Bu arada beta hcg en az kaç olduğunda idrardaki testte belli oluramin insaAllahhjj
Allah allah neyse sen görmüşsün yeter bence hemen ver kanı burda da paylaş değeriFotoğraf ekleyemiyorum nedense
Hayir antibiyotuk vermisti kanaman cok olursa kullan dedi.2 gun kullandim sonra biraktimİnşallah bişey sorcam kürtajdan sonra ilaç kullandın mu yuvarlak iki renkli bi ilaç
Hayirli olsun tatlim umarim guzel bir hamilelik gecirisinFotoğraf ekleyemiyorum nedense
Oooooo baya belirgin bu yuppi bi hamile daha masaAllah sizeBaşardım sonunda bakın bakalım ben kalpten gidicem
Çok tesekkür ederim allah razı olsun kan testinle onaylamam lazım ama işteyim ayy eşime bişey söylememk için zor tutuyorum kendimiOooooo baya belirgin bu yuppi bi hamile daha masaAllah size
Soyleeme soyleme testi 14 subat hediyesi diye paket yaparsin guzel hediye paketiÇok tesekkür ederim allah razı olsun kan testinle onaylamam lazım ama işteyim ayy eşime bişey söylememk için zor tutuyorum kendimi
Ayy ilk cocuk hep ole olurmus yaa baba kopyasii.Rabbm sana benzeyen minnak bi prenses nasip etsn insallahhhh :*Ayy inşallah canım benim :) eşimin bir kopyasını doğurdum, bir tane de benden olsun inşallah :))
Evettt hayırlı olsun canımm cok sevindimKizlaaaaaar düne göre daha koyulasmis gebelik tetim. Hamileyim sanirim. Saskinimm
Nikah yıldönümümüz bide zaten çifte sevinç oldu mercimeğim bana allah herkese nasip etsin inşallah aklımda öyle bişey var 5 buçuktan 7 ye kadar yatakta onların hayalini kurdumSoyl
Soyleeme soyleme testi 14 subat hediyesi diye paket yaparsin guzel hediye paketi
Hayırlı olsun canım baya belirginnBaşardım sonunda bakın bakalım ben kalpten gidicem
Çok tesekkür ederim allah razı olsun canım darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun canım baya belirginn
Seninde güzel haberlerini alırız inşallah canım çok farklı bi duygu 5 buçuktan beri bi yere sığamıyorum resmen ilk szle paylaştımGünaydın hanımlar bugün güzel bi gün sabahtan 2 hamile haberi aldıkbende birazdan dr gidicem vurulduğum iğneler işe yaramış mı yumurta mm ne kadar olmuş bakıcaz :)
Çok iyi bilirmSeninde güzel haberlerini alırız inşallah canım çok farklı bi duygu 5 buçuktan beri bi yere sığamıyorum resmen ilk szle paylaştım
Kardeş lazım tabikide ben 1 seneliğim hemen hemen 3. Ay da tuttu çok şükür işten izin alıp gidicem öğlen inşallahÇok iyi bilirmçok şükür rabbim bi evlat verdi bir tane daha verirse süper olacak... kan tahlili yaptır hemen
Kizlaaaaaar düne göre daha koyulasmis gebelik tetim. Hamileyim sanirim. Saskinimm
Gözünaydınnnn :))))❤Kızlar sabahı zor ettim 4 gün adetim gecikti gece 5 buçukta uyandım birden ve test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi silikte değil gayet belli ayın 29 unda kadın doğuma gittiğimde rahimde kalınlaşma var bi test yaptır dedi 31 ocak ta ki beta hcg 0.100 ve şimdi bu test kafamı çok karıştırdı bi yardımcı olurmusunz başına gelen var mı daha önce
Çok teşekkürler allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGözünaydııınnnn :))))))❤ne guzel canımm
Gözünaydınnnn :))))❤
Allah sağlıkla tamamına erdirsiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?