Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Abla bu ay erken yumurtladim. 20 ocak son adet tarihimdi. Adetten uc gun sonra yani adetin 10. Günü igne oldum. 30 ocakta. Yumurtam 21 mm di

Abla bu ay erken yumurtladim. 20 ocak son adet tarihimdi. Adetten uc gun sonra yani adetin 10. Günü igne oldum. 30 ocakta. Yumurtam 21 mm di
Bu durumda eğer bu yumurta tutmadıysa (14 günde testte net görünmeliydi) şu seçenekler kalıyor:
1. Bugün yarın regl olman gerekir
2. Tekrar yumurtlamış olabilirsin, döllendiyse beklemen gerekir :)

Buradan baksaniza bide kizlar
Bu erken testte bu kadar gölge bir çizgi çıkması ikinci yumurtlama olasılığına işaret olabilir. Erken test olduğu için ilk yumurtan döllense net çıkmalı diye düşünüyorum. İkinciyi yakaladıysan yarın yine yap daha belirgin olur kuzum

B
Baanada yumurtlama belirtisi olabilir siye geldi banada oyle olmuştu cunku sonra negatif cikti.gerci bugun almaya gidecem yine

Butun parami testlere verdim nerdeyse ultrasi normali :) haftasonuna dogru artik kaset test musakkasi ve ultra erken sarmasiyla sofra kurcam

B

Baanada yumurtlama belirtisi olabilir siye geldi banada oyle olmuştu cunku sonra negatif cikti.gerci bugun almaya gidecem yine
Seninki daha çok testin defosu denilebilir canım. Birkaç marka var öyle LH dalgalanması yakalayan.. sağlam markalar LH numarasını yemiyor :) alacaksan bu sefer değişik markalar al 2-3 tane, şanın yürüsün

Seninki daha çok testin defosu denilebilir canım. Birkaç marka var öyle LH dalgalanması yakalayan.. sağlam markalar LH numarasını yemiyor :) alacaksan bu sefer değişik markalar al 2-3 tane, şanın yürüsün
Aldim aldim ....onda da oyle oldu ama dun yaptim bir degisikle onda birsey cikmadi..7 8 gun kala da ultra errken yapmistim 2 tane tirt..2 albi 2 farkli ayni cift cizgi.ama dun cok baska marka negatif....negatif olanlari attim simdi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…