Kıız basbaya hamilesinKizlaaaaaar düne göre daha koyulasmis gebelik tetim. Hamileyim sanirim. Saskinimm
Normal testlerin duyarlılığı 20-50 arası değişiyor. Erken gebelik testi 10 civarı algılıyor sanırımBu arada beta hcg en az kaç olduğunda idrardaki testte belli olur
Çıkabilir ama siz yine de bekleyin bence. Ben de 6 gun once yapmıştım negatifti. 30 ocakta pik yapmıştı ovulasyon. Yani belli olmayabilir. Bekleyin derim ben. belirtiler hamilelik yonunde insaallah hakkınızda hayırlısı olur gelir bebis:)Hayırlı olsun şimdiden canım benim bata daha 6 gün var bugünü saymazsak ama 12 senedir adet olurum düzenli bi şekilde bu ay yunurtlama 3 şubattı 7 gün boyunca kasık ve baş ağrım oldu 3 gündür de gögüslerim aşırı derecede ağrıyo normalde adet olmadan 1 gün önce ağrırdı bu ay bi değişik bende durumlar bende sabırsızlanıyorum bazılarında adetten 6-7 gün önce bile çıkabiliyormuş hamilelik bende heycanlıyım yapsam mı beklesem mi diye
Aynen 6 gun once yaptım. Yani 21.günü adetimin. Progesteron testi yaptircaktim, dedim bi test yapim varsa gitmeme gerek kalmaz diye. Tabi negatif olunca gittim:)))Cok silikten once yaptigin oldumu hic peki canim :)
Bwnde yaptim 6 gun once negatif cikti hatta 5 kalada negatifti o nedenle sordum ..senin adina cok sevindim Allah tamimina erdirsinAynen 6 gun once yaptım. Yani 21.günü adetimin. Progesteron testi yaptircaktim, dedim bi test yapim varsa gitmeme gerek kalmaz diye. Tabi negatif olunca gittim:)))
Mantiken tutmayan yumurta hormon da salgilanmasini saglamaz canim...gerci konuya vaakif arkadaslar daha iyi bilgi verirKızlar bişey sorcam yumurta döllendi ama tutnmadı diyelim hcg sıfır mı olur yoksa 2 li bir değer çıkıp düşer mi
Maşallah maşallahhhKızlar 2 tane daha test yaptım test yanlış falan olmasın diye ama bariz hamileyim
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallahAynen 6 gun once yaptım. Yani 21.günü adetimin. Progesteron testi yaptircaktim, dedim bi test yapim varsa gitmeme gerek kalmaz diye. Tabi negatif olunca gittim:)))
Canım bende öyle biliyom da benim hep sıfır çıkardı aralık ayında 2.34 çıktı. Geçen ay tüp bebek yaptırmıştım o zamanda 2,79 çıkmıştıMantiken tutmayan yumurta hormon da salgilanmasini saglamaz canim...gerci konuya vaakif arkadaslar daha iyi bilgi verir
Yakin zamanda yaptirdin mi peki..digerleri ignelerden falan yuksek cikmis olabilir belkiCanım bende öyle biliyom da benim hep sıfır çıkardı aralık ayında 2.34 çıktı. Geçen ay tüp bebek yaptırmıştım o zamanda 2,79 çıkmıştı
Çay kansızlık yapar canım kansızlıkda fazlaysa gebeliğe engel olabiliyoBen biraz fazla cay iciyorum bu bazi seylere engelmidir bilen var mi ..nerdeyse yemek yerken bile
Yok yPtırmadım adet oldum çünkü. Hadi tüp bebek iğneden desek önceki ay iğne galan vurulmamıştımYakin zamanda yaptirdin mi peki..digerleri ignelerden falan yuksek cikmis olabilir belki
Hala saskinim ama :)) çok teşekkür ederim vosvosum :) rabbim hepinize nasip etsin insaallah:) insaallah kan sonucumda iyi cikar. Allah razı olsun hepinizden:)Kıız basbaya hamilesinhadi koş kan vermeye hatta acile de gitmene gerek yok.. sağlık ocağına git ver.. haydi hayırlı olsuuuun
Mucize de olsa bile bu ay caydan idrarda birsey gozukmeyecek cunku :)))))Çay kansızlık yapar canım kansızlıkda fazlaysa gebeliğe engel olabiliyo
O yüzden genelde erken yapılan testler yaniltabiliyor. InşaAllah sizin de yakın zaman da pozitif olur testiniz. Hakkiniz da hayırlısiii:)Bwnde yaptim 6 gun once negatif cikti hatta 5 kalada negatifti o nedenle sordum ..senin adina cok sevindim Allah tamimina erdirsin
Aslina bakarssan kimi zaman yumurta dollenir ama tutunamayan adetle beraber atilirmis..bunu hemen hemen her kadin yasarmis farkinda olmadan .biz biraz acelecilik yapip test falan yapiyorz ki ben :) sonra olumsuz olunca da testlere bile kiziyoruz ..seninde oyle.olmus olabilirYok yPtırmadım adet oldum çünkü. Hadi tüp bebek iğneden desek önceki ay iğne galan vurulmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?