Ay hadi insallah ablaamm :)Pembe yanak deyince, sülalemdeki tek numune kuzenim. O da sarışın mavi gözlü :)) babaannem de sari maviydi rahmetli.. az da olsa onlara çekse.. cok güzel hatunlar Allah için :)
Tekrar gitmenizde fayda var bence baya olmus reglin üstün den geceliHayırlı akşamlar..benim sat 2 ocak ve henüz gelen giden yok 3 idrar 1 kan testi yaptırdım negatif41 gün oldu.. ocağın 18 inde kadın doğuma gitmiştim bir problemde yoktu... ne hamileyim ne hastayım ama dertliyimmmmm
Kizlar yumurtlamadan sonra sancı çekip sonra bata yakın sancinin tamamen kesilmesini yaşayan var mı
Herkese iyi akşamlar.Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz
Benim normalde adetim 5 gün sürer 3,5 günde bitti 8 inde adet oldum akşamüstü dün bitti bende dedim acaba üstüne görme mi diye.. bugünde sol kasığıma inanılmaz kramp girdi heyecanlandım hemen test yaptım ama negatifBiz daha çok yeni deniyoruz o yüzden önümüzdeki aya inşallah..
Salı günü doktor kontrolümüz var ilk defa gidip baktırıcam herşey yolunda mı diye bakalım neler söyliycek
Huhuuuu belirtinin babası varmış ya vosvosum inşallah hayırlara vesiledir. Heyecanlı bir 8 gün :)))
Nasip gülüm.. arada üşüme de geliyor.. sonra bir bakıyorum ayaklarımın alti yanıyor.. bakalım ne çıkacak.. oğlan uyumuşken ben de yatayım bari :) iyi geceler canım...
kararlıyım canım regl bitince yaptırcam :)
Eşim diyor ya sülükler rahminde ölürseAçıkçası biraz ürktüm ama hissetmiyormuşsun hiç. o yüzden yaptırcam şifa olsun :)
Kizlar yarin kan vericem sağlık ocaginda sonuc ne acaba cok merak ediyorum
Merhaba kızlar sat 15 ocak fakat adet düzensizliğim olduğu İçin bu ay nezman gelir bilemiyorum bugün meraktan gebelik testi yaptım testte pek bişi farkedilmiyor fotosunu çekip negatif yaptım hayali çizgi varmı siz görebiliyor musunuz :)
Yaa amin inşallah ilerleyen günlerde tekrarlayıp sonucu paylaşıcam :)Ve sonra yine başlıyor :)))))❤
Hadi insallah bebistendirrr
Hosgeldiinn..Tesekkurleeer,sizde iyisinizdir insallah miniginlee❤
Hayirlisiyla guzel gunler en kisa zamanda seni bekliyordur insallah❤
Hatta 4 desek erkenden yaptirsak mi testi :))))))))
Gercekten icine mi giriyormus!?
Şaka di mi :))))))
Rahim bayaa icte orayada mi giriyormus?
Ben distan diye biliyorum.
Zaten hatri sayilir bir delik acarmis ve kendi birakirken salgiladigi bir sivi ile kapatirmis???
Hadi insallah guzel sonuclar olsuuuuuun❤
Gorduuum :) Bir minik daha sıkı sıkı tutunuyordur insallaaahh❤
Vajinadan içeri gönderiliyor ve hastalıklı yere kendi gidip yapışıyor :) işi bitince kendi çıkıyor :)Gercekten icine mi giriyormus!?
Şaka di mi :))))))
Rahim bayaa icte orayada mi giriyormus?
Ben distan diye biliyorum.
Zaten hatri sayilir bir delik acarmis ve kendi birakirken salgiladigi bir sivi ile kapatirmis???
Evet canım:)yapacaksin yanii
İnşallah bişey sorcam kürtajdan sonra ilaç kullandın mu yuvarlak iki renkli bi ilaçRabbim sana da hayirlisiyla nasip etsin insalalh
Etiketi beğeni sandım kafam baya dalgın nolmuş telefondan geçmişi araştıramıyorumYakında anlarız bakalım hayırlısıburda ikize hamile olan arkadaşımız vardı değerler kat kat çıktı kesecikleri gördü ikizlerini bekliyor CanEs Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahhhh
Caniimm cok sevindim ya masallahh innovita yanılmaz benceee kan vermeye hazirlan bugun :)Kizlaaaaaar düne göre daha koyulasmis gebelik tetim. Hamileyim sanirim. Saskinimm
Sorunsuz geçer insallah canım şifa olur :)Evet canım:)
Çok teşekkür ederimm:) rabbim hepimize nasip etsin insaallah:) kani bugün veremem galiba ama yarın verebilirim insaallah:)Caniimm cok sevindim ya masallahh innovita yanılmaz benceee kan vermeye hazirlan bugun :)
Rabbim sağ sağlim kucaginiza almayi nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallahÇok teşekkür ederimm:) rabbim hepimize nasip etsin insaallah:) kani bugün veremem galiba ama yarın verebilirim insaallah:)
Aminn. Allah razı olsun. Darısı sizlere insaallah:)Rabbim sağ sağlim kucaginiza almayi nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah
Amin inşallah canımAminn. Allah razı olsun. Darısı sizlere insaallah:)
Canım bende 30 ocakta beta negatif ti 9 gün sonra 104Kızlar sabahı zor ettim 4 gün adetim gecikti gece 5 buçukta uyandım birden ve test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi silikte değil gayet belli ayın 29 unda kadın doğuma gittiğimde rahimde kalınlaşma var bi test yaptır dedi 31 ocak ta ki beta hcg 0.100 ve şimdi bu test kafamı çok karıştırdı bi yardımcı olurmusunz başına gelen var mı daha önce
Ayyyy nasıl sevindim şuan kalbim ağzımdan çıkıcak 14 şubat nikah yıldönümü üz 1. Senemiz de en güzel hediyeyi rabbim nasip etti deseneCanım bende 30 ocakta beta negatif ti 9 gün sonra 104
Testi atsana canım bakalim git kan ver canım adet de geçmiş ne bekliyorsunAyyyy nasıl sevindim şuan kalbim ağzımdan çıkıcak 14 şubat nikah yıldönümü üz 1. Senemiz de en güzel hediyeyi rabbim nasip etti desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?