Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bide dikkatimi bişey çekti idrarımda kum gibi şey dolu bissürü var ve yarım saatlik idrarda bile koyu ve kumlu gibi buda hamilelik belirtisi oluyormuş bilginize

Normal testlerin duyarlılığı 20-50 arası değişiyor. Erken gebelik testi 10 civarı algılıyor sanırım
Sağolun benim 8 gün önce 1.20 beta hcg idi. Adetim 7 gün gecikti hamilelik var mı yok mu farklı nedenden dolayı mı gecikti kafam karıştı

Gunaydn kizlarr iyi haftalar..haftaya hamis haberleriyle basladik ne mutluuuu @Yukakita ck sevindm cnm..bol artisli betalariniz olsn saglikla gecireceginiz bi hamileliginiz olsn sag salim kucaginiza alin insallah..darisi biz bekleyenlere olsn bakalm
Çok teşekkür ederim canimm:) insaallah hakkımızda hayırlısı olur. Darısı sizlere olsun insaallah :)

dün test sonrasında bugün gögüslerim acımaya başladı keşke bugünü bekleseydim gögüsler acıyınca en azından test yapmazdım bu ay da hüsran her ay hüsran rabbim sesimizi duysun artk hamiş haberlerine çok sevindim liste yenilendikçe insan umutlanıo hamişler çooookkkkk maşallah

Kac gun kala test yapmistin ki

Kizlar ignenin 14. Gunu test yaptim. Ben mi goeuyorum sadece cok silik

Eklentiler

• IMG_20180212_123925.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…