Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar gene hafta sonu coşmuş buralar, ne güzel heyecanlar ne güzel haberler almışızz =)
elimden geldiğince gözüme çarpanlara yanıt vermeye çalışıcam..
Sabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydüm oğlan da oyuna sardı uyumadı 2'ye kadar.. şu an daha iyiyim ama bildiğin grip geçiriyorum
vosvosum geçmiş olsun hem sana, hem oğluşuna. grip olmak hamişlik belirtisi olabilir demiş şeymaka öyleyse yaşadık, bende de nezle durumları :S

kan sonucunu merakla bekliyorum canım, her şey güzel olsun inşallah

yerim seni kız, ağzın bal yesin pozitif gördüm seni, maşallah

maşallah canım, 31 ocaktan bu yana çok zaman geçti, yeni yeni tutunuyor demek ki :)

aynen canım. erken test yapınca tutmayacak anlık döllenmeleri fark ediyoruz belki de, sonra kan tahlili fln negatif çıkıyor ondan da olabilir cidden.

bu arada kızlar bata sanırım 4 gün falan kaldı (malum düzensiz) nezle oldum, bugün özellikle midem bulanıyor, hep de bir ıslaklık hali var gibi.. bu ay 5. denememiz dua ediyorum inşallah vardır minnoşum
gelen giden olmazsa cuma sabah test yapayım diyorum..

Oo az kalmış insallah vardir bebis gelmistir:)

Teşekkür ederim davşanım daha iyiyiz şimdi.. çeşit çeşit belirti, bir görünüp bir kayboluyor.. senden güzel haberi alalım, ben de başlarım senden sonra testlere

İnşallah teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin inşallah

Oo az kalmış insallah vardir bebis gelmistir:)
ayy inşallah yaa =) sende durumlar nedir??

Teşekkür ederim davşanım daha iyiyiz şimdi.. çeşit çeşit belirti, bir görünüp bir kayboluyor.. senden güzel haberi alalım, ben de başlarım senden sonra testlere
uf sorma belirtiler nereye çeksen oraya gelir cinsten :)
senin bat 20 şubatmış baktım =) çok düzenli oluyorsan, yumurtlama vs de 20'si olduğunu destekliyorsa, 8 gün sonra bir test patlatıver canım :)

uf sorma belirtiler nereye çeksen oraya gelir cinsten :)
senin bat 20 şubatmış baktım =) çok düzenli oluyorsan, yumurtlama vs de 20'si olduğunu destekliyorsa, 8 gün sonra bir test patlatıver canım :)
Gecikme olmaz ama erken geldiği olur. 24-28 gün arasi değişiyor döngü. Yumurtlamaya göre 19 Şubat olabilir. Bekliyciiiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…