- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Aminn. Allah razı olsun. Darısı sizlere insaallah :)Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah
Valla.ben de çok çay içen biriyim :) ama cidden kansızlık yapıyoMucize de olsa bile bu ay caydan idrarda birsey gozukmeyecek cunku :)))))
Ne bileym ramazan da bile hicbirsey canim istemez cay burnunda tuterValla.ben de çok çay içen biriyim :) ama cidden kansızlık yapıyo
Hayirlisi tatlimO yüzden genelde erken yapılan testler yaniltabiliyor. InşaAllah sizin de yakın zaman da pozitif olur testiniz. Hakkiniz da hayırlısiii:)
Sağolun benim 8 gün önce 1.20 beta hcg idi. Adetim 7 gün gecikti hamilelik var mı yok mu farklı nedenden dolayı mı gecikti kafam karıştıNormal testlerin duyarlılığı 20-50 arası değişiyor. Erken gebelik testi 10 civarı algılıyor sanırım
Hcg yi yinele canimSağolun benim 8 gün önce 1.20 beta hcg idi. Adetim 7 gün gecikti hamilelik var mı yok mu farklı nedenden dolayı mı gecikti kafam karıştı
Bebek rahime tutunduktan sonra kandaki bhcg artmaya başlarmış.. tutunmadan düşmesi etki etmez diye düşünüyorumKızlar bişey sorcam yumurta döllendi ama tutnmadı diyelim hcg sıfır mı olur yoksa 2 li bir değer çıkıp düşer mi
hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum ama merak da ediyorum sanırım yarın tekrar edeceğim dayanamıyorumHcg yi yinele canim
En dogrusu canim kafanda kurgulayacaginahayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum ama merak da ediyorum sanırım yarın tekrar edeceğim dayanamıyorum
ahh canım ben bu konularda çok yeniyim bilgi verip yanlış yönlendirmek istememBu arada beta hcg en az kaç olduğunda idrardaki testte belli olur
Çok haklısın test yaptırıp görmek en iyisiEn dogrusu canim kafanda kurgulayacagina
ahh canım ben bu konularda çok yeniyim bilgi verip yanlış yönlendirmek istemem[/QUOTE Düşük yapmadan önce kasık ağrım var diye gittim hamile olduğumu öğrendim o yüzden ben de bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canimm:) insaallah hakkımızda hayırlısı olur. Darısı sizlere olsun insaallah :)Gunaydn kizlarr iyi haftalar..haftaya hamis haberleriyle basladik ne mutluuuu @Yukakita ck sevindm cnm..bol artisli betalariniz olsn saglikla gecireceginiz bi hamileliginiz olsn sag salim kucaginiza alin insallah..darisi biz bekleyenlere olsn bakalm
Amin cnm bnmÇok teşekkür ederim canimm:) insaallah hakkımızda hayırlısı olur. Darısı sizlere olsun insaallah :)
Kac gun kala test yapmistin kidün test sonrasında bugün gögüslerim acımaya başladı keşke bugünü bekleseydim gögüsler acıyınca en azından test yapmazdım bu ay da hüsran her ay hüsran rabbim sesimizi duysun artkhamiş haberlerine çok sevindim liste yenilendikçe insan umutlanıo hamişler çooookkkkk maşallah
Ultra erken test mi yaptigin canimKizlar ignenin 14. Gunu test yaptim. Ben mi goeuyorum sadece cok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?