Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pembe yanak deyince, sülalemdeki tek numune kuzenim. O da sarışın mavi gözlü :)) babaannem de sari maviydi rahmetli.. az da olsa onlara çekse.. cok güzel hatunlar Allah için :)
Ay hadi insallah ablaamm :)

Tekrar gitmenizde fayda var bence baya olmus reglin üstün den geceli

Kizlar yumurtlamadan sonra sancı çekip sonra bata yakın sancinin tamamen kesilmesini yaşayan var mı

Ve sonra yine başlıyor :)))))❤
Hadi insallah bebistendirrr

Herkese iyi akşamlar.Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz

Hosgeldiinn..Tesekkurleeer,sizde iyisinizdir insallah miniginlee❤

Hayirlisiyla guzel gunler en kisa zamanda seni bekliyordur insallah❤

Huhuuuu belirtinin babası varmış ya vosvosum inşallah hayırlara vesiledir. Heyecanlı bir 8 gün :)))

Nasip gülüm.. arada üşüme de geliyor.. sonra bir bakıyorum ayaklarımın alti yanıyor.. bakalım ne çıkacak.. oğlan uyumuşken ben de yatayım bari :) iyi geceler canım...

Hatta 4 desek erkenden yaptirsak mi testi :))))))))

kararlıyım canım regl bitince yaptırcam :)

Eşim diyor ya sülükler rahminde ölürse Açıkçası biraz ürktüm ama hissetmiyormuşsun hiç. o yüzden yaptırcam şifa olsun :)

Gercekten icine mi giriyormus!?
Şaka di mi :))))))
Rahim bayaa icte orayada mi giriyormus?
Ben distan diye biliyorum.
Zaten hatri sayilir bir delik acarmis ve kendi birakirken salgiladigi bir sivi ile kapatirmis???

Kizlar yarin kan vericem sağlık ocaginda sonuc ne acaba cok merak ediyorum

Hadi insallah guzel sonuclar olsuuuuuun❤

Gorduuum :) Bir minik daha sıkı sıkı tutunuyordur insallaaahh❤

Yaa amin inşallah ilerleyen günlerde tekrarlayıp sonucu paylaşıcam :)

Gercekten icine mi giriyormus!?
Şaka di mi :))))))
Rahim bayaa icte orayada mi giriyormus?
Ben distan diye biliyorum.
Zaten hatri sayilir bir delik acarmis ve kendi birakirken salgiladigi bir sivi ile kapatirmis???
Vajinadan içeri gönderiliyor ve hastalıklı yere kendi gidip yapışıyor :) işi bitince kendi çıkıyor :)

Etiketi beğeni sandım kafam baya dalgın nolmuş telefondan geçmişi araştıramıyorum

Kızlar sabahı zor ettim 4 gün adetim gecikti gece 5 buçukta uyandım birden ve test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi silikte değil gayet belli ayın 29 unda kadın doğuma gittiğimde rahimde kalınlaşma var bi test yaptır dedi 31 ocak ta ki beta hcg 0.100 ve şimdi bu test kafamı çok karıştırdı bi yardımcı olurmusunz başına gelen var mı daha önce

Canım bende 30 ocakta beta negatif ti 9 gün sonra 104

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…