Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tane oluşmuş yumurta o kadar iğne yedim bide bugün 13 gün dr perşembe günü öatlatna iğnesi yapalım dedi gelişmemişte sanırım süre çok uzun değil mi ben mi yanlış hesaplıyorum 16 gün olacak perşembe günü çok birşeyde açıklamadı 1 tane yumurta var dedi sadece şansım çok düşük bu ayda

Normalde kısa mı döngün canim?
Benim 18.17.günlerde catliyor mesela.Döngüne bağlı.
Ilacin etkisi farkli mi oluyor bilmiyorum ama öncelikle umudun olsun inann❤

Normalde kısa mı döngün canim?
Benim 18.17.günlerde catliyor mesela.Döngüne bağlı.
Ilacin etkisi farkli mi oluyor bilmiyorum ama öncelikle umudun olsun inann❤
Aslında döngüye göre nasıl hesap yapılıyor bilmiyorum 30 günde bir diyor program o zmn normal mi oluyor bu tarih .

Benim BAT 2 gün gecikti bugün kızlar.

Sol göğüsümün koltuk altına giden kısmı dün geceden beri ağrıyor. Ayrıca göğüs uçlarım 1 haftadır hassas ve uçları ağrıyor, koyulaşma yok ama kırmızılık var. Normalde âdet olmadan dolgunlaşıpsertleşirler, uçlarda bir değişiklik olmaz ama bu sefer BAT'ta göğüslerim küçüldü. Şu an normal boyutunda.

İştah artışı var 4 gündür sürekli canım farklı farklı şeyler çekiyor ve BAT'tan beri âdet hissini yaşıyorum, hatta âdet sancısını da şiddetli bir şekilde BAT günü çektim, dizlerime kadar sızladı. Dünden itibaren de 1 hafta süren bembeyaz akıntımın rengi kremleşmeye başladı. Ayrıca 1 haftadır aşırı gaz var ve bir kaç gündür eşim sıcak olduğumu söylüyor.

Sipariş verdiğim gebelik testi yarın geliyor inşaAllah yarın alır almaz yapacağım. Sizce belirtilere bakarak birşey var diyebilir miyiz? Bazen bir kaç gün geciktiğim olabiliyor ama bu belirtileri ilk kez yaşıyorum.

Bendede adetim biter bitmez göğüs dolgunluğu vardı gariptim bu ay zaten bi önceki adetimde diğerlerine göre çok azdı kasıklarımda ara ara ağrı oluyo özellikle sol kasığımda bel ağrım var bunların yanında ek olarak onun dışında bi belirti yaşamadım 4 gün gecikme olunca bu sabah çift çizgiyi gördüm rabbime çok şükür darısı size ve tüm isteyenlere

Benimde en son âdetim çok az oldu. 4 gün boyunca 'yerleşme' olduğu günlerde benimde aşırı derece de sancım oldu yumurtalık bölgemde. O geçti, 2 gün süren alt bel kısmı ve kuyruk sokumu ağrısı başladı. Kabızlık, gaz, grip falan derken BAT'ı geçtik :) BAT'tan 2 gün önce rahmimde ara ara batmalar oluyordu, 2 gün sürdü bu.

Âmin canım. Hayırlısı olsun bakalım. Hayırlı olsun sana da :) İnşaAllah sorunsuz ve rahat bir gebelik geçirirsin. Allah analı babalı büyütsün inşaAllah

Gözünüz aydın darısı tüm isteyenlere Kanda negatif çıktıktan kaç gün sonra idrarda pozitif oldu???
12 gün sonra 31 ocak ta verdm çünkü beklemiyodum açıkcssı kan vermeden 2 gün öncesnde rahm kalınlaşması görünce istedi doktor geç döllendi herlde yada ertesi gğn yapsam çıkarmış diye düşünüyorum

ve birde bugün farkettim sağ gögsümün üst tarafı baya kahverengi olmuş koyulaşmış
Kizlaaaaaar düne göre daha koyulasmis gebelik tetim. Hamileyim sanirim. Saskinimm

Hayırlı olsun canım testi ne zaman yaptın acaba merak ediyorum adet tarihinden önce mi sonra mı

ve birde bugün farkettim sağ gögsümün üst tarafı baya kahverengi olmuş koyulaşmış

Hayırlı olsun canım testi ne zaman yaptın acaba merak ediyorum adet tarihinden önce mi sonra mı
Cok tesekkur ederim canim. Evet canım dün yaptığımda bata 3 gün vardı. Çok çok silikti. Bugün yaptım biraz daha belirgin. 14 Şubat bat gunu. InşaAllah sizin de vardır bebis. TestI yarın mı yapacaksınız bata kaç gün var.

Hayırlı olsun şimdiden canım benim bata daha 6 gün var bugünü saymazsak ama 12 senedir adet olurum düzenli bi şekilde bu ay yunurtlama 3 şubattı 7 gün boyunca kasık ve baş ağrım oldu 3 gündür de gögüslerim aşırı derecede ağrıyo normalde adet olmadan 1 gün önce ağrırdı bu ay bi değişik bende durumlar bende sabırsızlanıyorum bazılarında adetten 6-7 gün önce bile çıkabiliyormuş hamilelik bende heycanlıyım yapsam mı beklesem mi diye

Cok silikten once yaptigin oldumu hic peki canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…