- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
İğneyi erken mi vurdu bu doktor? Nasıl oluyor da bata 8 gün varken iğnenin üstünden 14 gün geçiyoracaba erken mi yumurtladın veya yumurta mı erken gelişti? Belirtilerin gayet sağlamdı.. iğnenin etkisi mi acaba.. veya daha sonra tekrar yumurtlama olmuş olabilir, o da belirtileri açıklar.. birkaç gün daha dene bakalım testin var nasılsa
Himmm.ne bileyim cuma yapmistik deyince oyle anladim :)))Sanmıyorum canım, 5 tane test almıştı, sırayla deniyor bence
Yni cuma gunu yaptığımda silik bile yoktu. Bugun yaptığımda silik goruyoruzCumadan bu zamana mi silik cizgi cikmis ..vuuuuuu baya olmus 2 gunde
Anladim anladim :)))))Yni cuma gunu yaptığımda silik bile yoktu. Bugun yaptığımda silik goruyoruz
Bu durumda eğer bu yumurta tutmadıysa (14 günde testte net görünmeliydi) şu seçenekler kalıyor:Abla bu ay erken yumurtladim. 20 ocak son adet tarihimdi. Adetten uc gun sonra yani adetin 10. Günü igne oldum. 30 ocakta. Yumurtam 21 mm di
O da mi ultra erken testti cuma olanYni cuma gunu yaptığımda silik bile yoktu. Bugun yaptığımda silik goruyoruz
Goremiyom canim yaa birkac saat bekle bakalkm koyulasir o o zaman atarsin tekrarBuradan baksaniza bide kizlar
Evet. Hatta ben demistim igne etkisi bile cikmadi diyeO da mi ultra erken testti cuma olan
canım ben bişiy göremedım :SBuradan baksaniza bide kizlar
Aksama kadar bekle bakalim tatlim degisme olacak miEvet. Hatta ben demistim igne etkisi bile cikmadi diye
Bu erken testte bu kadar gölge bir çizgi çıkması ikinci yumurtlama olasılığına işaret olabilir. Erken test olduğu için ilk yumurtan döllense net çıkmalı diye düşünüyorum. İkinciyi yakaladıysan yarın yine yap daha belirgin olur kuzumBuradan baksaniza bide kizlar
5 dk ıcınde cıkarsa dogru sonuc oluyor bu ay bende yaptm hıc cıkmadı hatta gecıkmıstım en son kan testı yaptırdım cıkmadı ve ertesi gun adet oldumEvet. Hatta ben demistim igne etkisi bile cikmadi diye
Baanada yumurtlama belirtisi olabilir siye geldi banada oyle olmuştu cunku sonra negatif cikti.gerci bugun almaya gidecem yineBu erken testte bu kadar gölge bir çizgi çıkması ikinci yumurtlama olasılığına işaret olabilir. Erken test olduğu için ilk yumurtan döllense net çıkmalı diye düşünüyorum. İkinciyi yakaladıysan yarın yine yap daha belirgin olur kuzum
Insaallah Rabbimin izniyle :) iyi ki varsınızHiiiiç üzülme gülüm, aceleye gerek yok.. bebiş orada, yarın sabah aç karnına gidetdgi
Seninki daha çok testin defosu denilebilir canım. Birkaç marka var öyle LH dalgalanması yakalayan.. sağlam markalar LH numarasını yemiyor :) alacaksan bu sefer değişik markalar al 2-3 tane, şanın yürüsünB
Baanada yumurtlama belirtisi olabilir siye geldi banada oyle olmuştu cunku sonra negatif cikti.gerci bugun almaya gidecem yine
Aldim aldim ....onda da oyle oldu ama dun yaptim bir degisikle onda birsey cikmadi..7 8 gun kala da ultra errken yapmistim 2 tane tirt..2 albi 2 farkli ayni cift cizgi.ama dun cok baska marka negatif....negatif olanlari attim simdi hattaSeninki daha çok testin defosu denilebilir canım. Birkaç marka var öyle LH dalgalanması yakalayan.. sağlam markalar LH numarasını yemiyor :) alacaksan bu sefer değişik markalar al 2-3 tane, şanın yürüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?