vosvosum geçmiş olsun hem sana, hem oğluşuna. grip olmak hamişlik belirtisi olabilir demiş şeymaka öyleyse yaşadık, bende de nezle durumları :SSabahı zor ettik kuzum gece çok kötüydümoğlan da oyuna sardı uyumadı 2'ye kadar.. şu an daha iyiyim ama bildiğin grip geçiriyorum
kan sonucunu merakla bekliyorum canım, her şey güzel olsun inşallahCanım acile gittim ama yerinden başka bi yere taşınmış uzak olduğundan ve aşırı yağmur olduğundan gidemedjm:) yarın sabah tekrar test yapcam üç tane vardı artık onları yaparim:) 14 şubatta da kan testi:) tabi eğer gerçekten varsa bebis :)
seymaka
Bu arada güzel. Dileklerin için de cook teşekkür ederim. Insaallahhh:)
yerim seni kız, ağzın bal yesinGeçeeer kuzum geçeer bi sana geçmez tabi o 8 gün 8 hafta gibi geliyor. Yokmu hiç belirti ? Aslında vücudun direncini kaybetmesi ve beklenmedik şekilde şifayı kapmakta bir hamişlik belirtisi. Hormonların şaşmasından mıdır nedir hamileliğin başlarında grip vs olan çok kişi var. Nebileyim ben öyle yormak istedim inşallah öyledir kuzum. Valla çamaşır suyu herkeste pozitifse ben bu ay çamaşır suyunda deneyeceğim :)))
maşallah canım, 31 ocaktan bu yana çok zaman geçti, yeni yeni tutunuyor demek ki :)Kızlar sabahı zor ettim 4 gün adetim gecikti gece 5 buçukta uyandım birden ve test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi silikte değil gayet belli ayın 29 unda kadın doğuma gittiğimde rahimde kalınlaşma var bi test yaptır dedi 31 ocak ta ki beta hcg 0.100 ve şimdi bu test kafamı çok karıştırdı bi yardımcı olurmusunz başına gelen var mı daha önce
aynen canım. erken test yapınca tutmayacak anlık döllenmeleri fark ediyoruz belki de, sonra kan tahlili fln negatif çıkıyor ondan da olabilir cidden.Aslina bakarssan kimi zaman yumurta dollenir ama tutunamayan adetle beraber atilirmis..bunu hemen hemen her kadin yasarmis farkinda olmadan .biz biraz acelecilik yapip test falan yapiyorz ki ben :) sonra olumsuz olunca da testlere bile kiziyoruz ..seninde oyle.olmus olabilir
Oo az kalmış insallah vardir bebis gelmistir:)kızlar gene hafta sonu coşmuş buralar, ne güzel heyecanlar ne güzel haberler almışızz =)
elimden geldiğince gözüme çarpanlara yanıt vermeye çalışıcam..
vosvosum geçmiş olsun hem sana, hem oğluşuna. grip olmak hamişlik belirtisi olabilir demiş şeymaka öyleyse yaşadık, bende de nezle durumları :S
kan sonucunu merakla bekliyorum canım, her şey güzel olsun inşallah
yerim seni kız, ağzın bal yesinpozitif gördüm seni, maşallah
maşallah canım, 31 ocaktan bu yana çok zaman geçti, yeni yeni tutunuyor demek ki :)
aynen canım. erken test yapınca tutmayacak anlık döllenmeleri fark ediyoruz belki de, sonra kan tahlili fln negatif çıkıyor ondan da olabilir cidden.
bu arada kızlar bata sanırım 4 gün falan kaldı (malum düzensiz) nezle oldum, bugün özellikle midem bulanıyor, hep de bir ıslaklık hali var gibi.. bu ay 5. denememiz dua ediyorum inşallah vardır minnoşum
gelen giden olmazsa cuma sabah test yapayım diyorum..
