Nasıl oldun kuzum benim ? Üzüldüm yaaa acile falan gitseydin, bebiş varsa kanda çıkarmı ki ona göre ilaç al bari ağırlaşma ya. Dinlenmeye de fırsatın yokki kayınvaliden yada biri yokmu bücürüğü emanet edeceğin ? En azından bir gün baksalar sende dinlenirsin ne iyi olur
Beklemelisiiiinerken test yapmak yanıltır kuzum bekle bat’ını. Bakalım sonuç ne çıkacak :) 3 kala kanda belli olur diye biliyorum ama merak ediyorsan yaptırabilirsin :)))
Ay ciddimisin yaaa. İnanılmaz sevindim an-la-ta-mam. Okuyunca gözlerim yetinden fırladı. İnşallah bebiş seninledir kandaki değerin inşallah süper bir değere ulaşmıştır off çok heyecanlandım he. Sonra tekrar yaptın mı gebelik testini ?
Tebrik ederim canım maşallah :) Endişende haklısın o konuda çok şey yazılıp çiziliyor haliyle bizde olumsuzunu düşünüp hareket ediyoruz. Doktor bebeğe zarar gelecek birşey yapmaz merak etme, iyi görebilmesi için alttan bakması çok daha faydalı diye duydum. Hamişlik konusunda deneyimi olan arkadaşlar daha iyi anlatır bence :) Doktorlar keşke hastalarını biraz daha anlayarak kırmadan izah edebilseler bazı şeyleri, yaptıkları muamelenin insanı daha fazla strese soktuğunun farkında değiller. Şikayetini hastaneye bildir kendine güvenebileceğin doktor bul canım. Allah yolunu açık etsin, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah
Canım adetin hep düzenliyse ne yap et test yap o merakla nasıl duruyosun valla tebrik ederim :) iyi kötü kafan rahatlayacak neticede böle düşününce kendini strese sokuyorsun. İnşallah çok net iki çizgi görürsün, haydi yapta bizimle de paylaş :))
ahh keske sMerhaba canım. Kafandan silersen ( ki kolay değil keşke silsek ) kesinlikle problem yoksa gebe kalırsın. Nerede ikamet ediyorsun ( doktor önerebilirim belki )
Canım 3 saat sonra baktığın test geçerli değildir. İlk 10 dk geçerli diye biliyorum inşallah yanılırımda çift çizgiyi görürsün hemen.
Ay maşallah değerine canım. Sağlıklı olsunda önce önemlisi o, belkide çoğul gebeliktir. Bizimle de paylaş sonucu çok güzel görünüyor maşallah.
Nasıl oldun kuzum benim ? Üzüldüm yaaa acile falan gitseydin, bebiş varsa kanda çıkarmı ki ona göre ilaç al bari ağırlaşma ya. Dinlenmeye de fırsatın yokki kayınvaliden yada biri yokmu bücürüğü emanet edeceğin ? En azından bir gün baksalar sende dinlenirsin ne iyi olur
Beklemelisiiiinerken test yapmak yanıltır kuzum bekle bat’ını. Bakalım sonuç ne çıkacak :) 3 kala kanda belli olur diye biliyorum ama merak ediyorsan yaptırabilirsin :)))
Ay ciddimisin yaaa. İnanılmaz sevindim an-la-ta-mam. Okuyunca gözlerim yetinden fırladı. İnşallah bebiş seninledir kandaki değerin inşallah süper bir değere ulaşmıştır off çok heyecanlandım he. Sonra tekrar yaptın mı gebelik testini ?
