- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Pek görünmüyor sanki canım ama burdan görememiş olabilirimKizlar ignenin 14. Gunu test yaptim. Ben mi goeuyorum sadece cok silik
Açıkcası ben gorwmedimKizlar ignenin 14. Gunu test yaptim. Ben mi goeuyorum sadece cok silik
Bumda hafid golge gibi birsey var gibi..ultra erken twst mi bu ve bat a kac gun varBunda peki
Bumda hafid golge gibi birsey var gibi..ultra erken twst mi bu ve bat a kac gun var
Daha var bayaa 8 gun ...yumurtlamadan kalan degerlerin gozukuyor olmus olmasin..Laboquick marka ultra erken. Bat 20 si
Cuma gunu yapmistim. Onzaman hic hisey yoktu. Simdi silik var esimde goruyor bende yada oyle gormek istedigimiz icin öyle görüyoruzDaha var bayaa 8 gun ...yumurtlamadan kalan degerlerin gozukuyor olmus olmasin..
2bgun sonra tekrarlarsin canim yada git kan ver aklinda kalacaginaCuma gunu yapmistim. Onzaman hic hisey yoktu. Simdi silik var esimde goruyor bende yada oyle gormek istedigimiz icin öyle görüyoruz
Bunda peki
Canım inşallah vardır ama daha çok erken bat a daha çok var bı kaç gün daha bekle tekrarla istersenCuma gunu yapmistim. Onzaman hic hisey yoktu. Simdi silik var esimde goruyor bende yada oyle gormek istedigimiz icin öyle görüyoruz
Canım ya çok tatlısiniz var ya:))) gittim sağlık ocağına 11 bucukta ama kadın 9 ila 11 arasında tahliller yapiliyormus. Beni postaladi yani@Yukakita çoook sevindim kuzum haftaya senle başlamak ekstra süper oldunvosvosumun dediği gibi sağlık ocağına gitsene, benim test böle çıkçak varya ayaklarım totoma değer kan vermeye giderken :)))
B busem17 canım sanada hayırlı olsun bebiş sımsıkı tutunmuş sana belliki, eşine güzel bir sürpriz yaparsın zamanlama cuk olmuş :))
5 gün kala dün erken gebelik testi yaptım canım ama malesef negatifffffKac gun kala test yapmistin ki
İğneyi erken mi vurdu bu doktor? Nasıl oluyor da bata 8 gün varken iğnenin üstünden 14 gün geçiyorLaboquick marka ultra erken. Bat 20 si
Cumadan bu zamana mi silik cizgi cikmis ..vuuuuuu baya olmus 2 gundeCuma gunu yapmistim. Onzaman hic hisey yoktu. Simdi silik var esimde goruyor bende yada oyle gormek istedigimiz icin öyle görüyoruz
Cuma yapmis testi simdi gormusler silik cizgiyiİğneyi erken mi vurdu bu doktor? Nasıl oluyor da bata 8 gün varken iğnenin üstünden 14 gün geçiyoracaba erken mi yumurtladın veya yumurta mı erken gelişti? Belirtilerin gayet sağlamdı.. iğnenin etkisi mi acaba.. veya daha sonra tekrar yumurtlama olmuş olabilir, o da belirtileri açıklar.. birkaç gün daha dene bakalım testin var nasılsa
Hiiiiç üzülme gülüm, aceleye gerek yok.. bebiş orada, yarın sabah aç karnına gidetdgiCanım ya çok tatlısiniz var ya:))) gittim sağlık ocağına 11 bucukta ama kadın 9 ila 11 arasında tahliller yapiliyormus. Beni postaladi yaniyine yarına kaldi kan testi
Bat 20 siKuzum bende göremedim ya, fotodan olabilir ışıktan. Sen silik görüyorsan silik çizgi vardır eldeyken. Negatif yaparak fotoyu göndersene. Bat a kaç gün var
Sanmıyorum canım, 5 tane test almıştı, sırayla deniyor benceVu
Cuma yapmis testi simdi gormusler silik cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?