Soldan mı geliyor seninki gııı :)))))Aha sol tarafim agriyor regl mi geliyo ne amanin :))))VosVos35
Eşin seni böyle motive görünce aç yatmaya razı olur :))))Butun parami testlere verdim nerdeyse ultrasi normali :) haftasonuna dogru artik kaset test musakkasi ve ultra erken sarmasiylasofra kurcam
Teşekkür ederim davşanım daha iyiyiz şimdi.. çeşit çeşit belirti, bir görünüp bir kayboluyor.. senden güzel haberi alalım, ben de başlarım senden sonra testlerekızlar gene hafta sonu coşmuş buralar, ne güzel heyecanlar ne güzel haberler almışızz =)
elimden geldiğince gözüme çarpanlara yanıt vermeye çalışıcam..
vosvosum geçmiş olsun hem sana, hem oğluşuna. grip olmak hamişlik belirtisi olabilir demiş şeymaka öyleyse yaşadık, bende de nezle durumları :S
kan sonucunu merakla bekliyorum canım, her şey güzel olsun inşallah
yerim seni kız, ağzın bal yesinpozitif gördüm seni, maşallah
maşallah canım, 31 ocaktan bu yana çok zaman geçti, yeni yeni tutunuyor demek ki :)
aynen canım. erken test yapınca tutmayacak anlık döllenmeleri fark ediyoruz belki de, sonra kan tahlili fln negatif çıkıyor ondan da olabilir cidden.
bu arada kızlar bata sanırım 4 gün falan kaldı (malum düzensiz) nezle oldum, bugün özellikle midem bulanıyor, hep de bir ıslaklık hali var gibi.. bu ay 5. denememiz dua ediyorum inşallah vardır minnoşum
gelen giden olmazsa cuma sabah test yapayım diyorum..
Çıkabilir ama siz yine de bekleyin bence. Ben de 6 gun once yapmıştım negatifti. 30 ocakta pik yapmıştı ovulasyon. Yani belli olmayabilir. Bekleyin derim ben. belirtiler hamilelik yonunde insaallah hakkınızda hayırlısı olur gelir bebis:)
Hee sanirim :)))Soldan mı geliyor seninki gııı :)))))
Maşallah süper yaa hamilesinnn canımKizlaaaaaar düne göre daha koyulasmis gebelik tetim. Hamileyim sanirim. Saskinimm
ayy inşallah yaa =) sende durumlar nedir??Oo az kalmış insallah vardir bebis gelmistir:)
uf sorma belirtiler nereye çeksen oraya gelir cinsten :)Teşekkür ederim davşanım daha iyiyiz şimdi.. çeşit çeşit belirti, bir görünüp bir kayboluyor.. senden güzel haberi alalım, ben de başlarım senden sonra testlere
Tabi tabiEşin seni böyle motive görünce aç yatmaya razı olur :))))
Ben de gördüm canım bence yarın tekrar yap. Çünkü 15 günde iğne etkisi geçiyormuş inşallah iğneden değil hamileliktedir çizgi görünüyor yaniKizlar ignenin 14. Gunu test yaptim. Ben mi goeuyorum sadece cok silik
Gecikme olmaz ama erken geldiği olur. 24-28 gün arasi değişiyor döngü. Yumurtlamaya göre 19 Şubat olabilir. Bekliyciiiz :)uf sorma belirtiler nereye çeksen oraya gelir cinsten :)
senin bat 20 şubatmış baktım =) çok düzenli oluyorsan, yumurtlama vs de 20'si olduğunu destekliyorsa, 8 gün sonra bir test patlatıver canım :)
Insaallah canim benimm :) bir de kan testi yaptirirsak yarın onda da netlessin içim rahat edecek valla:)Maşallah süper yaa hamilesinnn canım
Çok başarılıVosVos35 sen davşanım deyince profile de bir foto koyam dedim :)
ben white rabbit şarkısından esinlenerek bu nicki almıştım, şarkıda alice harikalar diyarında'ya atıflar var. fotoda da davşan saati gösterio, bat'ı simgeliyor bence
Şansına gidemedin 2 gündür yArın ver kanı sen de biz de rahatlayalım:))))Insaallah canim benimm :) bir de kan testi yaptirirsak yarın onda da netlessin içim rahat edecek valla:)
ayy o zaman 19'unda yap test, çok heyecanlı, 1 hafta kalmışşşşGecikme olmaz ama erken geldiği olur. 24-28 gün arasi değişiyor döngü. Yumurtlamaya göre 19 Şubat olabilir. Bekliyciiiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?