Tebrik ederim canım maşallah :) Endişende haklısın o konuda çok şey yazılıp çiziliyor haliyle bizde olumsuzunu düşünüp hareket ediyoruz. Doktor bebeğe zarar gelecek birşey yapmaz merak etme, iyi görebilmesi için alttan bakması çok daha faydalı diye duydum. Hamişlik konusunda deneyimi olan arkadaşlar daha iyi anlatır bence :) Doktorlar keşke hastalarını biraz daha anlayarak kırmadan izah edebilseler bazı şeyleri, yaptıkları muamelenin insanı daha fazla strese soktuğunun farkında değiller. Şikayetini hastaneye bildir kendine güvenebileceğin doktor bul canım. Allah yolunu açık etsin, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah
Canım adetin hep düzenliyse ne yap et test yap o merakla nasıl duruyosun valla tebrik ederim :) iyi kötü kafan rahatlayacak neticede böle düşününce kendini strese sokuyorsun. İnşallah çok net iki çizgi görürsün, haydi yapta bizimle de paylaş :))
Ahh keske silebilsem canim. Afyonda,ikamet ediyormMerhaba canım. Kafandan silersen ( ki kolay değil keşke silsek ) kesinlikle problem yoksa gebe kalırsın. Nerede ikamet ediyorsun ( doktor önerebilirim belki )
Ayy inşallah canım benim :) eşimin bir kopyasını doğurdum, bir tane de benden olsun inşallah :))Amannn Allahimmm geliyormuuu junyir vosvos yksam :))
Belirti ararsam çooookgöğüslerde hassasiyet, karında şişkinlik, gaz sancısı, sağ tarafta batma, diş eti hassasiyeti, kokuya duyarlılık...
TV'ye daldım uyku aya çıktı :) uzun zamandır izlememiştim kumandayı bırakamadım resmen :)) hastalık bitmedi ama şiddeti azaldı.. buna da şükür..İyi geceler kuzum benim. İnşallah iyileşmişsindir de, sırada güzel haberler olsun çooook öptüm seni vosvosum
Pembe yanak deyince, sülalemdeki tek numune kuzenim. O da sarışın mavi gözlü :)) babaannem de sari maviydi rahmetli.. az da olsa onlara çekse.. cok güzel hatunlar Allah için :)oo hamilelik belirtileri mi alırım bi dal demiş resmen. Insallah bebis gelmistir pembe yanaklı yavrucuuk
Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu, erken gebelik mi? İki gün sonra tekrar yap daha net çıkar..Merhaba kızlar sat 15 ocak fakat adet düzensizliğim olduğu İçin bu ay nezman gelir bilemiyorum bugün meraktan gebelik testi yaptım testte pek bişi farkedilmiyor fotosunu çekip negatif yaptım hayali çizgi varmı siz görebiliyor musunuz :)
Normal test canım geçen hfta ovulasyon yaptım 3 gün boyunca bunlarda onlar.geç yumurtladım bu ay sanırım teşekkür ederim 2 gün sonra tekrar yapayım ozaman :)Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu, erken gebelik mi? İki gün sonra tekrar yap daha net çıkar..
Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu? İki gün sonra tekrar yap dahaMerhaba kızlar sat 15 ocak fakat adet düzensizliğim olduğu İçin bu ay nezman gelir bilemiyorum bugün meraktan gebelik testi yaptım testte pek bişi farkedilmiyor fotosunu çekip negatif yaptım hayali çizgi varmı siz görebiliyor musunuz :)
Ovulasyon geçen hafta olduysa şu an erken zaten.. hangi gün pik yaptı?Normal test canım geçen hfta ovulasyon yaptım 3 gün boyunca bunlarda onlar.geç yumurtladım bu ay sanırım teşekkür ederim 2 gün sonra tekrar yapayım ozaman :)
Elimde sadece 3 tane vardı bunları yapabildim riske atmayım diye o haftayı değerlendirdim gün aşırı inşallah denk gelmiştir vala kafayı yemeden bi an önce gelse meleklerimiz :)Negatif alınca öbürü de beyaz olmaz mı? Ben koyu renk incecik bir çizgi gördüm gibi. Normal test mi bu? İki gün sonra tekrar yap daha
Ovulasyon geçen hafta olduysa şu an erken zaten.. hangi gün pik yaptı?
kararlıyım canım regl bitince yaptırcam :)
Eşim diyor ya sülükler rahminde ölürseAçıkçası biraz ürktüm ama hissetmiyormuşsun hiç. o yüzden yaptırcam şifa olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?