Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkabilir ama siz yine de bekleyin bence. Ben de 6 gun once yapmıştım negatifti. 30 ocakta pik yapmıştı ovulasyon. Yani belli olmayabilir. Bekleyin derim ben. belirtiler hamilelik yonunde insaallah hakkınızda hayırlısı olur gelir bebis:)

Aynen 6 gun once yaptım. Yani 21.günü adetimin. Progesteron testi yaptircaktim, dedim bi test yapim varsa gitmeme gerek kalmaz diye. Tabi negatif olunca gittim:)))
Bwnde yaptim 6 gun once negatif cikti hatta 5 kalada negatifti o nedenle sordum ..senin adina cok sevindim Allah tamimina erdirsin

Kızlar bişey sorcam yumurta döllendi ama tutnmadı diyelim hcg sıfır mı olur yoksa 2 li bir değer çıkıp düşer mi

Kızlar bişey sorcam yumurta döllendi ama tutnmadı diyelim hcg sıfır mı olur yoksa 2 li bir değer çıkıp düşer mi
Mantiken tutmayan yumurta hormon da salgilanmasini saglamaz canim...gerci konuya vaakif arkadaslar daha iyi bilgi verir

Ben biraz fazla cay iciyorum bu bazi seylere engelmidir bilen var mi ..nerdeyse yemek yerken bile

Kıız basbaya hamilesin hadi koş kan vermeye hatta acile de gitmene gerek yok.. sağlık ocağına git ver.. haydi hayırlı olsuuuun
Hala saskinim ama :)) çok teşekkür ederim vosvosum :) rabbim hepinize nasip etsin insaallah:) insaallah kan sonucumda iyi cikar. Allah razı olsun hepinizden:)

Yok yPtırmadım adet oldum çünkü. Hadi tüp bebek iğneden desek önceki ay iğne galan vurulmamıştım
Aslina bakarssan kimi zaman yumurta dollenir ama tutunamayan adetle beraber atilirmis..bunu hemen hemen her kadin yasarmis farkinda olmadan .biz biraz acelecilik yapip test falan yapiyorz ki ben :) sonra olumsuz olunca da testlere bile kiziyoruz ..seninde oyle.olmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…